In oktober een tafel besteld die pas begin maart is geleverd! Dan vielen de Houties het schip aan, dan was t blad kapot gegaan. Er was altijd wel iets! Behalve €100,- terug krijgen zou ik ook een on... もっと見る
tafelmoda.com
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
We zijn super blij met onze aankoop! Zes mooie kamerstoelen die lekker zitten en ook nog eens snel geleverd zijn. Bovendien was Studiomoda uiterst flexibel en perfect in de communicatie. Aanrader!
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Teleurstellende Ervaring met Studio Moda Interiors
Helaas moet ik mijn ervaring met Studio Moda Interiors delen, en ik kan met zekerheid zeggen dat het een van de meest teleurstellende aankopen ooit is geweest. Tijdens het aankoopproces werden we overspoeld met mooie praatjes van de eigenaar, die ons verzekerde dat alles mogelijk was en dat we regelmatig op de hoogte zouden worden gehouden van de status van onze bestelling. Helaas bleek niets minder waar.
Eind mei/begin juni plaatsten we een bestelling voor een ovale marmeren tafel, met de belofte dat deze binnen 4 tot 6 weken geleverd zou worden. De eigenaar van Studio Moda maakte talloze beloftes en verzekerde ons dat alles soepel zou verlopen. Helaas werden deze beloftes niet nagekomen en hebben we uiteindelijk maar liefst vier maanden moeten wachten op onze tafel.
Het meest frustrerende moment kwam toen we geconfronteerd werden met het probleem dat de tafel niet in de lift paste, iets wat we van tevoren hadden gecommuniceerd met het bedrijf. Ondanks onze voorafgaande waarschuwingen wilde studio moda opeens geen enkel risico nemen en weigerde hij de tafel via de trap te leveren. Dit was een grote teleurstelling en een gebrek aan klantgerichtheid.
Na maanden van wachten, gezeur en frustraties, kregen we tot onze ontzetting te horen dat de tafel uiteindelijk niet kon worden geleverd. De enige optie die ons werd geboden, was om de bestelling te annuleren. Dit was niet alleen een verspilling van kostbare tijd, maar ook van energie en geld.
Kortom, Studio Moda Interiors heeft niet alleen zijn beloftes gebroken, maar heeft ook een gebrek aan professionaliteit getoond door niet tijdig en eerlijk te communiceren over de problemen met onze bestelling. Potentiële klanten moeten zich bewust zijn van deze situatie en goed nadenken voordat ze besluiten om met dit bedrijf in zee te gaan. Het is teleurstellend om te zien dat een bedrijf dat beweert alles mogelijk te maken, uiteindelijk niet eens in staat is om een basale bestelling succesvol af te handelen.
Ik ben medere keren benaderd door de eigenaar van Studio Moda om mijn review weg te halen, maar ik vind het belangrijk dat mensen bewust zijn van wat er fout kan gaan.
It's been close to 4 months we ordered…
It's been close to 4 months we ordered a table and they don't care to give us any update. We originally bought the table as they promised to send in 4 weeks. No one to contact and their communication is in broken English and they just leave you hanging without a real response. Table might be ok , but guess we will have to wait two more months to see.
Super blij met onze nieuwe tafel!
Super blij met onze nieuwe tafel! Gedurende het gehele proces goede communicatie en erg vriendelijk geholpen. En het eindresultaat is echt prachtig!
Pebble model eettafel
Heel erg blij met mijn nieuw tafeltje!!! Prachtig ontwerp, goede communicatie, levering en superservice! Heel erg bedankt StudioModa!!!
We zijn hartstikke blij met onze nieuwe…
We zijn hartstikke blij met onze nieuwe eettafel van Studiomoda. Bezorging ging heel goed en de tafel staat mooi in de woonkamer. Vanuit Studiomoda is er goed meegedacht tijdens het online aankoopproces, verschillende foto’s gehad om de duidelijk beeld te krijgen van het tafelblad. Hierdoor eenvoudig de keuze kunnen maken.
Bedankt!!
Travertine eettafel
Zo ontzettend blij met onze nieuwe travertine tafel dankzij Studio Moda! Vanaf het ontwerp tot levering van de tafel zijn we volledig ontzorgd. Kortom, ik ben onwijs goed geholpen en het resultaat mag er zeker wezen. Jullie hebben een top werk neergezet!
Super fijne designstoelen aangeschaft
Super fijne designstoelen aangeschaft, ver boven verwachting met mooie handafgewerkte details.
Zit comfort is erg comfortabel en afwerking is hoogwaardig, bedankt nogmaals voor alles. Wij kunnen vooruit met onze 8 stuks!
Mooi bedrijf
Mooi bedrijf, aardige mensen, prachtige tafels, goede communicatie. Wij komen zeker terug.
Veel succes met dit mooie bedrijf gewenst!
Great experience
Great experience. Daan was very friendly and the furniture beautiful and of great quality.
Travertin salontafel set Mozo
Ontzettend goed geholpen door Daan! De perfecte match met de salontafel set Mozo. Hoge kwaliteit travertin en eikenpoten. Ik ben er mega blij mee en heb al ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen over de tafels! Studio Moda is zeker aan te raden!
Prachtige travertin salontafel
Gisteren een prachtige travertin salontafel opgehaald. Fijn bedrijf en too service! Heel blij mee!
Ik ga zeker studio Moda meenemen in adviezen aan klanten.
Deze salontafel is werkelijk een…
Deze salontafel is werkelijk een juweeltje dat mijn hart heeft veroverd! 😊 De kunstzinnige afwerking en verfijnde details maken deze salontafel tot een ongelooflijk stuk vakmanschap. Het voegt een betoverende charme toe aan mijn woonkamer.
De service die ik heb ervaren was ook geweldig. Het team dacht met me mee en zorgde ervoor dat alles vlot verliep, waardoor ik de tafel direct kon meenemen en er met volle teugen van kon genieten in mijn huis.
prachtige salontafel Dje - Crema Marfil
Gisteravond de prachtige salontafel Dje - Crema Marfil besteld, en deze werd vanochtend al meteen bij ons thuis bezorgd. Super tevreden over deze snelle levering én natuurlijk de prachtige tafel! Wij gaan in de toekomst zeker vaker een tafel bij Studio Moda bestellen.
Prachtig Crema Marfil blad
Ons prachtige crema marfil salontafel blok geleverd. We zijn enorm blij ermee! Top levering en service. Het marmer komt echt veel gaver uit dan we dachten.
Top
Enorm gave marmeren eettafel geleverd…
Enorm gave marmeren eettafel geleverd na een super behulpzame service. Het blad is prachtig, dikke aanrader!
Vandaag kwam onze Crema Marfil ronde…
Vandaag kwam onze Crema Marfil ronde eettafel binnen. Na heel veel persoonlijke hulp, adviezen en bovenal geduld van Studiomoda hebben wij onze droom eettafel uitgekozen. We zijn super te spreken over de service en de fijne communicatie. Een dikke 10+ voor jullie, nogmaals dank voor alles!!!
Top kwaliteit
Vandaag met een top levering onze Dark Emperador deens ovale tafel ontvangen. Super gaaf blad. Dik boven verwachting.
Eerst nog ff afgewacht hoe de kwaliteit was, maar we gaan zeker bij Studiomoda een bijpassende salontafel bestellen!
Bedankt nogmaals
Top kwaliteit en service!
We kunnen niet anders zeggen dan dat de tafel super gaaf is. Het blad is precies zoals we het uit hebben gezocht. Een fijne nieuwe aanwinst. Goede levering en communicatie erbij. +10
Onze op maat tafels zijn enorm gaaf…
Onze op maat tafels zijn enorm gaaf geworden. Er is door dit bedrijf super kwaliteit geleverd, plus fijn & persoonlijk gecommuniceerd.
Bedankt nogmaals voor de maatontwerpen, wij kunnen weer vooruit.
Goede service, mooie kwaliteit en fijne levering verzorgd door team Studiomoda. Onze nieuwe eettafel in nero marquina valt dik boven verwachting!
Bedankt
Trustpilot エクスペリエンス