Aangezien ik volledig afgelegen woon, zonder mogelijkheid op een vaste internetverbinding. Is Tadaam voor mij de perfecte oplossing, plug and play en klaar. Tot op heden zeer tevreden over Tadaam,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer slechte ervaring met TADAAM. Ik betaalde â¬37 voor een maand terwijl er â¬25 werd geadverteerd, zonder duidelijke uitleg waarom dit bedrag hoger was. Daarnaast is de zogenaamde âunlimitedâ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb gewoon een kapotte modem ontvangen? Ik steek die in verschillende stopcontacten en de lichtjes gaan gewoon niet aan. Ik heb dringend internet nodig maar moet nu wachten op een email van support... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
wij zitten als we in belgie zijn op een offgrid plaats waar we al 30 jaar zijn. na vele mogelijke oplossingen doorheen de jarenhebben we tadaam aangeschaft. Alles werkt zoals het moet enkel de bedie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TADAAM is Cable Free Internet & TV starting at â¬40/month. No need for technicians or difficult installations: open the box, plug TADAAM in an electricity outlet and you are set to stream and surf.
Liersesteenweg 4, 2800, Mechelen, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
geen toestellen ontvangen kan mijn abonnement niet gebruiken
slechte communicatie

TADAAM ããã®åç
Product werkt goed, als het werkt. Als er een probleem is, krijg je niemand te pakken van de klantenservice. Ik kreeg zelfs te horen, na een probleem bij Tadaam waardoor ik geen internet had, dat er geen live chat is. Als het dus niet werkt: trek uw plan, de klantendienst reageert te snelste de dag erna.
Ik wilde overstappen naar Tadaam Mobile, maar het formulier op de website aanvaardt geen Base SIM-ID. Die info kreeg ik na 5 dagen.
Ik lees hier dat Tadaam vaak reageert met âhet was druk op onze klantendienstâ. Daar twijfel ik sterk aan, je kan hen toch niet live contacteren. En daarnaast is dat niet het probleem van de klant. Neem dan meer mensen aan. Ah nee, dat kost geld.

TADAAM ããã®åç
Door een technisch probleem heb ik twee maanden abonnementskosten betaald terwijl ik geen gebruik kon maken van de dienst. Ondanks herhaaldelijke pogingen bij de klantendienst heb ik hiervoor geen compensatie ontvangen. Intussen heb ik mijn abonnement stopgezet.

TADAAM ããã®åç
Je ne recommande pas car en cas de panne ils ne repond pas ou voir tres longtemp apres ...et les panne son frequente .
L'expérience est assez médiocre. Le modem fonctionne via réseau mobile. Pire idée, le wifi ne fonctionne pas pendant des heures au moins une fois par mois. Quand les gens rentre du boulot plus de wifi. Malgré leurs promesses de rapidité ça n'équivaut pas la stabilité ni la vitesse des autres fournisseurs de wifi. Leurs service client qui est quasiment inexistant.
Opeens geen internet en geen tv meer
Abonnement is betaald
Suport van tandaam krijg u hier niet .
En u krijg nooit iemand aan de lijn als het nr belt
3n dit niet alleen he soms blijft het beeld ook hangen daar word niets aan gedaan

TADAAM ããã®åç
Matig internet voor de prijs.
Heel veel onderbrekingen en soms extreem traag internet.

TADAAM ããã®åç
TrÚs satisfait de mon abonnement TADAAM et de ma connexion Wi-Fi je suis trÚs content de mon offre tv les chaînes de télévision Sony suffisamment bien fournies en programmes et elles sont suffisamment nombreuses. Je suis chez TADAAM depuis 3 ans et je ne changerais pas d'opérateur internet et tv.

I Was happy White your service
All The Best!

TADAAM ããã®åç
Werkt perfect! Superblij mee en inderdaad plug in en surfen maar! TV werkt ook uitstekend, effe wennen aan de interface, maar dat loopt ook vlot. Na al dat lange wachten op de grote telecomoperators vond ik eindelijk de oplossing. Vandaag besteld, morgen geleverd, heel blij mee! Bedankt Tadaam!

TADAAM ããã®åç
J'ai reçu ma box, je suis arrivée chez moi, ça m'a pris 15min et maintenant je suis posée dans ma campagne avec mes meilleures vidéos ð

TADAAM ããã®åç
Het abonnement kan niet worden opgezegd zonder het eerst opnieuw te activeren, een maand te betalen en het daarna pas te annuleren. Dit staat nergens vermeld en komt dus neer op misleiding. Ik wil mijn abonnement opzeggen omdat het heractiveren van een gepauzeerd abonnement niet werkt.

TADAAM ããã®åç
Pas de chances pour ma zone la connexion étais tellement mauvaise que je n'ai jamais dépasser les 20mbs!
Et évidemment j'ai payer pour avoir 100mbs, le prix plein!
Du coup je redescend l'abonnement au minimum 30mbs! Vous savez quoi la vitesse est redescendue aussi!!!
Je n'ai plus jamais dépasser les 5mbs!
Même si le test préalable annonçait que tout irait pour le mieux !
Bref si vous êtes dans un coin "perdu" pas beaucoup de connexion, Starlink est la meilleure alternative ! (328mbs a la premiÚre mesure de vitesse et une latence a 17!)

TADAAM ããã®åç
Ãa bug tout le temps, le wi-fi tâinstalle on fait même des jours sans réelle connexion

TADAAM ããã®åç
Esim not activated when request 3months ago, However I've been charged those 3months.
Always the same unrelevant reply from the support.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã