Tap Tap Stories レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ik heb een gepersonaliseerd kinderboek besteld en ontdekte kort na het plaatsen van mijn bestelling een typefout. Het bedrijf belooft dat typefouten die binnen 24 uur worden doorgegeven kosteloos... もっず芋る

Bestellung Mitte Oktober, bis heute keine Sendung, keine Antwort auf Mails und Fristsetzungen - nichts. Man muss den Shop mittlerweile in die Kategorie "Fakeshop" einordnen und sollte von einer Best... もっず芋る

䌁業が回答したした

GrundsÀtzlich ist das Buch schön und es sind nette Illustrationen. Leider ist der Druck aber alles andere als professionell und anscheinend ohne QualitÀtssicherung. Die Vorlage fÃŒr den Einband ist kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

Entweder sind die wg. Muttertag total ÃŒberfordert oder? Keine Mail bekommen von der Bestellung, auf Nachfrage keine Antwort erhalten. Aber vor ÃŒber einer Woche bereits bezahlt. Also das kannst du... もっず芋る

䌁業情報

1. 児童曞店
  2. ベビヌ甚品店
  3. 児童図曞通

圓該䌁業による蚘述

Vi skaber personlige bÞrnebÞger med dit barns navn og udseende, der vÊkker glÊde som gave til dåb, fÞdselsdag eller jul.

期埅以䞋

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Dont keep their delivery date promise

I ordered on the 30th of april. An order untill 1 of May should be there before mothersday..
dont have the book or any reply. realy bad, was our first mothersday, without a present now.
no communication what so ever

2022幎5月10日

Hello Rudolf,

we are very sorry that we couldn't keep our promise and deliver the book before Mother's Day. I saw, that your book arrived yesterday, I hope it has brought great joy, even though it was a little late.

Of course we would like to compensate you for the delay. 🙏

Our team has already contacted you regarding a solution.

We apologize for the inconvenience!

Have a great day 🌞

Update 28/9:

At the moment we have switched to a new company, so if you encounter any issues that were present before, you can contact us again (email: hello@taptapstories.com). And we are improving our service and communication to avoid similar situations in the future.

Your feedback is extremely valuable and we will explore the possibility of providing better information about the cover as well as the ability to customize it.

Team Taptap.

Paid 29 of april

Paid 29 of april. Surprise for mothersday. Still dont have the book. They also don’t reply in emails

Never again

Edit: taptapstories didn’t contact me for the delay. Only nice words

2022幎5月9日

Hello Calvin,

we are very sorry that we couldn't keep our promise and deliver the book before Mother's Day. I hope that the book has brought great joy, even if it was a little late.

We will of course compensate you for the delay. 🙏

Our team already contacted you on the 6th of Mai regarding a solution. We will contact you again, should our first message have been lost.

We apologize for the inconvenience!

Have a great day 🌞

Kann ich nicht empfehlen

Kann ich nicht empfehlen! Nach dem es so aussah, dass das Buch nicht kommt, haben wir ein anderes Geschenk gekauft. Nun ist das Buch da und es ist voll mit Druckfehler! Kann ich nicht empfehlen!

2022幎5月7日

Hallo,

wir entschuldigen uns fÌr die MÀngel an deinem Buch. Wiw wÌrden dir selbstverstÀndlich ein neues Buch zukommen lassen. Könntest du uns bitte eine Email mit deiner Bestellnummer schreiben, dann können wir sofort eine Lösung fÌr dich finden.

Bitte entschuldige die Unannehmlichkeiten!

Update 28/09:

Wir erlebten damals viele VerÀnderungen, Herausforderungen und das Unternehmen wurde nun in ein neues Unternehmen umgewandelt. Wenn Sie auf Àhnliche Probleme wie zuvor stoßen, können Sie uns gerne kontaktieren (E-Mail: hello@taptapstories.com).

Wir arbeiten auch daran, unseren Service und unsere Kommunikation zu verbessern, um Àhnliche Situationen in Zukunft zu vermeiden.

Tap Tap Team

TrÊkker betaling, men sender ikke vare :(

Bestilte en bog til mors dag, får besked d. 29/4 om at bogen er afsendt og modtager tracking nummer. Her d. 5/5 oplyser tracking nummer at pakke aldrig er modtaget hos Post NL og at den derfor stadig er hos afsender. Jeg har skrevet til Tap Tap Stories og har stadig ikke modtaget svar, men betalingen er trukket. En ting er efterhånden sikker - Bogen kommer ikke frem til dagen mere.

Jeg oplever en misvisende og dårlig service, og ud fra oplevelsen indtil videre har jeg intet godt at dele om firmaet desvÊrre. Nu må jeg se om det er muligt at få mine penge retur eller om det er et svindelfirma.

2022幎5月5日

Hej Mikkel.
Vi er virkelig kede af, at din bog ikke er blevet leveret i tide.

Som vi snakkede om, så er den forsvundet i posten og vi gÞr alt for at finde en hurtig lÞsning. Vi undskylder for den dårlige oplevelse.

Vi kan desvÊrre ikke forklare, hvad der er sket, men vi vil forsÞge at lÞse det så hurtigt som det er muligt.
Vores team har allerede kontaktet dig med mulige lÞsninger herunder fuld refundering, hvis det Þnskes.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag,

Update 28/09:

På det tidspunkt oplevede vi mange Êndringer, udfordringer, og virksomheden er nu blevet omdannet til en ny virksomhed. Hvis du stÞder på lignende problemer som tidligere, er du velkommen til at kontakte os (e-mail: hello@taptapstories.com). Vi arbejder også på at forbedre vores service og kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi forstår, hvor vigtig denne gave var for dig og dine bÞrn, og vi beklager dybt for den skuffelse, vi har forårsaget.

Taptap team.

Bad experience

On 30th of april I ordered a book via Instagram for mothers day because Tap Tap promised in the advertisement to deliver before the 8th of May. I had to pay directly and after that I got this mail:
======
Please, note that each book is unique and is produced individually. It can therefore take up to 10 working days to get it to you.

We do all we can to keep you up to date on the production and tell you where in the process your book currently is.

Order Number #31609
========
I immidiately responded telling them that I need it before mothers day and didn't get any response from TapTap.....

Response from TapTap to look good to anyone who will read my review:

We would of course like to compensate you for this unusually long wait. Our customer service has already contacted you 😊

But:
Did I hear anything from customer service yet?
.....NO... I didn't hear anything...... I am still waiting...

So no present for mothers day and money is gone...

2022幎5月5日

Hello Dick,

We apologize from the bottom of our hearts for the long delivery time.

Hello Dick,

Best regards,
Your Team Tap Tap

kan kun anbefale dem

troede jeg fÞrst jeg var blevet lidt glemt og var en ligegyldig kunde da de ikke have svaret pr mail. og det er forståeligt man kan have travlt og ikke nå og svare kunden inden for den normale tid.
men prÞvet og kontante på Facebook. ved ikke hvem jeg har skrevet med.. men det må siges vedkommende jeg skrev med har gjort det jeg troede var en Þv oplevelse til en endnu bedre oplevelse end forventet og inden jeg kÞbt bogen. virkelig sÞd og behagelig person og sÞger for og gÞr alt for og vise kunden er det vigtigst og det er virkelig det de arbejde for og det synes jeg er det fedeste
vil helt klart anbefale dem og glÊder mig til og modtage bogen
tusind tak for den gode service

2022幎5月4日

Hej Nana.

Vi beklager, at vi ikke nåede at vende tilbage til dig indenfor 48 timer.
Vi har meget travlt de her dage og gÞr hvad vi kan for at lÞse alle opgaver og svare alle.

Vores team har allerede kontaktet dig og vi har genbestilt din bog samt refunderet dig 20%.

Vi Þnsker dig en dejlig dag og vi håber, at du bliver glad for din nye bog.
Team Tap Tap

Fint forlÞb op til afsendelse.

Fint forlÞb op til afsendelse.. nu er det 4 dage siden den “skulle” vÊre sendt, fik besked om den nu var afsendt, med tracking link.. men den findes ikke i postens system, da de ikke har modtaget den.. bestilte i god tid, da jeg sÃ¥ kunne vÊre sikker pÃ¥ den ville vÊre der til mors dag., men ser ud til den ikke kommer.. har prÞvet at maile til kundeservice, men intet svar..

Svar: Hvem har kontaktet mig?? Har intet hÞrt. I er fulde af lÞgn.

2022幎5月4日

Hej Kim,

Vi er virkelig kede af, at din bog ikke er ankommet til Mors Dag.
Vores trykkeri arbejder hårdt på at få alle bÞger ud til tiden, men desvÊrre sker der fejl som gÞr, at ikke alle bÞger når det.

Din bog er på vej til dig og skulle blive leveret i den kommende uge.

Vores team har allerede kontaktet dig for at finde en lÞsning, hvor du kan blive kompenseret.

Rigtig god dag til dig,

Hej Kim,

Vi beklager den negative oplevelse, du havde under bestilling af bogen.

På nuvÊrende tidspunkt er vi flyttet til et nyt firma, så hvis du stÞder på problemer, der tidligere har vÊret til stede, bedes du kontakte os igen (e-mail: hello@taptapstories.com). Og vi forbedrer vores service og kommunikation for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Din feedback er yderst vÊrdifuld, og vi vil undersÞge muligheden for at give bedre information om coveret samt muligheden for at tilpasse det.

Team TapTap

Yesterday i orded a book when i paid

Yesterday i orded a book when i paid the site said interupted. Now my bank said that i allready paid 35 euros i emailed taptap and they said i must do it again, sorry but i am not gonna pay 2 times. So i want the book that i paid for for mothers day. Is a special gift for my daughter for her mother :(

Hello,

we are very sorry, that you had an unpleasent experience while placing your order. We will of course make sure, that you receive your book and you do not have to pay for it twice.

Could you please contact us again, so we can clarify the situation and produce your book as soon as possible? Thank you very much!

Best regards,
TapTap Team

Hello,

Taptapstories.

Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Bestilling, kommunikation og leverance har vÊret til UG og jeg er sikker på, at modtageren bliver glad til Mors Dag :)

Tap Tap Stories からの回答

Tusind tak for din strÃ¥lende anbefaling! 😊 Vi er glade for at hÞre om din positive oplevelse med os, lige fra bestillingsprocessen til kommunikation og levering.

Vi deler din begejstring og er sikre på, at modtageren vil blive ovenud glad for deres personlige gave på mors dag.
Endnu en gang tak fordi du valgte os, og vi hÃ¥ber du fÃ¥r en fantastisk fejring af mors dag! 📚🌌🌟

Jeg fik en tilsendt en fin bog!

Jeg fik en tilsendt en fin bog!
Dog det eneste som jeg var lidt i tvivl om var om den overhoved var sendt jeg aldrig fik en mail omkring dette. Men sendte dem en mail og fik svar inden for et par dage om at alt var ok. - Og få dage efter ankom bogen.

Tap Tap Stories からの回答

Tak for din feedback, og vi er glade for at hÞre, at du har modtaget den dejlige bog, du har bestilt! 😊

Vi beklager enhver indledende forvirring vedrÞrende forsendelsesbekrÊftelsen. Det er vigtigt for os, at du får en smidig og informeret kÞbsoplevelse. Vi er glade for at hÞre, at du kontaktede vores supportteam, og de var i stand til at give dig et beroligende svar med det samme.

Hvis du nogensinde har flere ordrer eller andre spÞrgsmÃ¥l i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du fÃ¥r den bedste oplevelse med Taptapstories. Tak, fordi du valgte os, og vi hÃ¥ber, du fortsat vil nyde din bog! 📚🌟📧

SÞd gave at give

Super fin bog og modtageren blev meget glad.

2022幎4月12日

Tap Tap Stories からの回答

Vi er glade for at hÞre, at modtageren af bogen var meget glad for din sÞde gave! 😊

Hos Taptapstories sÊtter vi en Êre i at skabe personlige bÞger, der bringer glÊde og smil.
Vi er her for at gÞre dine fremtidige oplevelser med os lige sÃ¥ dejlige. Tak fordi du valgte Taptapstories, og vi hÃ¥ber du fortsÊtter med at sprede glÊde med vores bÞger! 📚🎁🌟

Druckfehler im Buch

Druckfehler im Buch, sehr sehr schade, mein Mann hat sich aber dennoch sehr ÃŒber das Buch gefreut.

2022幎2月15日

Hallo Christina,

wir bitten diesen Fahler zu entschuldigen, wir hatten leider ein technisches Problem.

Wir werden Dir selbstverstÀndlich das Buch erneut drucken. Außerdem möchten wir uns mit einer Kleinigkeit bei Dir entschuldigen. Unser Kundenservice meldet sich bei Dir!

Dein Tap Tap Team

HÀtte ich mir doch bloß die Bewertungen

HÀtte ich mir doch bloß die Bewertungen vorher durchgelesen. Auch bei mir das selbe Problem. Am Sonntag bestellt, letzten Donnerstag erst Mail bekommen, dass das Buch nun fertig gemacht wird und es 2 Tage dauert. Heute Montag, hÀtte ich das Buch gebraucht, da es ein Geschenk sein sollte. Also nie wieder

2022幎2月14日

Hallo,

ich entschuldige mich vielmals fÌr die verzögerte Lieferung.

Könntest du uns deine Order ID an hello@taptapstories.com schicken? Wir wÃŒrden dich natÃŒrlich gern fÃŒr diese ungewöhnlich lange Wartezeit entschÀdigen 😊

Dein Team Tap Tap

Jeg har snart bestilt den bog 2 gange

Jeg har snart bestilt den bog 2 gange og betalt man får ingenting fra jer ingen gang en mail ? Om at i har modtaget ordren!
Så i må genre sende mine penge retur hvertfald.

2022幎1月31日

KÊre Stephanie.
Det var da en kedelig oplevelse, det er vi kede af at hÞre. Jeg har prÞvet at slå dine ordrer op på navn, men jeg kan ikke se, at dine kÞb er gået igennem.
Er det muligt for dig at sende en mail til julie@taptapstories.com? Så fixer vi det selvfÞlgelig straks.
Mange hilsner fra Julie

Betrifft Bestellung #29337

Betrifft Bestellung #29337
Ich muss leider auch eine schlechte Bewertung abgeben, da mir das gleiche passiert ist. Buch bestellt, BEZAHLT, Mail erhalten das Bzch befindet sich im Druck und sollte in 2 Tagen fertig sein. Seitdem habe ich nichts mehr gehört bzw das Buch nicht erhalten. Mailanfragen werden nicht beantwortet...

2022幎1月24日

Hallo Andrea,

wir entschuldigen uns von ganzem Herzen fÌr die lange Lieferzeit. Wir haben uns mit unserem Druckpartner in Verbindung gesetzt, damit deine Angelegenheit so schnell wie möglich geklÀrt wird.

Wir wÃŒrden dich natÃŒrlich gern fÃŒr diese ungewöhnlich lange Wartezeit entschÀdigen. Unser Kundenservice meldet sich bei dir 😊

Dein Team Tap Tap

5 stjerner for en fantastisk bog det

5 stjerner for en fantastisk bog det bragte stor glÊde for modtageren- dog udfordringer med leverancen , men den blev kompenseret flot

2022幎1月5日

Tap Tap Stories からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Jakob. Det glÊder os rigtig meget at modtageren kunne lide bogen. Undskylder problemet med leverancen men vi har nu fået orden på det trykkeri vi bruger.

Utrolig fed bog ❀

Utrolig fed bog ❀
Den passede lige til min lille familie.
Det er nogle gode fortÊllinger man kan vÊlge.
Også nåede den frem fÞr jul. Det var så fedt !
Kan varmt anbefales herfra

2022幎1月1日

Tap Tap Stories からの回答

Super tak for din meget sÞde anmeldelse Majbritt❀
Det glÊder mig virkeligt meget at familien nyder bogen og at vi nåede det fÞr jul.
Når vi får sådan noget positivt feedback så ved vi hvorfor vi startede det her !
Tusind tak

Ville egentlig gerne give mange flere

***OPDATERET!
Kontaktede Tap Tap Stories på messenger, og fik hurtigt svar tilbage fra dem, hvor jeg fik halvdelen af pengene tilbage, samt de fiskede problemet og har modtaget en ny bog uden fejl. Super god service 👍😊 ***

Ville egentlig gerne give mange flere stjerner, for det er en rigtig fin bog og et super smart koncept. Men jeg blev sÃ¥ ked af det, da jeg sÃ¥ fejlene, i en bog til omkring 300 kr 😏 for det fÞrste kom den "bare" i en tynd bogpakke, hvad det nu end hedder 😬 og der var et hak i bogen. Forsiden som skal have 4 bÞrn, to piger og to drenge, har i stedet for 1 pige og to drenge samt en ufÊrdig, skaldet, uden Þjne, babylignende ting.. 😳 Og pÃ¥ sidste side holder bÞrnene nogle papirer op, hvor der stÃ¥r vi elsker dig far, men hvor skriften stÃ¥r ved siden af papiret 😏 det virker lidt sjusket. Og til den pris, sÃ¥ mÃ¥ detaljerne gerne vÊre i orden. BÞrnene gÃ¥r meget op i det, og selvfÞlgelig er det ikke fedt for den ene pige at vÊre en skaldet ting, uden Þjne.. 😬 Og det er pÃ¥ selve bogens cover.. SÃ¥ det ÞdelÊgger ret meget hele oplevelsen 😲 Þv.

Ellers et virkelig fedt koncept, så virkelig Êrgerligt med de fejl der er.

2021幎12月28日

KÊre Heidi

Jeg er meget ked af at du har haft sådan en dårlig erfaring med os.

Vi har haft problem med udvikleren og har også skiftet trykkeri på grund af sådan nogle fejl.

Hvis du skriver til os på hello@taptapstories.com så laver vi en rabatkode så du kan lave en ny, gratis bog, med en ekstra rabat.

Emil

Flot produkt

Flot opsÊtning, fine detaljer og gode muligheder!

2021幎12月27日

Tusind tak Alexander 😊
Rigtig godt at hÞre at bogen nydes og kvaliteten vÊrdsat

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。