䌁業情報

1. 金融・保険

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tarkett SA, known until 2008 as Sommer-Allibert SA, is a French multinational corporation specialising in the production of floor and wall coverings.

• Terrasse Bellini 1, 92919, LA DEFENSE, むタリア

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Pesimo servicio

Pesimo servicio, horas llamando a sus telefonos sin respuesta, no contestan a los emails, una pena.... Era una empresa que antes trabajaba muy bien con sus comerciantes, pero ha caido en picado cada año, ya dejo de comprarles mas material y desde luego no se lo recomiendo a nadie

2025幎10月10日
5぀星のうち1の評䟡

Köp inte golv från tarkett

Köp inte golv från tarkett! Vi köpte ett av de dyrare golven och lade in det helt enligt anvisningarna. Golvet hade direkt skador på flera av brÀdorna och nu efter ca ett år Àr det mer slitet Àn vårt gamla golv från KÀhrs som vi hade i 10 år. Tarkett har vÀgrat att godta reklamationen och agerat allt annat Àn kundvÀnligt.

2025幎3月31日

Tarkett = skrÀpföretag!

Tarkett = skrÀpföretag!
Kan bara hålla med alla andra - Tarkett Àr ett riktigt skrÀpföretag som vÀgrar ta ansvar för sina kvalitetsbrister. Vi la in 100 kvm vinylgolv mha duktiga snickare som exakt följde Tarketts anvisningar. Golvet visade sig vara alldeles vågigt men Tarkett tar inget som helst ansvar för detta utan friskriver sig helt. Köp aldrig golv från Tarkett!!

2025幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr behöver jag ocksÃ¥ varna för att

TyvÀrr behöver jag också varna för att köpa Tarkett golv. Det ser ut att de har stora problem med deras kvalité Àven bland de dyraste golv de sÀljer. Finns det någon överhuvudtaget som har fått genom sin reklamation? Vi har också råkat ut för att golvet både repar sig och flagnar bara efter några månader och det se inte ut att Tarkett vill ta ansvar för deras kvalitetsbrister.

2024幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Ytskiktet pÃ¥ golvet slÀppte efter nÃ¥gon

Ytskiktet på golvet slÀppte efter någon månad.
Golvet var lagt enligt anvisning av en snickare.
Vi la in ett nytt golv av samma typ utan att det bliv fel på detta har nu legat i 8 månader.
Tarkett avvisade reklamation av det tidigare golvet.
Tarkett avråder jag att man köper eftersom man inte får någon garanti nÀr det blir fel.
Tarkett Àr ett bluff företag

2024幎1月19日

Tarkett ask

Har byggt ett eksjöhus fick ett ask parkett golv som delar sig på alla håll tarkett skyller på allt möjligt för tort inne för varmt inne vÀlj aldrig tarkett

2023幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Tarkett vÀgrar rÀtta till det de gjort fel

Vi fick en provbit av Tarkett och på den stod det att tjockleken på detta golv var 13 mm. Eftersom vi skulle komplettera befintligt golv mÀtte vi så att provbiten passade med befintligt golv, vilket den gjorde.
Vi bestÀllde golv efter det artikelnummer som stod på provbiten. NÀr vi fick hem golvet vi bestÀllt och började komplettera befintligt golv såg vi att tjockleken inte var samma. Provbiten vi fått från Tarkett var 14 mm tjock och inte 13 mm som det klart och tydligt stod på den. Nu vÀgrar Tarkett lösa detta problem.
Riktigt illa skött av dem.

2023幎11月3日

Tarkett golv genom Fiskarheden

Vi la in Tarkett golv genom Fiskarheden villan. Betalade Àven extra. Golvet Àr ett skÀmt! Gör dig en tjÀnst och vÀl ett annat fabrikat. MÀrken, svikt i golv, sprickor efter bara fåtal månader, men inget som får att reklamera. Dålig support, rÀttare sagt ingen. Galet att Tarkett överlever! UNDVIK.

2023幎9月29日
5぀星のうち1の評䟡

VÃ¥rat parkettgolv som ska vara

Vårat parkettgolv som ska vara omslipningsbart mm var helt förstört redan efter 6 mån.
Tarkett tar inget ansvar och jag skulle rekommendera alla att vÀlja ett annat golv.
Vårt golv tål ingenting. Det blir nÀstan mÀrken bara du tittar på det. Ikeas golv har mycket bÀttre kvalitet.

2023幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Kommer aldrig handla tarkett igen och

Kommer aldrig handla tarkett igen och aldrig rekommendera någon. Vi bestÀllde våtrumsmatta av dem. De skickade fel fÀrg som vi upptÀckte nÀr mattlÀggaren hade lagt den på plats. Och ingen ersÀttning alls från dem. Först sÀger kundtjÀnst att de ska kreditera den men sen menar de på att vi Àndå fått en matta så vi får inte en krona tillbaka. De vi fick var en ursÀkt. Vad ska vi med den till!? Så otroligt besviken på dem!!

2021幎6月5日

Tarkett ekparkett

Byggt en Fiskarhedenvilla, dÀr ingår ett ekparkettgolv från Tarkett i deras standard utförande. Tarkett, pure ek robust tre s, protectolack art nr 8723002. Redan efter 2 månader va det fullt med repor mm och blir jÀttelÀtt skadat och Àr jÀtte kÀnsligt. Golvet har tyvÀrr förstört mycket av vår "nybyggthus kÀnsla". Rekomenderas verkligen inte.

2021幎2月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス