fantastiske kager. Ser flotte ud og smager himmelsk. Leveringen kÞrer også bare. Der er styr på det!
Har nu brugt Tartino til begge vores dÞtres dÃ¥bsfejringer og hver gang har det taget kegler hos alle gÊster! Kagerne er simpelthen sÃ¥ smukke (alle mÃ¥tte bare have billeder inden vi kunne fÃ¥ lov... ãã£ãšèŠã
Alt spillede - superlÊkre kager som vakte begejstring hos gÊsterne. Vi havde bestilt 75 stk smÃ¥ til studentergilde. De blev leveret kl. 10, var super flotte og festlige og alle var imponerede over kva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OPDATERING: 11.3.2022. Jeg har netop modtaget den smukkeste indbundne Êske, med de allerlÊkreste kager i. Jeres undskyldning er 100% accepteret, og I kan regne med en ny og meget tilfreds kunde. 10... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tartino.dk er et konditori hvor du kan finde virkelig noget til hver anledning. Vores dejlige konditori er det perfekte akkompagnement for en intim soirée eller corporate begivenhed.
Erantisvej 19, 4171, GlumsÞ, ãã³ããŒã¯
- info@tartino.dk
- tartino.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service og produkt
Super god service og virkelig lÊkre fine små tÊrter.
Har prÞvet både de salte og de sÞde.

Nem bestilling
Nem bestilling. Levering til tiden, som man iÞvrigt IKKE bliver bonet ekstra forð. Det der nogen der kan lÊre af.
Flotte kager som smager fantastisk.
Stor ros herfra. Ikke sidste gang vi benytter jerððð

Kager til enhver lejlighed
Kagerne smagte fantastisk og så vildt godt ud. Var et godt alternativ til en traditionel bryllupskage.

tartino.dk ããã®åç
Smagfulde og smukke kager leveret iâŠ
Smagfulde og smukke kager leveret i pÊne Êsker til tiden. Det er absolut ikke sidste gang at vi kÞber fra Tartino!

tartino.dk ããã®åç
Super flotte og lÊkre kagerð
Super flotte og lÊkre kager som blev leveret som aftaltð

tartino.dk ããã®åç
Virkelig flotte og lÊkre kager
Vi havde bestilt små tÊrter til vores bryllupsreception. Kagerne blev leveret som aftalt og de var over al forventning. Virkelig flotte og lÊkre kager. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid bruger Tartino igen, hvis vi skal bestille kager.

Helt igennem fantastiske kagerð
Helt igennem fantastiske kagerð
Vi havde kÞbt 100 forskellige til vores datters konfirmation og de var et hit hos alle gÊster og selvfÞlgelig hos konfirmandinden selv.
Klart noget vi kunne finde på at gÞre igen

Tusind tak Tartino
Tusind tak Tartino
For endnu en fantastisk lÊkker og velsmagende oplevelse.
Alle vores gÊster var ogsÃ¥ vilde med jeres tÊrter â€ïž
Vi vender tilbage nÊste gang vi skal have en sammenkomst
I fÃ¥r âïžâïžâïžâïžâïž stjerner herfra, havde man kunne give 10 havde I fÃ¥et det
Mvh. Lotte

Super flot udseende
Super flot udseende, smagte utroligt godt.
5 + stjerner herfra.

tartino.dk ããã®åç
Flotte kager der smager skÞnt og til enâŠ
Flotte kager der smager skÞnt og til en god pris!

tartino.dk ããã®åç
SpÊndende tÊrter og rigtig god service

tartino.dk ããã®åç
De sÞde kager smagte Sà godt
De sÞde kager smagte Sà godt. God service. Helt igennem god oplevelse. Tak.

Konfirmation
Flotte kager, smagte godt. GÊsterne var begejstrede, vi bestiller gerne igen.

tartino.dk ããã®åç
Forkert levering men smager dejligt
To stjerne pga jeg ikke fik hvad jeg bestilte. Jeg havde bestilt to fest pakker (en salt 50 stk. og en sÞd 75 stk.) og skrevet specifikt antal og hvilke tÊrter jeg gerne ville have.
(10 stk af 5 specifikke salte tÊrte ud af deres udvalg på 12 slags, samt 3 forskellige slags sÞde tÊrter 30, 25 & 25 af de specifikke tÊrter jeg Þnskede). Da de blev leveret havde de bare lavet de tÊrter de selv fÞlte for og det eneste der var rigtigt var de 30 jordbÊrtÊrter jeg havde bestilt.
Ham der leverede viste mig også at de havde lavet en forkert bestilling og undskyldte med at det var dyre for dem at lave så mange forskellige tÊrter, end at lave det jeg havde bestilt. Selvom jeg havde betalt standard pris for de forskellige tÊrter.
GÊsterne syntes dog at de smagte dejligt, dem der nåede at smage noget de kunne lide. Nogle måtte nÞjes med reserve theboller fra bageren.
2 stjerner fordi at selvom om man bruger chatten til at spÞrge om eget valg af tÊrter så får man alligvel ikke det rigtige. Jeg havde gjort mit bedste for at verificere at tÊerne og tidpunkter kunne lade sig gÞre. Men alligvel lavede de en fejl. Og man får ingen kompensation blot en undskyldning.
Punktlighed var perfekt! Vi havde en sÊraftale om levering 9:30 og han stod klar med tÊrter 9:23
Så hvis du syntes at 3-6 af hver slags tÊrte er cool til din fest så kan du sagtens bestille fra tartino. Men du kan ikke selv vÊlge dine tÊrter, eller regne med at det er det du får. De kommer til tiden, er flotte og smager fantastisk. (Har jeg hÞrt)
Update: syntes faktisk at 2 stjerner er flot, når man sådan ÞdelÊgger en stor dag ved at lave en fejl og ikke tilbyde kompensation på nogen måde men bare siger og skriver undskyld.
Jeg regner ikke med at bruge tartino i fremtiden. SÃ¥ tak for denne gang

Verdensklasse tÊrter og oplevelse
En ovenud perfekt oplevelse fra bestilling til levering. Nemt at navigere mellem valg af kager, betaling og levering indenfor aftalt tidsrum med et stort smil. Et endnu stÞrre smil kom fra fÞdselaren og gÊsterne, da tÊrterne var overdådige at se på og i deres smag. Verdensklasse tÊrter!

Smukt og lÊkkert.
Vi modtog hele 150 små skÞnheder som vores alternative bryllupskage. De var simpelthen så fine og smagte fantastisk. Vi har fået vildt mange komplimenter fra vores gÊster, og det gik rigtig fint med leveringen til trods for en lille udfordring. Vi fortryder ikke det mindste, at vi gav Tartino ansvaret for bryllupskagen på vores store dag. Vi glÊder os til at kÞbe nogle flere på vores bryllupsdag.

tartino.dk ããã®åç
Rigtig flott tÊrter med varieret ogâŠ
Rigtig flott tÊrter med varieret og lÊkker indhold. Stor ros fra gÊsterne.

tartino.dk ããã®åç
Super dejlige og flotte kager
Super dejlige og flotte kager.
Bestilling og levering i top.