Techhuset.se レビュー 584

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

5つ星のうち5の評価

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... もっと見る

企業情報

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Snabb leverans! 😃

2026年1月5日

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち1の評価

Har inte fått mina varor ännu

Har inte fått mina varor ännu, skall betalas 25-01-16

2026年1月12日

Hej Bertil,

Tack för att du hör av dig. Tråkigt att höra att du ännu inte har fått din leverans.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi direkt över vad som hänt och hjälper dig vidare.

Bra kvalitet.

Bra kvalitet.

Hej AnnMagret,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten.

5つ星のうち5の評価

Helt perfekt för min mobil

Helt perfekt för min mobil, och dessutom snygg

2026年1月10日

Hej Stig,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att produkten passade perfekt till din mobil och att du även tycker den är snygg.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver!

5つ星のうち3の評価

Slejfen på fel sida

Slejfen på fel sida, mindre i vägen om den sitter på överdelen som öppnas åt vänster. Annars bra.

2026年1月10日

Hej Ingemar,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter kring slejfens placering och tar detta vidare som förbättringsförslag.

Vad bra att höra att du i övrigt är nöjd med produkten.

5つ星のうち2の評価

Worthless magnet

The magnet that keep it closed is not strong enough despite I only put 2 cards in the folder.

Hi Anna,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the magnet did not meet your expectations, that’s of course not the experience we want our customers to have.

Magnetic strength can vary depending on use and card type, but it should still function properly with a small number of cards. We would be happy to look into this and find a smooth solution for you. Please contact our customer service with your order number, and we’ll help you right away, without any hassle.

Kind regards,
The TechHuset Team

5つ星のうち5の評価

Frontkameran visade en helt suddig…

Uppdatering:
Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbetalning till mig på mina 59 kr.
En eloge till företaget för hanteringen...

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att höra att skärmskyddet påverkade frontkameran, det är självklart inte så det ska vara.

Kontakta vår kundservice med ditt ordernummer, så hjälper vi dig gärna vidare, vi ser till att lösa ärendet smidigt och på bästa sätt.

5つ星のうち5の評価

Bra produkt till min nya mobil

2026年1月1日

Hej Suman,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med produkten till din nya mobil.

5つ星のうち4の評価

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten. Snabb leverans.

Hej Mattias,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och leveransen.

5つ星のうち4の評価

Enkel och snabb beställning

Enkel och snabb beställning. Bra kvalitet.
Lite bök med appen bara, men nu funkar det.

2025年12月29日

Hej Göran,

Tack för ditt omdöme!

Kul att höra att beställningen gick smidigt och att du är nöjd med kvaliteten. Bra också att det löste sig med appen till slut.

Easy ordering process

Easy ordering process, good product quality

2025年12月29日

Hi Svante,

Thank you for your review!

We’re glad to hear you found the ordering process easy and were happy with the product quality.

Good

Passade precis

2026年1月4日

Hej Gunnar,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att produkten passade precis.

Snabb och bra service

Snabb och bra service, varorna kom väldigt fort, synd bara att det var fel fodral

Hej Per-Arne,

Stort tack för din recension! Vad bra att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med servicen.

Tråkigt däremot att det blev fel fodral. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig snabbt att lösa detta.

Bra service

Snabb leverans trots att jag beställde på julafton. Prisvärt. Mycket nöjd med mitt skal

Hej Anna,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt trots julhelgen och att du är nöjd med ditt skal.

5つ星のうち5の評価

Quick service from ordering to…

Quick service from ordering to receiving.

2025年12月30日

Hi Stefan,

Thank you for your great review!

We’re happy to hear that everything went smoothly from order to delivery. You’re always welcome back!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans, god kvalitet och utmärkt hjälp vid returhantering (orsakad av mig själv).

2025年12月30日

Hej Olov,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att både leveransen, kvaliteten och vår hjälp vid returen fungerade bra. Du är alltid välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Easy to find what you’re looking for

Easy to find what you’re looking for, easy to order, easy to pay, fast delivery.

2025年12月16日

Hi Renée,

Thank you so much for your great review!

We’re happy to hear that everything from finding the product to delivery was smooth and easy.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。