fantastiske kager. Ser flotte ud og smager himmelsk. Leveringen kÞrer også bare. Der er styr på det!
Har nu brugt Tartino til begge vores dÞtres dÃ¥bsfejringer og hver gang har det taget kegler hos alle gÊster! Kagerne er simpelthen sÃ¥ smukke (alle mÃ¥tte bare have billeder inden vi kunne fÃ¥ lov... ãã£ãšèŠã
Alt spillede - superlÊkre kager som vakte begejstring hos gÊsterne. Vi havde bestilt 75 stk smÃ¥ til studentergilde. De blev leveret kl. 10, var super flotte og festlige og alle var imponerede over kva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OPDATERING: 11.3.2022. Jeg har netop modtaget den smukkeste indbundne Êske, med de allerlÊkreste kager i. Jeres undskyldning er 100% accepteret, og I kan regne med en ny og meget tilfreds kunde. 10... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tartino.dk er et konditori hvor du kan finde virkelig noget til hver anledning. Vores dejlige konditori er det perfekte akkompagnement for en intim soirée eller corporate begivenhed.
Erantisvej 19, 4171, GlumsÞ, ãã³ããŒã¯
- info@tartino.dk
- tartino.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Wow smagte fantastisk
Wow smagte fantastisk. Levering lige til dÞren. Kan varmt anbefales.

tartino.dk ããã®åç
Go mad, men for lidt, og ikke så go kundeservice
FÞrst vil jeg godt sige, at både de salte tÊrter og dessert tÊrterne var MEGA flotte og de smagte super godt. Men jeg har altså et par klager, som gÞr at jeg kun fÞler jeg kan give 2 stjerner. Jeg kontaktede Tartino på mail inden jeg kÞbte for at hÞre hvor mange salte tÊrter man skulle bruge pr. person, hvis man skulle bruge dem som hovedret. Jeg fik afvide at man regnede med 1 pr. pers. Men det er altså ikke korrekt. Det er de altså for små til. Jeg vil sige at man skal kÞber mindst 4-5 stk. pr pers. hvis man skal vÊre mÊt. Jeg har af flere gange forsÞgt både fÞr bestilling og efter levering at få fat i Tartino på mail, på telefon og på chat - dette har vÊret MEGET svÊrt for ikke at sige umuligt. Det er ret Þv, for det er et godt koncept og kunne I rette op på dette, så ville jeg helt sikkert kÞbe hos jer en anden gang. Men det var lidt en dårlig oplevelse at jeg på dagen for levering hvor jeg mener der slet ikke var tÊrter nok ikke kunne få fat i jer :o(

SÃ¥ perfekte kager
SÃ¥ perfekte kager, velsmagende og flotte.
Kom i det aftalte tidsrum og så ðn 31.12.
Fragt fri leveret til dÞren.
Kan kun anbefale og handler helt bestemt hos Tartino igen

tartino.dk ããã®åç
Utrolig flotte og spÊndende tÊrter
Utrolig flotte og spÊndende tÊrter. Smagte fantastisk. Kan varmt anbefales.

Meget tilfreds
TÊrterne var både flotte og smagte utroligt godt. God service og lÊkre tÊrter.

Smagte utrolig lÊkkert
Smagte utrolig lÊkkert
Ãg man mÃ¥ sige en fryd for Þjet
Et rigtigt kunst vÊrk hver og en
Jeg kÞbte små saltede, og det er ikke sidst gang jeg har Handlet hod jer
Rigtig god jul til jer alle ð¥°ð²

PrÊcis levering
PrÊcis levering, og alle gÊster var betagede af både udseende og smag af de fine, små forskellige kager. Også et fint pristilbud

75 små sÞde mestervÊrker
Havde bestilt 75 stk. små sÞde kager til min 60 års fÞdselsdag. Blev leveret til tiden med en fantastisk friskhed, smag og udfÞrelse. Simpelthen små mestervÊrker der gjorde STOR glÊde.
Kan virkelig anbefales til enhver festlig begivenhed.

Smukke tÊrter!
Meget lÊkkert, velsmagende og Êstetisk indpakket
Bedste anbefaling herfra

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Smukke og velsmagende tÊrter samt super serviceð

tartino.dk ããã®åç
Utrolige smÃ¥ kunstvÊrker af lÊkkerâŠ
Utrolige små kunstvÊrker af lÊkker kage.
Bestilling og levering uden problemer.
6 âïž herfra

tartino.dk ããã®åç
Fine dejlige smÃ¥ kager der ser godt udâŠ
Fine dejlige små kager der ser godt ud og smager også bare så godt. De blev leveret til aftalt tid. Små ting som man lige kan vÊre nervÞs over (uden grund dog fordi det virker): man kan ikke se bekrÊftelse på hvilke slags kager man har kÞbt hvis man nu vil dobbelt tjekke (kun hvilken pakke man har kÞbt), det er ikke rigtig nogen leveringsbekrÊftelse andet en sms og kontakt info er et tlf nummer via sms. Men altså det virker så man skal ikke vÊre nervÞs. Har prÞvet to gange nu (50 kager og 250 kager) og der har ikke vÊret nogen fejl. Og så er det nogle rigtig gode priser på kagerne. Og god service ved levering. Så fint!

Bedste smÃ¥ tÊrterâŠ
Smukke og velsmagende smÃ¥ fristelser leveret lige til dÞren. Tak for kage ð¥§ð§ð®

tartino.dk ããã®åç
LÊkre kager med mange forskellige lÊkreâŠ
LÊkre kager med mange forskellige lÊkre smag. Hjemmesiden er bruger venlig da kagerne beskrives med billeder og de tilbyder også fest pakker i rimelig gode priser. Vi har nu bestilt hos dem for 3x og de har ikke fejlet et eneste gang.
Gode service med smil på lÊberne under levering.

tartino.dk ããã®åç
Helt fantastiske små fine tÊrter
Helt fantastiske små fine tÊrter, der fuldt ud levede op til forventningerne. Venlig betjening og fin levering.