TasteBuddies レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Enkeltmandsvirksomhed med pålidelig ejer og gode vine. Burde måske overveje at slå sig sammen med minfranskevinimportÞr.dk

䌁業が回答したした

Super god og nÊrvÊrende handel Jeg havde egentlig bestilt levering til en pakkeboks, men Bent skrev om ikke han skulle min bestilling forbi pÃ¥ min privat adresse. Masser af opdateringer undervejs i l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg sÞgte på en god dyr italiener og fandt den gode pris hos TasteBuddies. Her var også andre gode vine, som jeg kÞbte med i forbifarten. Super levering og god vinfaglig dialog med reprÊsentanten.

䌁業が回答したした

Fin hjemmeside med god oversigt over vine til forskellige formål. Billige priser i forhold til andre vinshops med samme vin. Derfor var det nemt at vÊlge TasteBuddies som leverandÞr.

䌁業情報

1. ワむン専門店
  2. 粟肉惣菜店
  3. ビゞネス ギフト提䟛業者

TasteBuddies に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TasteBuddies – it’s all about taste

TasteBuddies er funderet i vine og delikatesser der smager af noget.

Målet er at gÞre det nemmere for den enkelte:

At vÊlge de vine de kan lide hver gang – vine der smager af noget og er nemme at drikke At finde vine til en god pris – vine der smager af mere end de koster.

At spare tid i kÞkkenet – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten.

At finde inspiration til måltider der smager af noget.

Navnet kan deles op i tre

Taste - Det handler kun om smagsoplevelser

TasteBud - Vi er heldigvis ikke alle ens, og over tid vil vi sÞge at profilere dig ud fra dine smagslÞg, og dermed levere smagsoplevelser der rammer plet hver gang

Buddies - Vi vil gerne skabe en kreds af Buddies, der deler passionen for mad & vin der smager af noget – produkter der smager af mere end de koster og hvor man sidder tilbage med et smil pÃ¥ lÊben efter at have smagt dem.

Vi henvender os til dig der sÊtter pris pÃ¥ den gode smag og ikke er bange for at prÞve nyt – og sÞger smagsoplevelser, der ikke behÞver at koste en bondegÃ¥rd. Og ikke krÊver en universitetsuddannelse at drikke.

Målet er at bygge en kreds af Buddies, der lÞbende vil vÊre med til at anbefale både nye vine og nye delikatesser til sortimentet. Vi skal ikke vÊre noget for alle, men meget for en mindre kreds.

Vinene

Vi hÃ¥ndplukker vine der har en vis fylde, er tÞrre, har blÞde tanniner og typisk har fÃ¥et fad. Det er vine som jeg selv kan lide dem, og vine der kommer fra hele verden. Du kan finde Pinot fra USA, Østrig og Frankrig. Cabernet fra Portugal, USA, Spanien, Italien og Sydafrika. Chardonnay fra Sydafrika, Frankrig, Østrig, USA og Portugal. Og selvfÞlgelig vine fra Ribera del Duero, Toro, Jumilla, Toscana, Piemonte i forskellige afskygninger.

Og vine lavet på druer du kender: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Tempranillo og Shiraz – men også druer du måske aldrig har smagt som: Callet, Albillo, Xarello, Pinotage og Albarino. Selvom det er vine med de samme karakteristika, er smagen med et twist, fra de druer de er lavet på og de områder de kommer fra. Alt sammen vine der smager af mere end de koster.

Du vil ikke finde tyndbenede eller sure vine, marmeladevine eller de gÊngse supermarkedsvine til langt under 50 kr.

Dette er omvendt heller ikke en ”klub” for personer der primÊrt drikker vine til 1.000 kr. flasken. Den mÃ¥lgruppe er der virksomheder, der er langt mere kompetente til at servicere. MÃ¥let er tvÊrtimod at finde vine af hÞj kvalitet, til penge der er til at betale.

TasteBuddies er for dig der sÊtter pris pÃ¥ fylde og smag. Du kan forvente at finde vine i prislejet 80-300 kr. Vi leverer vine til hverdag og fest. Vi vil ikke levere de billigste vine, men vine hvor du fÃ¥r mest for dine penge. Og ikke vine hvor du konstant loves 50-70% i rabat – men derimod vine der ogsÃ¥ er til at betale, selvom de ikke er pÃ¥ tilbud.

Hvis du kÞber ind på TasteBuddies, ved du, at du med stor sandsynlighed kan lide alle vine, og derfor blot skal vÊlge de vine du allerbedst kan lide, eller de nye druer du har lyst til at smage.

Sortimentet udvides i takt med at vi sammen finder nye vine der smager af noget.

TasteBuddies Delikatesserne

Vores delikatesser er alle hÃ¥ndplukkede smagsoplevelser – et smalt sortiment der lÞbende udvides i takt med at der kommer input fra vores Buddies.

Til at begynde med vil du bl.a. finde kongen af skinker: jamon Iberico: spansk sortfodsskinke, pÞlser lavet på sortfodssvin, spanske oste, olivenolie, mandler og oliven. Og ikke mindst saucer af hÞj hÞj klasse.

Vi taler saucer med fuld fokus på Umami og den gode smag. Saucer der er kogt ind på ben og grÞntsager i 48 timer.

Saucer uden tilsÊtningsstoffer. Kun monteret med smÞr eller tilsat piskeflÞde alt efter den enkelte sauce.

Vi taler om en kvalitet der normalt serveres på toprestauranter og med en smag der vil forkÊle dine smagslÞg. Alt du skal gÞre er at varme den.

Til at begynde med kan du vÊlge mellem fÞlgende saucer

Okseglace Kongen af saucer til din bÞf – kogt ind til den rene nydelse – monteret med smÞr

Pebersauce Kogt ind pÃ¥ okse- og kalveben, tilsat Madagascarpeber – monteret med smÞr

Morkelsauce Kogt ind på kyllingeben, tilsat morkler og piskeflÞde

Brun Sauce Kogt ind på svineben, tilsat piskeflÞde (smager som vor mor lavede den)

Andesauce Kogt ind på andeben, tilsat piskeflÞde (et sikkert hit juleaften blandt små og store)

Senere kommer der bl.a. bÞffer samt delikatesser fra Italien, Frankrig og Danmark.

Kort om mig

Jeg er fÞdt og opvokset i Slagelse med en slagterkniv i hånden. Flyttede til KÞbenhavn og tog en cand.merc. på HandelshÞjskolen.

Har gennem de sidste 20 år arbejdet som direktÞr for forskellige virksomheder indenfor reklame og marketing, og har gennem årene vÊret privilegeret at kunnet rejse og smage på vine og delikatesser i mange lande.

Det er denne interesse for mad, drikke og markedsfÞring jeg tager med ind i TasteBuddies, med det mål at skabe et forum for ligesindede Buddies der deler interessen for og nysgerrigheden for smagsoplevelser af hÞj kvalitet.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

118件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Leveret til tiden og super fin service

Leveret til tiden og super fin service! Og det er ikke det nemmeste sted St levere til! Super fin chauffÞr, der tog sin opgave alvorligt💪🏻

2023幎2月6日

TasteBuddies からの回答

Tak for tilliden - nu kender jeg adressen så er klar igen en anden gang 🙂

100 pct

100 pct. tilfreds og vil handle der igen, snart.

2022幎12月19日

TasteBuddies からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord - jeg vil se frem til at hÞre fra dig igen. Du og familien Þnskes en glÊdelig jul

Godt udvalg af vine med masser af smag

Gode vine med masser af smag til gode priser. Vil helt klart bestille hos Tastebuddies igen.

2022幎9月29日
自発的なレビュヌ

TasteBuddies からの回答

Dejligt at du er tilfreds - det vil jeg bestrÊbe mig pÃ¥, at du ogsÃ¥ er efter nÊste gang 🙂