Ik heb een gepersonaliseerd kinderboek besteld en ontdekte kort na het plaatsen van mijn bestelling een typefout. Het bedrijf belooft dat typefouten die binnen 24 uur worden doorgegeven kosteloos... ãã£ãšèŠã
Bestellung Mitte Oktober, bis heute keine Sendung, keine Antwort auf Mails und Fristsetzungen - nichts. Man muss den Shop mittlerweile in die Kategorie "Fakeshop" einordnen und sollte von einer Best... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
GrundsÀtzlich ist das Buch schön und es sind nette Illustrationen. Leider ist der Druck aber alles andere als professionell und anscheinend ohne QualitÀtssicherung. Die Vorlage fÃŒr den Einband ist kom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Entweder sind die wg. Muttertag total ÃŒberfordert oder? Keine Mail bekommen von der Bestellung, auf Nachfrage keine Antwort erhalten. Aber vor ÃŒber einer Woche bereits bezahlt. Also das kannst du... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi skaber personlige bÞrnebÞger med dit barns navn og udseende, der vÊkker glÊde som gave til dåb, fÞdselsdag eller jul.
Rijnsburgerweg 43, 2341AA, Oegstgeest, ãªã©ã³ã
- hello@taptapstories.com
- taptapstories.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Forkerte personer, navne og historier
Jeg har lige modtaget bogen jeg har bestilt til fars dag. Jeg var nervÞs for om den nÃ¥ede frem inden fars dag, sÃ¥ blev rigtig glad da jeg sÃ¥ den lÃ¥ i postkassen. Blev dog slemt skuffet da jeg Ã¥bnede pakken. Bogen er som sÃ¥dan i rigtig fin kvalitet osv. Men det er ikke de historier jeg har valgt, og vÊrst af alt er det ikke de personer jeg havde lavet der er med i bogen. Far har brunt hÃ¥r og skÊg, men i bogen har han sort glat hÃ¥r og ingen skÊg. Min datter har lysbrun/rÞdt hÃ¥r og krÞller. I bogen har hun gult hÃ¥r der bÞlger lidt. Derudover er begges navne forkert. Ãv altsÃ¥...

Tap Tap Stories ããã®åç
Fin kvalitet og en uges produktion/leveringstid
Jeg er meget tilfreds med bogen, som vi skal bruge til Fars dag. Den er i fin kvalitet.
Jeg havde ikke på forhånd set, at bogen blev produceret og sendt fra udlandet, så er lettet over, at det kun tog 7 dage fra min ordre var lagt til jeg havde modtaget den.

Tap Tap Stories ããã®åç
Jeg har netop modtaget den fineste bogâŠ
Jeg har netop modtaget den fineste bog til fars dag - den bliver et hit for både store og små.
Jeg havde modtaget det forkerte tracking nummer, men fik hurtig og god hjÊlp gennem Facebook/Messenger og min bog lå i postkassen.

Tap Tap Stories ããã®åç
Min historie er desvÊrre den samme somâŠ
Min historie er desvÊrre den samme som mange andre herinde. Jeg bestilte min farsdags-bog den 21. Maj. Nu nÊrmere fars dag sig og jeg og min datter havde glÊdet mig til at overraske ham med den sÞde bog. Jeg tror ikke lÊngere på den kommer til tiden og er også meget nervÞs for, at jeg er faldet i en f@#&king fÊlde. Jeg har lige set efter, om der er en kundeservice man kan ringe til, men der er kun en mail og en Facebook-side. Det gÞr jo ikke en mere tryg!!!
Hvis ikke den er her inden på mandag, så må jeg ringe til banken og hÞre hvad der så skal ske.
Det er bare så Êrgerligt!
#33586

Tap Tap Stories ããã®åç
Jeg har ikke hÞrt fra hverkenâŠ
Jeg har ikke hÞrt fra hverken kundeservice eller fået mine bÞger. Bestil 21 maj, og intet scan har det fået. Hvis ikke jeg hÞrer fra jer i morgen, så må jeg kontakte banken og sige I er et fupfirma, så jeg kan få mine penge retur.
Må konkludere I er fup ud fra I har hÊvet pengene men hverken jeg eller mange andre, kan jeg se, har fået hvad I har trukket pengene for.

Som resterende âŠ
Som resterende âŠ. Har jeg heller ikke modtaget bog til fars dag. Det er simpelthen for dÃ¥rligt, nÃ¥r der stÃ¥r en levering tid der pÃ¥ ingen mÃ¥de leves op til!
I er ikke til at komme i kontakt med, og jeg ved ikke engang hvor langt bogen er i processen⊠No good.
Svar til feedback:
Det er jo b u l l s h i t af en anden verden. Det er 1,5 år siden jeg bestilte bogen. Jeg fik den efter en måned - Så betalingen er jo gået igennem. I er bare rÞvhamrende langsomme. Og det er fair. Men dårlig stil at reklamere med andet.
Mvh

Tap Tap Stories ããã®åç
Mangler min fars dags bog!!!!
Den 22. bestilte jeg en bog til fars dag. Ordre: 33689
Står stadig som at pakken ikke er kommet videre og jeres kundeservice svarer ikke!
Jeg vil gerne vide NU hvor min pakke er og om den kommer inden på sÞndag?!

Tap Tap Stories ããã®åç
Flot bog, ikke den bedste kundeservice
Forsinket leveringstid, og ikke god kommunikation fra kundeservice, men jeg har nu modtaget den fineste bog til fars dag som jeg er meget tilfreds med.

Tap Tap Stories ããã®åç
Jeg har ikke modtaget nogen beskedâŠ
Jeg har ikke modtaget nogen besked angående pakke gået tabt, ej heller en besked angående hvordan det kan lÞses.......!!!!!

Tap Tap Stories ããã®åç
You pay for a nice story, itâs gonna be a endless one
Same story like many others. Paid 40 euro for a mothersday book on the 28th of April, should be here on the 2nd of May. Guess what⊠still nothing. No responding after 5 emails.

Tap Tap Stories ããã®åç
Har stadig ikke modtaget minâŠ
Har stadig ikke modtaget min bestilling. Track og trace siger den ikke er afsendt, men den mail fik jeg den 24. Stadig intet nyt.
Kundeservice svarer ikke.

Tap Tap Stories ããã®åç
Jeg fik den sÞdeste bog til min sÞnsâŠr
Jeg fik den sÞdeste bog til min sÞns far og jeg er meget tilfreds og ham også han blev rigtigt glad for sin gave

Endnu ikke afsendt
De vil gerne have en anmeldelse. Men jeg har ikke modtaget produktet endnu. 11 dage siden bestilling..
Deres trackingnummer fortÊller mig at pakken ikke er afhentet af en chauffÞr endnu. Så venter bare i spÊnding og håber at den kommer frem.

Tap Tap Stories ããã®åç
Irgendwie klappt es nicht âŠ
Nachtrag :
Das Buch kam an und es ist wirklich bezaubernd !! Tolles Geschenk
Und wirklich 1A Kundenservice !!
Nach dem das erste Buch kam und leider ein Name fehlte gleich an den Service Gewand, dies ging zÃŒgig und ich habe einen Gutschein fÃŒr ein neues Buch bekommen⊠nun gut kann mal passieren also nochmal von vorne und bestellt âŠ
Jetzt ist das Buch irgendwo verloren gegangen und die Kids haben nichts zum vatertag wir haben gut zwei Wochen davor bestellt
Sehr sehr Àrgerlich

Tap Tap Stories ããã®åç
Company asked me to send an emailâŠ
Company asked me to send an email because I paid for it but didnât receive anything. After one week still waiting for respons. Did send the email to the adres which was on the site.

KÊmpe anbefaling herfra
Ãrligt Havde jeg mine betÊnkeligheder, pga. pris, facebookreklame og ikke dansk firma. Men de blev klart gjort til skamme. Bogen er rigtig fin, faktisk meget pÊnere end forventet til prisen. Kun vÊret 6 dage fra bestilt til den lÃ¥ i postkassen. KÊmpe anbefaling herfra

Tap Tap Stories ããã®åç
Jeg mÃ¥ indrÞmme at det er den bedsteâŠ
Jeg må indrÞmme at det er den bedste bog/gave min sÞn og kone har fået.
Den er i bedre kvalitet end jeg havde regnet med.
Dog er der en ubetydelig mini fejl som ikke er vigtigt. Det er Þjenfarven pÃ¥ min sÞn. Vi er alle meget glade for den ððœ

Tap Tap Stories ããã®åç
Big problems, smaller problems, small problem. Book looks good!
Book for Mother's day didn't arrive in time although advertisement said it would.
Sent 2 emails about this, but no proper response.
Furthermore, Book looks good but in de Dutch version in 1 drawing there is English text in it.
Sent third email now because of reaction of tap tap on may 17th just before 15h.00. Now we wait
May 23rd...... still waiting ð
Last update. Reached out with Messenger. Got my money back instantly and they are looking at the English part of the Dutch book. Customer service through mail is really bad and doesn't seem to exist at all, however it is there and is pretty good.
Changed rating from 1 to 3 stars for this.

Bestellen voor 1 mei binnen voor moederdag
ook wij hebben een bestelling gedaan op 30 april. Een bestelling tot 1 mei zou er voor moederdag moeten zijn..
heb het boek niet en geen antwoord. heel erg, was onze eerste moederdag, nu zonder cadeautje.
geen communicatie wat dan ook

Tap Tap Stories ããã®åç
Slechte levertijden, loze beloften en leugenachtige reacties!
Besteld op 30 april, met de belofte dat product voor Moederdag (8 mei) geleverd zou zijn.
Tot op heden nog niets ontvangen.
Schandalige bedrijfsvoering met loze beloften.
In aanmerking to your reaction:
Bullsh*t!!! You didn't even have the respect to react to my email! And still no product.