Vi hadde planlagt en 15 dagers opplevelsestur med safari i Tanzania og badeferie pÃ¥ Zanzibar, og opplevde helt unik tilrettelegging nÃ¥r vi henvendte oss til Tanzania Tours. (Takk igjen, Camilla!) Vi f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med Tanzania Tours, hvor alt fra start til slut fungerede perfekt. PlanlÊgningen var yderst professionel, og teamet var utrolig hjÊlpsomme med at skrÊdders... ãã£ãšèŠã
Vi var pÃ¥ en 16 dagers reise pÃ¥ Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var pÃ¥ 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller m... ãã£ãšèŠã
Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide pÃ¥ safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
TANZANIA TOURS ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Private rejser Din rejse bliver skrÊddersyet til dine Þnsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udfÞrligt dag-til-dag program, sÊrligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.
é£çµ¡å
Kildebakken 21, 8680, Ry, ãã³ããŒã¯
- info@tanzaniatours.dk
- tanzaniatours.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiske 20 dage i Tanzania
Fantastisk service og fantastisk program!
Min kÊreste og jeg har vÊret 20 dage i Tanzania gennem Tanzania Tours og jeg vil til enhver tid anbefale dem. Vi startede med safari og havde den mest fantastiske safari hvor vi så alle 5 fra the Big Five. Alt dette takket vÊret vores guide, Eddy. Han kom med forslag til hvordan vi skulle planlÊgge vores dag, havde en hÞj faglighed, var super imÞdekommende og havde en fantastisk personlighed. Dagene flÞj afsted og safarien samt de steder vi overnattede var prÊcis som vi havde lÊst i programmet samt forestillet os.
Da safarien var slut skulle vi derefter forsÞge os med Kilimanjaro. Vores chief guide, Nestory, mÞdte os på vores hotel, hvor han gennemgik hele ruten samt vores udstyr med os. Vi tog Lemosho ruten og havde en fremragende tur - og nåede toppen. Hele teamet omkring os var så hjÊlpsomme, service-minded og dygtige. Vi fÞlte os aldrig utrygge. Vores to guider fik dagene til at flyve afsted, selv de to lange vandredage fÞltes korte fordi de sÞrgede for så god stemning. Generelt var hele teamet fantastiske og stemningen var på ingen måde til at klage over, hverken når vi mÞdte bÊrerne på ruten eller når vi ramte campen. Hvis vi skulle gÞre det igen ville vi bede om det prÊcis samme team med Nestory og Juma som guider.
Dagen efter vi kom ned fra toppen skulle vi afsted mod Zanzibar, igen var servicen fejlfri og vi havde 6 fantastiske dage på The Residence. Vi er begge enige om at vi skal tilbage til Tanzania igen og når vi skal, så vil vi tage fat i Tanzania Tours.
Fremragende og inspirerende tur
I oktober var min hustru og jeg på fantastisk Safari i Tarangire og Ngorongoro krateret. Vores erfarne og meget dygtige guide James sÞrgede for, at vi fik nogle vilde dyreoplevelser ud over det man kunne drÞmme om, bl.a. the big five.
Overnatningsstederne var generelt meget fine. Vi ser tilbage på Tarangire Safari Lodge, hvor vi fik besÞg af en flok elefanter og et egern i vores kuffert :-) så det smukke Ngorongoro Farm House med god service sluttede safrarien af med at opleve Lion King lige foran bilen med bytte i munden.
Vi sluttede ferien af med 5 dages ophold på Zanzibar, hvor vi boede på, meget skÞnne The Z Hotel. Dejlig strand, Pool med hav udsigt mad og dejlige drinks.
Alt fungerede bare, og vi takker Lennie og Tanzania Tours en stor tak for et fint program. Vi bestilte rejsen cirka en måned fÞr afrejse, var vi kort i kontakt med Lennie omkring de nyttige info. Vi fÞlte os i trygge hÊnder og kan varmt anbefale Tanzania Tours som rejsearrangÞr.
Fantastisk rejsebureau
Fantastisk rejsebureau. Gordon guidede og hjalp os med alle vores spÞrgsmål både fÞr og under rejsen. Tanzania tours gjorde det nemt at rejse med tre små bÞrn under 3 år. Varm anbefaling her fra.
Fantastisk Safari og skÞnne Zanzibar
I fÞrste halvdel af oktober var min hustru og jeg på en uges fantastisk Safari i Tarangire, Serengeti og Ngorongoro krateret. Vores erfarne og meget dygtige driver/guide Bush-Baby sÞrgede for, at vi fik nogle vilde dyreoplevelser, bl.a. the big five.
Overnatningsstederne var generelt meget fine. Vi husker isÊr tilbage på Tarangire Safari Lodge, hvor vi fik besÞg af en flok elefanter og så det fine Ngorongoro Farm House.
Vi sluttede ferien af med en uges ophold på Zanzibar, hvor vi boede på det lille, men meget skÞnne Pongwe Beach Hotel. Dejlig strand, skÞn mad og fine drinks.
Vi oplevede en stor hjÊlpsomhed og imÞdekommenhed alle de steder, vi boede.
Alt fungerede perfekt, og vi skylder Lennie og Tanzania Tours en stor tak for et veltilrettelagt program. Fra vi bestilte rejsen cirka et halv år fÞr, var vi lÞbende i kontakt med Lennie omkring mindre justeringer og nyttig info. Vi fÞlte os i trygge hÊnder og kan varmt anbefale Tanzania Tours som rejsearrangÞr.
Safari og Zanzibar
Vi var afsted i 12 dage inklusiv 2 rejsedage. Safari 3 dage i Tarangire og 1 I Ngorongoro krateret. Vi havde den mest fantastiske chauffÞr, Cyril fra Good Earth Tours, som gav os nogle skÞnne og sÊrlige oplevelser undervejs. Efter safarien var vi 4 nÊtter på Zanzibar. Forud for turen modtog vi al nÞdvendig information, og Tanzania Tours besvarede alle vores spÞrgsmål. Alt fungerede, som det skulle, og vi havde den dejligste ferie.
7 fantastiske dage pÃ¥ Safari i TanzaniaâŠ
7 fantastiske dage på Safari i Tanzania var en kÊmpe oplevelse for alle 14 unge som gamle, ikke mindst på grund af de to fremragende guider Eddie og Rafael, som brillerede med en fantastisk viden og et dejligt humÞr.
Overnatningsstederne var dejligt varierede og med spÊndende mad.
Info inden og op til afrejsen var meget informativt og detaljeret.
JÞrn Bach og familie.
2 uger pakket med store oplevelser
I starten af oktober tog vi 3 generationer afsted med store forventninger til en uges safari og en uge med afslapning på Zanzibar.
Programmet var baseret på vore Þnsker og Tanzania Tours viden om, hvor vi på den tid af året ville få de stÞrste oplevelser. Og forventningerne blev til fulde indfriet.
Den fÞrste uge på Safari var en storslået oplevelse, Ikke mindst pga. Raphael, der var en fremragende guide/chauffÞr med en enorm viden om dyrene, vegetationen og områdets sÊrlige geologi. Hans glÊde og stolthed over alt, hvad Tanzania byder på, var i hÞj grad smittende.
Overnatningsstederne var vidt forskellige, men alle levede op til beskrivelserne â med et ekstra plus til Ngorongoro Farm House og de smukke omgivelser.
Zanzibar i anden uge med 5 dage på Pongwe Beach Hotel var et perfekt valg. Flot strand, meget serviceminded personale og rigtig godt kÞkken.
Tak til Jacob fra Tanzania Tours for en fin og inspirerende kontakt i planlÊgningsfasen og for en på alle måder professionel behandling.
Hele familien giver Tanzania Tours de bedste anbefalinger.
Alle aftaler med diverse afhentningerâŠoplevelse udover det sÊdvanlige
Alle aftaler med diverse afhentninger og ophold fungerede bare upåklageligt.
God information og muligheder for at have indflydelse på programmet. OpfÞlgning fra Tanzania Tours side, hvor jeg havde fornemmelse af lydhÞrhed over for de få småting der fremadrettet kan Êndres på.
Vi rejste med 9 bÞrn i alderen fra 3-12 år - og alle både bÞrn og voksne har haft helt fantastiske oplevelser.
Kan varmt anbefales at benytte dette rejsebureau.
3,5 uges drÞmmeferie
KÊre Tanzania Tours & KÊre Gordon
af hjertet tak for at sende os afsted på den mest fantastiske ferie vi nogensinde har haft. Alt var tilrettelagt perfekt og alt fungerede perfekt.
Vi havde den vildeste uge med Safari i hhv. Tarangire, Serengeti samt Ngorongoro. Vi oplevede dyreriget på tÊt hold og havde den dygtigeste Guide James med som kunne fortÊlle alt om dyr og planter. Vi så The Big Five og meget meget mere og havde den smukkeste Ballonsafari udover Serengeti. Det var perfekt!
Herefter gik turen op af Kilimanjaro med et verdensklasse team bestående af 14 mand - der alle var imÞdekommende, hjÊlpsomme og vidende. SÊrlig tak til vores Guide Nestory ! Det var den mest fantastiske fÞlelse at stå på Afrikas tag og intet mindre end umuligt at beskrive.
Efter 8 fysiske dage uden bad var det den vildeste luksus at overnatte på Kaliwa Lodge inden vi flÞj videre til Zanzibar hvor vi restituerede 6 dage på Residence Resort i et fantastisk hus med egen pool og havudsigt.
3.5 uges uforglemmelige oplevelser er hjembragt og et meget stort minde for livet.
Tanzania er et fantastisk smukt land med en hjertevarm og venlig befolkning. Det kan absolut anbefales.
KÊrligst Lene & Henrik
Alt var velorganiseret
Alt var velorganiseret, sÊrligt opstigningen til Kilimanjaro var en fantastisk oplevelse. De gode lokale guider har et hÞjt niveau af viden om både opstigningen, og i sÊrlig grad naturen, og historien. En virkelig god oplevelse.
For et reiseselskap
For et reiseselskap, for en oppfÞlging.
Gordon ordnet en fantastisk tur for oss, på 12 dager. som han lovet.
Ã
det ble det over alle forventninger. Ãnsker Ã¥ anbefale dem pÃ¥ det varmeste.
Guidene Ben og George gjorde turen til noe helt spesielt. Vi var en familie på 9 stk, pluss George og Ben. Opplevelsene var det virkelig mange av, både dyr og samholdet til alle 11( en sammensveiset gruppe). Vi overnattet på mange gode steder, men vi vil si at noen av de vi opplevde som helt fantastiske var :
Planet Lodge, Tarangire Safari Lodge, Mawe Mawe Manyara Lodge og Ngorongoro Farm house. Disse stedene var for oss veldig gode pga.nydelig utsikt, god mat og flotte ansatte.
Vi fikk oppleve alt vi hadde Þnsket.
Vil takke Tanzania Tours for en kjempetur.
Spesial takk til Ben og George for en uforglemmelig tur.
Vi kommer tilbake.
Ryddig, hjelpsom, kunnskapsrik og proff!
Vi fikk skreddersydd en ukes opphold på Zanzibar som var helt fantastisk. Vi opplevde Tanzania Tours som ryddige, hjelpsomme og kunnskapsrike. Prosessen i forkant av reisen var meget profesjonell. De var lydhÞre for våre Þnsker og kom med nyttige innspill. Vi hadde ikke klart å sette sammen denne reisen. Kan absolutt anbefale Tanzania Tours.
Kilimanjaro to the top
Det har vÊret en stor fornÞjelse at planlÊgge vores ferie med så kompetente folk. Vi blev klÊdt godt på af både Lars og Jacob inden vi tog afsted til Tanzania, så vi var forberedt og klar. I Tanzania blev vi mÞdt af lige så fantastiske guider, hvor specielt guiderne (Armani Sared Minja og Aristides Mathew Mality) og hele teamet på Kilimanjaro gjorde vores tur til noget helt sÊrligt. Vi var rigtig glade for at have vores egen gruppe på rejsen.
Vi har fÃ¥et en meget god vejledning fraâŠ
Vi har fået en meget god vejledning fra 1. fÊrd. Tanzania Tours har lyttet til vores Þnsker og lavet en rejse helt som vi ville have det. Alt var virkeligt godt og jeg kan kun anbefale at tage en snak med de meget kompetente medarbejdere hvis turen går til Tanzania.
Perfekt planlagt safari
Tanzania Tours havde planlagt den perfekte Safari. Tarangire, Serengetti og Ngorongoro. Overnatningsstederne var meget forskellige, men den hÞje kvalitet var et gennemgående tema. Flotte lokationer, god service og dejlig mad. Vores lokale safariguide var meget kompetent Trods af få dage, fik vi alligevel set THE BIG FIVE. Vores drÞmmerejse blev prÊcis som vi havde Þnsket os.
DrÞmmen blev til virkelighed. Fantastisk safari og dejlige Zanzibar
Lone og jeg havde syv dages fantastisk safari i tre nationalparker. En lÊngsel efter at opleve savannen og den rige dyreliv blev udlevet under kyndig ledelse af vores dygtige og sympatiske guide, Joseph. Utroligt at bo i dejlige tented camps fire nÊtter to steder på smukke Serengeti. Guddommelig udsigt fra Tarangire Safari Lodge (også i telt). SkÞn tur i Ngorongoro krateret. NÞdvendig nedgearing på Zanzibar på skÞnne Pongwe Beach Hotel for at fordÞje de mange indtryk og oplevelser og fin afslutning i Stonetown med gourmet middag a la Zanzibar på tagrestaurant på Emerson Spice. Smukke og dejlige mennesker. HÞjt service niveau og kÊmpe imÞdekommenhed - også fra Tanzania Tours her i landet. En af de bedste af vores mange rejser gennem et langt liv.
Uforglemmelig safari
Tak for nogle helt igennem fantastiske safari oplevelser i Tarangire, Serengeti og Ngorogoro! Der har vÊret en fornÞjelse at bestille en rejse hos jer, da der bare er tjek på det hele og der (nÊsten) er svaret på alle spÞrgsmål, inden vi har stillet dem.
Super sÞde og kompetente guider i Tanzania. Tak til Abdul for at lede os rundt til nogle helt enestående oplevelser og for at Þse ud af din viden om landet og naturen.
Virkelig gode steder vi har boet på hele vejen rundt. Venligt og imÞdekommende personale. Så lÊkker mad og der var i hvert fald nok af den!
Skal du på safari? Så kan du trygt vÊlge Tanzania Tours og vÊre sikker på en uforglemmelig tur!
Tusen takk for oppfÞlging av Lea fra Tanzania Tours
Tusen takk for oppfÞlging av Lea fra Tanzania Tours. Vi var en familie på 6 stk som reiste nesten 3 uker til Tanzania, Safari i Serengeti, MAchame ruten opp Kilimanjaro på 6 dager og 3 netter på Zanzibar. Alt var eksepsjonelt bra! Fly i rute, sjåfÞrer på plass i god tid, fantastisk flink Safari guide, både som sjåfÞr og han kunne alle navn og alt om alle dyr og fugler i hele Tanzania - fantastisk. Skikkelig god mat på Safari og veldig fin Pure Tented Camp i Srengetti. Imponert over hvor rent det var på alle toaletter på safari-turen.
Veldig dyktig crew opp Kilimanjaro som sikret oss de beste plassene på alle campene:-), og alle kom opp på toppen!!! Hadde ikke fått med meg at de lagde varmt vann for vask hver dag, så hadde jeg visst det hadde jeg tatt med en klut/håndkle. De ordnet imidlertid et par kluter til oss. Visste heller ikke vi skulle ha med en ekstra duffel bag som de bar opp for oss mellom hver camp med utstyr vi ikke trengte den dagen. Dette ordet de også "free of charge". Utrolig med 3 retters frokost (morgenmad) og middag hver dag på fjellet. Absolutt å anbefale eget toalett slik vi hadde bestilt - nesten alle gruppene hadde det!
Spiste middag fÞrste dag i Arusha hos KahnŽs BBQ - anbefales!
Alle lodgene var i god stand og meget god service alle steder.
Z-Hotel på Zanzibar var utmerket. Likte takterrassen bedre enn Sexy Fish, omtrent samme mat men noe mer uformell stemning. Anbefaler Crepes med banan, is og rom likÞr flambert til dessert - tror det er den beste dessert jeg noen gang har spist.
Tror ikke vi kunne Þnsket oss en bedre og mer positiv opplevelse. Tanzania Tours anbefales på det varmeste. Tusen takk for hjelpen!
14 dage i Paradis
Tusind tak til Tanzania Tours og Lars, som har givet os mere end value for money ifm. vores 14 dages badeferie på Zanzibar. Rigtig godt tilrettelagt program på 3 forskellige hoteller. Alle steder modtaget og serviceret af rigtig flinke personaler. Rene og pÊne hoteller, fine vÊrelser med flotte udsigter, dejlig mad, og hjÊlpsomme chauffÞrer. Zanzibar må vÊre det tÊtteste man kommer paradis!
Kh. Lotte og Henrik, Middelfart
13. dages fantastisk safaritur
Tusinde, tusinde TAK til Gordon for det fantastiske program, du lavede til os. Din viden og kendskab til landet, gav os vores bedste ferie nogensinde.
Vi har vÊret vilde med det hele - Tanzanias fantastiske natur, menneskerne og at opleve dyrene, hvor de lever.
Der var dage med afslapning fÞr og efter safarien. En vandretur, et skole- og landsbybesÞg.
Safarien i Tarangire,Ngorongoro krateret og Serengeti gav os de helt store naturoplevelser.
Fantastisk ballontur. Vi har overnattet de skÞnneste steder, og overalt er vi blevet mÞdt af
glade og meget imÞdekommende mennesker.
Tusinde, tusinde TAK til Moses vores guide. Hans store viden om landet, befolkningen og dyrene samt hans dejlige humÞr, nÞd vi hver dag. Han gjorde vores tur til noget sÊrligt.
Gordon og Tanzania Tours vil vi give vores allerbedste og varmeste anbefalinger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ