Systemet med at lave trÞjerne var simpelt og lige til, men havde udfordringer med noget af grafikken, som gjorde jeg ikke kunne fÃ¥ beregnet pris pÃ¥ trÞjerne. Meddelelsen var blot grafikfejl, med det v... ãã£ãšèŠã
Horribel oplevelse. Bestiller aldrig herfra igen. Der var problemer med vores trÞjers designs, og i stedet for at de skrev til mig, gik leveringsdatoen og jeg skrev og spurgte hvorfor de ikke var k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering var hurtig og printet er af god kvalitet, deres stÞrrelser er meget smÃ¥. Bestilte str. Large til kÊresten, og det var nÊrmere str. Small, sÃ¥ trÞje og t-shirt var ALT for smÃ¥.... Fik heldigvis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lige fra kontakt via E-mail blev jeg besvaret hurtigt. Det er nemt med at lave egne designs efter de mÞnstre der er til rÃ¥dighed. Da vi bor i GrÞnland kan vi vente i lÊngere tid med posten, men jeres... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
TeamShirts gÞr det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklÊdning, som viser jeres sammenhold udadtil og sÊtter fokus på jeres fÊlles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstÊndig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gÞre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklÊdning til deres team - det vÊre sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Attraktive rabatter
- KÞb flere, spar mere. Få helt op til 60 % rabat, alt efter hvor meget du lÊgger i indkÞbskurven.
- Fri fragt
- Du får fordel af standardlevering. Med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.
- 30 dages returret
- Lever varen ikke op til dine forventninger, så tager vi den retur - i hele 30 dage.
GieÃerstraÃe 27, 04229, Leipzig, ãã€ã
- +45 69918254
- info@teamshirts.dk
- teamshirts.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
hurtigt levering
hurtigt levering
pris og kvalitet er på rimligt match
har intet og klag over...
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Varen ikke modtaget
Varen ikke modtaget som lovet og er en fars dags gave til den 5/6

TeamShirts Danmark ããã®åç
Varen er ikke kommet som lovet
Varen er ikke kommet som lovet. Jeg har skrevet mail til jer, men den besvares ikke straksâŠâŠ T-shirten er en gave som skal bruges 07.06.2025. Den blev af jer lovet leveret blev i min postkasse 30.05.2025 af PostNord. SÃ¥ NEJ, jeg er ikke tilfreds

Fungerede rigtigt fint
Fungerede rigtigt fint, gode designs og flot outcome. Fragten blev udskudt men havde heldigvis bestilt dem i rigtig god tid.
Fine trÞjer med flot skrift
Det var en virkelig god oplevelse atâŠ
Det var en virkelig god oplevelse at handle med teamshirts der var virkelig god service og også rimelig hurtig levering
jeg har kun fÃ¥et halv del af min vareâŠ
jeg har kun fået halv del af min vare så dårligt. og nå man skirver til dem så sker der ikke noget kÞb ikke her

Godt produkt
Godt produkt, rettidig levering og god information undervejs i forbindelse ned forsendelsen.
SÃ¥ jeg er godt tilfreds og vil ikke afvise, at jeg vil bruge firmaet en anden gang.
Ganske god kvalitet og service.
Ganske god kvalitet og service.
Jeg skulle have broderet et design, hvori der var nogle linjer, som var alt for tynde til brodering. Jeg får hurtigt en henvendelse omkring "problemet" og et tilbud om at lÞse det for mig, ved at Êndre lidt på grafikken. Et forslag blev hurtigt tilsendt og godkendt herfra. I lÞbet af få dage, var produktet klar til forsendelse.
Kvaliteten er helt i top på broderingen og fuldkommen som forventet, eller måske endda lidt bedre end forventet. Jeg har fÞr fået lavet tryk, som efter flere vaske har holdt godt.
Det bliver nok også til flere produkter med tiden fra TeamShirts.
Tak
Very low quality
I didn't imagine that the product would come with such a low quality. I bought two hoodies with a custom design uploaded by me. The logos are out of focus and in a VERY low quality. It was supposed to be a gift, but I don't have the courage to give something like that to anyone.
I probably won't purchase anything from TeamShirts again.

Super fine customised trÞjer
Super fine customised trÞjer. Lidt lang leveringstid, men taget i betragtning, at trÞjerne er forskellige, er det nok rimeligt.
KrÞllede numre
Vores numre er skÊve på.
Altså f.eks. så nummer 36 er meget krÞllet. 6 tallerne på alle trÞjer er krÞllet men ellers er trÞjens kvalitet meget fin.

TeamShirts Danmark ããã®åç
Virkelig gode og fantastisk service
Virkelig godt og fantastisk service
TeamShirts var ufattelige gode alt fra deres kundeservice til deres produkt. Vil helt klart frem over handle her.
T-shirts kom aldrig igennem Told
Hej jeg havde bestilt 7 T-shirts der skulle ankomme 5 dage fÞr jeg skulle bruge dem, de blev aldrig leveret, da de blev returneret af Dansk told.
Fakta var at der ikke var nogen hjÊlp, og jeg fik ikke mine T-shirts, jeg kunne nok have gjordt det hurtigere hvis jeg bestilte fra Kina, De har dog lovet pengene tilbage, men venter stadig.
Kan ikke anbefales