Tastefulness レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Deres udvalg af nye og spÊndende varer er stort. Det er en fornÞjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lÊkkerier.Har aldrig smagt trÞffel fÞr, her kan du kÞbe trÞffel olie,chips, grissini,pean... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkre produkter i gavekurvene, gÞr altid glÊde som personlig gave.👍 Ønsker man at Êndre er der store muligheder, service og levering er i top 😀

䌁業が回答したした

Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lÊkkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tÊnkt pÃ¥ enhver detalje. Derfor fÃ¥r man ogsÃ¥ lyst til at Ã¥bne og lukke kassen et par gange for at fÃ¥ den fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forlÞb blev jeg lÞbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... もっず芋る

䌁業情報

1. 粟肉惣菜店
  2. ・
  3. ギフトバスケットの店

圓該䌁業による蚘述

Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nÞje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer hÞj kvalitet og Êstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i NordsjÊlland og Europa. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at udvÊlge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kÊrlighed til smag og kvalitet.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

115件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

Selv om speditÞren to gange har Þdelagt

Selv om speditÞren to gange har Þdelagt forsendelserne så har Tastefulness lÞst problemet super godt.

2025幎5月8日

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐
Det er godt at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet – ogsÃ¥ selvom fragten drillede!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed og pÃ¥, at du tog dig tid til at skrive. 😊

Bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk

Super effektiv kundeservice

Hurtig levering, fin pris, sÞd indpakning og god kundeservice.

2025幎3月31日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice, levering og indpakning. Det betyder meget for os, at du har vÊret tilfreds med både pris og service.
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback! 😊

Sara - Tastefulness.dk 🩷

Mega Hurtigt levering, god service, plus smagsprÞver

2025幎3月10日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service og hurtige levering. 🚚
Det betyder meget for os at hÞre, at du har vÊret tilfreds.
Vi hÃ¥ber, du ogsÃ¥ har nydt smagsprÞverne! 😊 Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback!

Sara - Tastefulness.dk ❀

gode varer

gode varer, fik endda også rabat og pakken kom flot pakket ind med en gave ved siden af.

2025幎3月11日
自発的なレビュヌ

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med varerne og indpakningen. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback! 😊

Sara - Tastefulness.dk 🩷

Flot og perfekt service

2025幎2月13日

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er utrolig glade for, at oplevelsen har vÊret god med bÃ¥de vores service og produkter. 😊🎁
Tak for at vÊlge Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ stÞtten og feedback! 🥰

Sara - Tastefulness 💝

I sÊt pakken ind i vindfanget og nÃ¥r

I sÊt pakken ind i vindfanget og når jeg er handicappede er det meget vigtigt for mig. mange tak.

2025幎2月7日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for, at leveringen blev som Þnsket. Det betyder meget for os, at vi kan gÞre din oplevelse lettere. Du skal dog takke transportfirmaet, da vi blot har givet beskeden videre til dem. 🚚😊
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk, og vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Sara - Tastefulness.dk

Forsinket

Gaven kom lidt senere frem end forventet.

2025幎2月6日

Tak for din anmeldelse og de flotte 4 stjerner! 🌟
Vi er kede af forsinkelsen i leveringen. Vi gÞr altid vores bedste for at sikre, at pakkerne nÃ¥r frem sÃ¥ hurtigt som muligt. Tak fordi du valgte Tastefulness.dk 😊
De bedste hilsner Sara

Hurtig levering og virkelig lÊkre

Hurtig levering og virkelig lÊkre produkter 😃

2025幎2月4日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og produkter. 😃
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback! 💖

Tastefulness.dk - Sara

Dejlig most

Dejlig most, meget fin indpakning og et venligt kort fulgte med.

2025幎1月30日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er så glade for, at du kunne lide mosten, og indpakningen. 😊
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk! 💖

Sara - Tastefulness

God oplevelse

Hurtig levering, fin indpakning sÃ¥ produktet ikke bliver skadet. Det er madvarer som vi ikke har smagt pÃ¥ endnu, men det ser lÊkkert ud😃

2024幎12月11日

Tastefulness からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.❣🌟
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og indpakning. 😊
Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r en fantastisk smagsoplevelse, nÃ¥r du prÞver produkterne! Tak fordi du valgte Tastefulness.dk! 😃

Sara - Tastefulness.dk 🎁

Var super glad for min gave fra

Var super glad for min gave fra tastefulness !!!

2024幎12月23日
自発的なレビュヌ

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Vi er sÃ¥ glade for, at du blev super glad for din gave! 🎁 Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse! 😊💖

Sara - Tastefulness ❀

Super lÊkkert

Super godt 🙏

2024幎12月10日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er sÃ¥ glade for, at du synes, det er super lÊkkert, og endnu gladere for, at du har handlet flere gange hos os. Det betyder virkelig meget for os, at du vender tilbage. 🙏😊 Tak fordi du vÊlger Tastefulness.dk igen og igen – vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig! 💖

Sara - Tastefulness.dk 🎁

God oplevelse

Tastefulness har leveret de lÊkreste produkter super hurtig. Kan varmt anbefales.

2024幎12月2日

Tastefulness からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de sÞde ord! 🌟😊 Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores produkter og hurtige levering. 🚚💚
Det betyder virkelig meget for os, at du kan anbefale os. 🫶
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk! ❀

Gode produkter

2024幎12月6日

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter. Din feedback betyder meget for os. 🫶
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk! 😊
De bedste hilsner Sara - Tastefulness

Topklasse 👌

Hurtigt og nemt at bestille og betale med Mobile Pay.
Firmaet pakker lynhurtigt og overdrager til fragt.
Og jeg fik varerne efter kun 2dage.
Det er bare top service og jeg er 100 % tilfreds
⭐⭐⭐⭐⭐ 👌🫶🏌

2024幎12月4日

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! 🌟
Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en top oplevelse med bÃ¥de bestilling, betaling og hurtig levering. Det betyder meget for os at hÞre, at du er 100% tilfreds! 🙌🫶🏌 Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – din feedback gÞr os sÃ¥ glade! 💖

De bedste hilsner Sara - Tastefulness 🎁

utrolig lÊkker oplevelse

utrolig lÊkker oplevelse. Smukt sikkert pakket ind. leveres overraskende hurtigt kan varmt anbefales.

2024幎11月29日

Tusind tak for de dejlige ord og de 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en lÊkker oplevelse med bÃ¥de vores produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du satte pris pÃ¥ indpakningen – vi elsker at gÞre noget ekstra for vores kunder.🥰
Tak fordi du anbefaler os, og vi håber at kunne forkÊle dig igen snart.❣

Uhm, det er godt

2024幎11月15日

Tastefulness からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er sÃ¥ glade for, at du kunne lide det – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback. Vi hÃ¥ber, at du vil finde flere lÊkre produkter hos os. 😊

Sara - Tastefulness 🎁

Godt udvalg, gode priser, god service!

LÊkkert, overskueligt udvalg og gode priser. Super hurtig fragt, hvor varerne var pakket rigtig godt ind. Der var tilmed to prÞver trÞffel-kakao med i pakken, som en lille ekstra ting(: Det har bare vÊret en god oplevelse at shoppe her ✌

2024幎11月20日

Tastefulness からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🩷🀩
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores udvalg, priser og service. Dejligt at hÞre, at du ogsÃ¥ satte pris pÃ¥ de smÃ¥ prÞver – vi elsker at forkÊle vores kunder lidt ekstra. 🥰 Vi hÃ¥ber, du nyder dine produkter (og mÃ¥ske trÞffel-kakaoen 😉).
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

De bedste hilsner Sara - Tastefulness 🎁

Jeg har handlet med TASTEFULNESS

Jeg har handlet med TASTEFULNESS, og kÞbt en super lÊkker glÞgg😊 Der er ikke sidste gang jeg handler med dem, sÃ¥ de fÃ¥r 5⭐😊

2024幎11月12日

Tusind tak for de sÞde ord og de 5 stjerner! 🌟🥰
Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en god oplevelse med vores glÞgg – det betyder meget for os. ☺
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen, og vi hÃ¥ber, at du finder flere lÊkkerier, du kan forkÊle dig selv med. 😊

Tak fordi du valgte Tastefulness.dk – vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig! ❀

De bedste hilsner Sara - Tastefulness

Hurtig levering og hjÊlpsom og venlig

Hurtig levering og hjÊlpsom og venlig kommunikation undervejs

2024幎11月4日

Tastefulness からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!😍
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores levering og kommunikationen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback.😊🙏
Tak fordi du valgte Tastefulness.dk❣