TANZANIA TOURS レビュヌ 485

TrustScore 5段階評䟡の5

5.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi hadde planlagt en 15 dagers opplevelsestur med safari i Tanzania og badeferie pÃ¥ Zanzibar, og opplevde helt unik tilrettelegging nÃ¥r vi henvendte oss til Tanzania Tours. (Takk igjen, Camilla!) Vi f... もっず芋る

Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med Tanzania Tours, hvor alt fra start til slut fungerede perfekt. PlanlÊgningen var yderst professionel, og teamet var utrolig hjÊlpsomme med at skrÊdders... もっず芋る

Vi var pÃ¥ en 16 dagers reise pÃ¥ Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var pÃ¥ 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller m... もっず芋る

Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide pÃ¥ safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

TANZANIA TOURS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TANZANIA TOURS er eksperter i rejser til Tanzania! De laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. De har stor specialviden og erfaring, og kan sammensÊtte den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr pÃ¥ safari med deres dygtige guider, slappe af pÃ¥ Zanzibars eksotiske strande, eller drÞmmer om at bestige Afrikas hÞjeste bjerg, Kilimanjaro.
Private rejser Din rejse bliver skrÊddersyet til dine Þnsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udfÞrligt dag-til-dag program, sÊrligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

485件のレビュヌ

KÊmpe ros til Tanzania Tours

KÊmpe ros til Tanzania Tours! Fra allerfÞrste henvendelse og til vi er kommet hjem, har servicen og dialogen vÊret helt i top. Sofia sammensatte et super bÞrnevenligt program til os med besÞg i tre forskellige parker samt besÞg i en lokal landsby og skole — enormt lÊrerigt og autentisk.

Selve safarien var fantastisk: både mÊngden af dyr, de sjove og enestående oplevelser undervejs samt overnatningsstederne. Overalt mÞdte vi meget venligt personale og oplevede virkelig god service. Overnatning i telt blandt dyrene var en imponerende og fascinerende oplevelse.

Også en kÊmpe ros til vores guide Salmon, som var utrolig dygtig, venlig, omsorgsfuld og skÞnt selskab hele vejen.

Derudover kan det varmt anbefales at slutte rejsen af pÃ¥ Zanzibar. The Residence var helt suverÊn — et fantastisk sted med skÞnt personale. Der kommer vi meget gerne igen 🀩

Det er uden tvivl en rejse og oplevelse, vi aldrig glemmer. De allerbedste anbefalinger herfra! 👏🊁🐒🊏🊓🊒

2026幎2月10日

Super ferie på Zanzibar og Tanzania

Vi hadde to fantastiske uker på Zanzibar og på safari i Tanzania, takket vÊre et skreddersydd opplegg fra Lea i Tanzania Tours. Vi fikk mye nyttig informasjon fÞr avreise og raske og relevante svar på spÞrsmål både fÞr og etter turen. Alle hotellene og lodgene hadde topp kvalitet og beliggenhet. Vår safariguide, Rafael, var veldig kunnskapsrik og erfaren, og han sÞrget for at vi fikk noen unike opplevelser.

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

God opplevelse fra start til slutt

God service og kommunikasjon fra start til slutt. Fikk skreddersydd programmet akkurat slik vi Þnsket både i Tanzania m/Safari og Zanzibar i okt 25. Såg big five og mange andre dyr. Anbefaler Tanzania Tours på det sterkeste. Stor takk til Lea i Tanzania Tours og guide Salum!

2025幎10月10日

Uforglemmelige opplevelser

Alt har fungert knirkefritt fra fÞrste mail til bestilling, flyreise- overnattinger, safarier, KIlimanjaro hiking, hjemreise og oppfÞlging etter å ha kommet hjem. Svarer raskt på alle spÞrsmål. Kunnskapsrike og genuint interessserte guider, det vÊre seg safari eller hiking, ALLE har gjort sitt til at vi har fått en once in a lifetime opplevelse. Tanzania tours har levert 100%

2026幎1月29日

Fantastisk oplevelse med Tanzania Tours! 🥳
Vi er vant til selv at researche og booke alt, men fordi vi aldrig havde vÊret i Afrika, ville vi gerne have nogen i ryggen med den rette ekspertise. På den baggrund har vi nok store krav til informations- og detaljeniveauet, men alt forlÞb perfekt. Vi havde en meget dygtig og venlig rejseagent, Sofia, som skrÊddersyede alt ud fra vores Þnsker - med hendes erfaringer in mente naturligvis. Og bare dét at man har den samme agent både fÞr, under og efter rejsen er et kÊmpe plus.

Selve safarien var helt i top. Egen guide/ chauffÞr og jeep på hele safarien, gode og spÊndende overnatningssteder, god mad, og selvfÞlgelig det vigtigste - masser af dyr.

SÃ¥ hvis man overvejer safari, sÃ¥ er Tanzania Tours det helt rigtige sted at starte. Bedste anbefalinger herfra 🀩

2026幎1月30日

Fantastisk oplevelse med Tanzania Tours! 🥳

2026幎1月30日

Safari i Tanzania & Zanzibar

Vores safari og rejse til Zanzibar med Tanzania Tours har vÊret en helt fantastisk oplevelse. Alt var perfekt planlagt og trygt tilrettelagt, og det fÞltes virkelig sikkert at rejse alene med min sÞn. En stor tak til Jakob for den gennemfÞrte planlÊgning. Hvis man kunne give mere end fem stjerner, så gjorde vi det ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月23日

Fantastisk safari og Zanzibar rejse

Fantastisk safari og Zanzibar rejse Jan. 26. Lennie havde sammensat en passende safari med overnatning 3 steder inc. besÞg i krateret. Et bonus med overnatning på kaffefarmen og afslutning på Zanzibar. Fantastisk guide Edward som tydeligt var den de andre lyttede til og kunne fortÊlle en masse om både dyr og Tanzania. Vi så big five og i flere situationer, en jagt m.m. oplevede at elefanten spiste lige uden for vores telt og aberne legede på vores teltdug. Utrolig venligt personale.

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk tur til Tanzania.

Er netop kommet hjem fra en fantastisk tur pÃ¥ tre uger til Tanzania med safari i fire nationalparker, afslapning pÃ¥ Zanzibar og gensyn med steder fra min barndom. Turen var glimrende arrangeret af Jacob fra Tanzania Tours. Vi startede pÃ¥ Kaliwa Lodge pÃ¥ Kilimanjaros skrÃ¥ning. Fantastisk sted med udsigt til Kilimanjaro, smukke omgivelser, god service og sÃ¥dan var det faktisk resten af turen. Vi havde bil og guide (James) til rÃ¥dighed alle dagene pÃ¥ fastlandet. James var en vidende og meget behagelig guide. Vi fik set Arusha National Park, Tarangire, Olduvai Gorge, Ndutu/Serengeti med bl.a. ballontur og Ngorongoro-krateret. Det blev til ”The big five” og utallig flere dyr og fugle. Hoteller og camps var alle steder luksuriÞse og servicen uovertruffen. Vi sluttede af pÃ¥ Pongwe Beach Hotel pÃ¥ Þstkysten af Zanzibar. Afslapning og luksus, badning og snorkling og meget lÊkker mad. Der var et par smÃ¥ bump undervejs, f.eks. at var vores indenrigsbillet blevet ombooket fra Zanzibar til Dar es Salaam af flyselskabet. Det fiksede de meget hurtigt hos Tanzania Tours og vi fik en billet til det rigtige sted.
Det var en tur skrÊddersyet til os, muliggjort af Tanzania Tours store viden om landet og jeg vil gladelig få Tanzania Tours til at arrangere en ny tur. Alt i alt kan vi kun give det bedste anbefalinger til Tanzania Tours, som sikrede at vi fik en fabelagtig tur med alle Þnsker opfyldt.

2026幎2月4日
自発的なレビュヌ

Fantastiske safarioplevelser og total afslapning på Zanzibar!

TAK til Lars og Tanzania Tours for at have arrangeret en hel igennem flot og dejlig tur med fascinerende safarioplevelser, dejlige lodges og hoteller, i sÊrdeleshed Embalakai og Ngorongo Farm House, og herefter total afslapning og lÊkker mad på Pongwe Beach Hotel på Zanzibar. Tanzania byder på sublim safari med flotte landskaber og en stor koncentration af dyr og mange forskellige dyr og fugle. Og så er det fascinerende at opleve migrationen og den enorme mÊngde af dyr på de store landområder. Alt klappede og vi fik masser af gode og interessante informationer om flora og fauna af vores guide Fadhili som derudover også var en god chauffÞr og hyggelig at vÊre sammen med og aldrig blev trÊt af at svare på vores mange spÞrgsmål. SvÊrt at sige, hvad der var det bedste - Tarangire, Ndutu/Serengeti eller Ngorongoro-krateret - alle meget smukke områder med masser af dyr - herunder The Big 5 og The Ugly 5 - hvor wauw-oplevelserne stod i kÞ.

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ

En uforglemmelig og fantastik Safari tur.

PlanlÊgning af vores rejse som Gordon fra Tanzania Tours stod for, var helt fantastisk. Han lyttede til vores Þnsker og kom med gode forslag. Da vi kom hjem igen ringede han for at fÞlge op på om alt var gået godt. Det er service i top klasse.

Det gÞr en stor forskel for oplevelsen, at man bor på de små og hyggelige lodges samt den smukke kaffefarm, og at der ikke er for mange lange, spildte kÞretimer.

Tarangier Nationalpark, Ngorongoro-krateret og Lake Ndutu området - ingen af stederne ville vi have undladt. Alle 3 steder havde hver deres skÞnne områder og dyr. Det var et ekstra stort plus i Ndutu at der måtte kÞres Off Road

Vores guide Moses spillede en afgÞrende rolle i, at turen blev en stor succes. Hans humor, glade person, kÊrlige drilleri, tålmodighed og faglighed var fantastisk.
Hans indgÃ¥ende kendskab til dyrelivet og landskabet– samt hans imponerende evne til at spotte dyrene – gjorde oplevelsen helt sÊrlig. Han parkerede altid jeepen perfekt, sÃ¥ vi kunne tage fantastiske billeder.

God safari bil med kikkert, vand, kÞleboks samt opladnings muligheder til mobiltelefonen.

Vi sluttede af med 5 dage på Hotel Z i Zanzibar. Her var alt også perfekt.

En rejse vi varmt kan anbefale.

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

Fremragende planlÊgning med besÞg i tre

Fremragende planlÊgning med besÞg i tre parker, så vi fik set så mange forskellige dyr og varieret natur på safarituren. Vi så uden problemer Big Five. FuldstÊndig fantastisk guide, Abdul, som var meget vidende om alle dyrene, eminent til at spotte dyrene og super dejligt selskab. Alle steder fine boligforhold, bla telte midt blandt dyrene med eget toilet og bad. LÊkker veltilberedt mad og overordentlig venligt personale. Sikke en service!
Luksusophold på Zanzibar på alle måder. Kan anbefale at tage en guidet tur til Nationalparken på Zanzibar.
Tage på denne rejse! Det findes ikke bedre!
Stor ros til Tanzania Tours.

2026幎1月9日
自発的なレビュヌ

Alt klappede som det skulle

Alt klappede som det skulle, hotellerne, transfer og maden var virkelig god.
Zanzibar er et sted uden skÞnne sevÊrdigheder undtagen rustikke Stone Town, men alligevel med en hel masse, der er vÊrd at se og indoptage. Et sjÊldent herligt folkeliv på strandene - en sÊregen udgave af det mangfoldige Afrika

2026幎1月8日

DrÞmmerejse med hjÊlp fra Tanzania Tours

Vi var 2 uger pÃ¥ Zanzibar med Tanzania Tours i december ‘25 og januar ‘26. Hele vejen fra de fÞrste overvejelser til booking, afgang, selve ferien og da vi var hjemme igen var vi i gode, kompetente hÊnder. Man mÊrker virkelig, at Tanzania Tours kender landet ind og ud og vi har fÃ¥et de bedste tips, fantastiske oplevelser og ophold pÃ¥ skÞnne hoteller. Vi havde en sand drÞmmerejse og fundamentet blev skabt af Tanzania Tours.

2026幎1月12日

Safari tur julen 2025

Fantastisk tur som var meget godt organisert av Camilla. Alt gikk knirkefritt, flyreisen, pick-up og avleveringer, hotellopphold etc. SÞmlÞst opplegg som gjorde at vi fÞlte oss veldig godt ivaretatt. Safari opplevelsen var fantastisk og gjorde det til en uforglemmelig opplevelse.

2025幎12月25日

Interessant og opplevingsrik tur

Alt i alt ein veldig fin tur; Interessant og opplevings-rik. HÞgdepunktet for oss på safarien var i Ngorogoro-krateret. Me hadde ein trygg og hyggeleg sjåfÞr/guide. Fine lodgar, og nokre av dei kunne me tenkt oss og hatt 2 netter på og mindre bilkÞyring. Zanzibar var flott, men kontrastfull, i nÊr kontakt med det lokale miljÞet. God oppfylging frå Tanzania Tours.

2025幎9月30日

Fantastisk oplevelse

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner
Vi har haft en fantastisk rejse arrangeret af Tanzania Tours
Allerede fra bestillingen fik vi super god vejledning, og hele turen var planlagt ned til mindste detalje.

På safarien boede vi på flotte lodges tÊt på nationalparkerne, og vores chauffÞr/guide Josef var både dygtig, hjÊlpsom og utrolig behagelig. En oplevelse for livet, at se alle de vilde dyr, som vi kom meget tÊt på.
EfterfÞlgende nÞd vi et ophold pÃ¥ The Z2 Hotel pÃ¥ Zanzibar – et fint hotel med god beliggenhed og lÊkre restauranter.

Alt fungerede perfekt, og vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen.
Tanzania Tours får vores bedste anbefaling!

2025幎10月8日

EN FANTASTISK OPLEVELSE

FREMRAGENDE OPLEVELSE hvor 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ faktisk ikke er nok! Lige fra fÞrste samtale med Tanzania Tours, hvor Gordon kom med gode input til indholdet af rejsen, til planlÊgningen og udfÞrelsen. ALT spillede max og alle vores forventninger blev mere end indfriet. Vi så alle de dyr vi kunne drÞmme om, hvilket vores fantastiske guide Abu sÞrgede for. Vi boede de mest skÞnne steder på forskellige lodge hver dag, hvilket var en kÊmpe oplevelse. Vi var 4 voksne afsted på 14 dages safari og sluttede af på Zanzibar, hvilket var helt perfekt for os. TAK for en kanon tur og oplevelse. TAK til Gordon for en fantastisk planlÊgning og guidning.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎9月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。