In oktober een tafel besteld die pas begin maart is geleverd! Dan vielen de Houties het schip aan, dan was t blad kapot gegaan. Er was altijd wel iets! Behalve €100,- terug krijgen zou ik ook een on... もっと見る
tafelmoda.com
レビュアーのコメントを見てみましょう
We zijn super blij met onze aankoop! Zes mooie kamerstoelen die lekker zitten en ook nog eens snel geleverd zijn. Bovendien was Studiomoda uiterst flexibel en perfect in de communicatie. Aanrader!
We zijn hartstikke blij met onze nieuwe eettafel van Studiomoda. Bezorging ging heel goed en de tafel staat mooi in de woonkamer. Vanuit Studiomoda is er goed meegedacht tijdens het online aankooppr... もっと見る
Deze salontafel is werkelijk een juweeltje dat mijn hart heeft veroverd! 😊 De kunstzinnige afwerking en verfijnde details maken deze salontafel tot een ongelooflijk stuk vakmanschap. Het voegt een... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Top service
Top service! Van moment tot aankoop/bestellen tot en met bezorgen aan huis.
De travertin tafel ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten om bij hen ook een salontafel te kiezen.
Super eettafel met uniek patroon…
Super eettafel met uniek patroon geleverd door studiomoda.
Ze lieten ons een blad kiezen waar onze tafel uit is gemaakt. Enorm te spreken over de kwaliteit van de tafel en de communicatie! Ze zetten de klant dik op 1.
3 fijne bureaus op maat geleverd voor…
3 fijne bureaus op maat geleverd voor kantoor door studiomoda. Enorm tevreden met de kwaliteit en manier van zaken doen.
Hiernaast nog een mooie bijpassende marmeren salontafel bij de welkomsthal! Super chique. Dikke aanrader
Gisteren onze travertin eettafel met…
Gisteren onze travertin eettafel met bijpassend salontafel ontvangen! Super kwaliteit van Studiomoda.
Ze konden de randafwerking van de salontafel rond maken wat wij voor oog hadden. Bedankt hiervoor.
Good expertise
Received a very nice interiorplan from studiomoda interiors.
They had good expertise and good communication all the way leading to our dining table and chairs.
Great quality! Exceeding expectations. Thanks again guys
Bizar gaaf blad
Deze ochtend onze gave ronde eettafel mogen ontvangen. Wat een bizar gaaf blad! Mooier dan verwacht op de foto’s die studiomoda naar ons stuurde!
Bedankt nogmaals voor het advies en de persoonlijke manier van zaken doen.
Super hulp gehad van team Studiomoda…
Super hulp gehad van team Studiomoda bij het vinden van ons ontwerp. Een kundig bedrijf wat je graag helpt met alle adviezen. Super fijne persoonlijke manier van zaken doen!
Aanrader.
Peter
Topservice!
Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige nieuwe marmeren tafel! Wat een enorm goede service: professionele communicatie, supersnelle levering en de tafel overtreft alle verwachtingen. Dikke 10 voor Tafelmoda!
Great company | Dining Table
Great company that helped us with our full dining area interior wishes. We just moved to Brabant and were happy to find them online!
Great prices for great quality overall, and very helpful communication.
Mooie Indiaans green marmeren eettafel…
Mooie Indiaans green marmeren eettafel gekocht bij tafelmoda, goede service, komt afspraken na en bezorgt aan huis volgens afspraak. Oprecht beveel ik tafelmoda aan.
Top levering
Top levering, top communicatie. Ook het marmeren blad is boven verwachting gaaf.
Enorm bedankt voor de hulp! Tafelmoda is een dikke aanrader.
Onze Deens ovale tafel is prachtig
Onze Deens ovale tafel is prachtig! Het crema marfil marmer maakt zo’n fijn blad! Voldoet meer dan aan onze verwachtingen.
Bedankt nogmaals voor de fijne service en snelle levering.
Heel erg tevreden!
Recent een fijne samenwerking aangegaan met Tafelmoda voor het maken van een interieurplan en bijpassende mooie natuurstenen eettafels & salontafels!
Enorm te spreken over de kwaliteit die ze leveren, en de manier waarop er met wensen zijn omgegaan.
Top! Bedankt.
Super service
Fijne hulp gehad bij het uitzoeken van een uniek blad. Een erg behulpzaam bedrijf met duidelijk de klant op 1.
Super levering, en de tafel voldoet ook precies aan onze verwachtingen!
Bedankt nogmaals
Fijne eerste samenwerking gehad met…
Fijne eerste samenwerking gehad met Tafelmoda!
Voor mijn interieur projecten het juiste bedrijf gevonden om mee samen te werken. Prachtige kwaliteit meubels met daarnaast fijne en snelle communicatie.
Op naar nog meer samenwerkingen!
Mooie kwaliteit matte marmeren bureau
Vorige week een bureau besteld bij Tafelmoda. Leuke crew en reageren enorm snel en behulpzaam op vragen.
Ik kan de komende tijd vooruit :) Aanrader!
Super samenwerking, fijne communicatie en meedenkend!
Recent een samenwerking aangegaan met Tafelmoda voor dr eetkamer van een klant. Enorm tevreden met de kwaliteit van de tafel en de samenwerking. Een erg fijn communicatief team.
Ze geven de optie om uit een gehele plaat jou het deel te laten kiezen voor je tafel. Wij hebben samen een prachtig rond dark Emperador blad uitgekozen.
Super bedrijf met super communicatie, snel, persoonlijk en altijd bereikbaar.
Een aanrader om als interieurontwerpstudio mee samen te werken! En ook zeker als particuliere klant.

tafelmoda.com からの回答
Trustpilot エクスペリエンス