Systemet med at lave trÞjerne var simpelt og lige til, men havde udfordringer med noget af grafikken, som gjorde jeg ikke kunne fÃ¥ beregnet pris pÃ¥ trÞjerne. Meddelelsen var blot grafikfejl, med det v... ãã£ãšèŠã
Horribel oplevelse. Bestiller aldrig herfra igen. Der var problemer med vores trÞjers designs, og i stedet for at de skrev til mig, gik leveringsdatoen og jeg skrev og spurgte hvorfor de ikke var k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering var hurtig og printet er af god kvalitet, deres stÞrrelser er meget smÃ¥. Bestilte str. Large til kÊresten, og det var nÊrmere str. Small, sÃ¥ trÞje og t-shirt var ALT for smÃ¥.... Fik heldigvis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lige fra kontakt via E-mail blev jeg besvaret hurtigt. Det er nemt med at lave egne designs efter de mÞnstre der er til rÃ¥dighed. Da vi bor i GrÞnland kan vi vente i lÊngere tid med posten, men jeres... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
TeamShirts gÞr det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklÊdning, som viser jeres sammenhold udadtil og sÊtter fokus på jeres fÊlles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstÊndig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gÞre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklÊdning til deres team - det vÊre sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Attraktive rabatter
- KÞb flere, spar mere. Få helt op til 60 % rabat, alt efter hvor meget du lÊgger i indkÞbskurven.
- Fri fragt
- Du får fordel af standardlevering. Med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.
- 30 dages returret
- Lever varen ikke op til dine forventninger, så tager vi den retur - i hele 30 dage.
GieÃerstraÃe 27, 04229, Leipzig, ãã€ã
- +45 69918254
- info@teamshirts.dk
- teamshirts.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super fin hjemmeside og god service pÃ¥âŠ
Super fin hjemmeside og god service på leveringen.
Hurtig levering
Godt men en smule dyrt
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
The result of the printed shirt didnâtâŠ
The result of the printed shirt didnât look like what I designed and what was visible in the preview example.

TeamShirts Danmark ããã®åç
Seems top notch
Not worn or washed yet, but seems like a great quality custom print job.
Perfekt hjemmeside
Perfekt hjemmeside
Kunde servicen var i top da jeg havde brug for hjÊlp til en detalije på vores designs. Vanvittig hurtigt levering, 20 trÞjer med ret meget print og forskelligt print også blev bestilt og betalt den 28 marts modtog det den 3 april. Er virkelig tilfreds, kado til jer!!
Hurtig levering
God oplevelse
God oplevelse
Nemt at lave design fra hjemmesiden og fin kvalitet af trÞjer.

TeamShirts Danmark ããã®åç
Lever op til forventning
God support, modtog varer fÞr leveringsdato og tryk, kvalitet lever op til forventningen.
Lidt svÊrt at gennemskue på forhånd om ordren splittes (afventning af varer), samt fÞlge tracking, den kom aldrig live på splitordren.
Sidste del gÞr at oplevelse. Ikke får 5 stjerner, så bestemt ikke pga. produktet i sig selv eller service :-)