Techhuset.se レビュー 584

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

5つ星のうち5の評価

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... もっと見る

企業情報

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mycket bra produkt

Mycket bra produkt , snabb frakthantering

2025年12月31日

Hej Michail,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen. Välkommen tillbaka!

Mycket nöjd !

Techhuset.se håller bra priser och bra kvalitet på den varan jag beställde

2025年12月29日

Hej Marie,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både pris och kvalitet. Du är alltid välkommen tillbaka!

Bra pris

Bra pris, bra kvalite, snabb smidig leverans.

2025年12月23日

Hej Lasse,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med pris, kvalitet och leverans. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Varit nöjd för utbudet och med snabb…

Varit nöjd för utbudet och med snabb leverans😊

2025年12月23日

Hej Christina,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både utbudet och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

How can buy the money thanks?

Den här frötåg är bästa och de skickar saker snabbt.

2025年12月28日

Hej Clid,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Tydlig information om varan

Tydlig information om varan, bra pris och snabb service

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du uppskattade den tydliga informationen, priset och vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Good product at a competitive price

I am satisfied with the case for my iPhone 17 Pro Max which I purchased recently.

2025年12月28日

Hi Ranko,

Thank you for your great review!

We’re happy to hear that you’re satisfied with the case for your iPhone 17 Pro Max and that you found it good value for money. You’re always welcome back!

Best regards,
TechHuset Team

Mycket nöjd!

Mycket nöjd.
Snabb spårbar leverans direkt i brevlådan!

2025年12月19日

Hej Mia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick snabbt och smidigt. Välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

I ordered a tempered glass for my new…

I ordered a tempered glass for my new phone and due to the glass, i was unable to access the fingerprint sensor, select text on sxreen. Totally disappoibted by the peoduxt

2025年12月18日

Hi Varun,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear that the tempered glass did not meet your expectations and caused issues with the fingerprint sensor and screen responsiveness. That is of course not the experience we want our customers to have.

In some cases, re-registering the fingerprint after applying the glass can help, but we’d be happy to look into this and find the best solution for you. Please contact our customer service with your order number, and we’ll assist you with a replacement, return, or another suitable solution right away.

Kind regards,
The TechHuset Team

Great stuff!

2025年12月26日

Hi Chris,

Thank you for your great review! We’re really happy to hear that you’re satisfied.

You’re always welcome back!

Best regards,
TechHuset Team

5つ星のうち5の評価

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa. Bra varor.

Hej Jimmy,

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som snabb och enkel, och att du är nöjd med varorna.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Allt gick bra enl

Allt gick bra enl. upplagda info på sajten.

2025年12月16日

Hej Mehdi,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att allt fungerade som förväntat enligt informationen på vår webbplats.

Varmt välkommen tillbaka!

snabb leverans

Bra produkt levererat på 1 dygn.

Hej Stefan,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkten. Välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, bra varor.

Hej Kenneth,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och varorna. Varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans. Bra förpackat.

2025年12月11日

Hej Karin,

Tack så mycket för din fina recension!

Kul att höra att leveransen var snabb och att varan var väl förpackad. Varmt välkommen tillbaka.

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Perfekt fodral till min mobil.

Hej Ewa,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och fodralet. Varmt välkommen åter!

Jättebra och jättefin tackar

Jättebra och jättefin tackar

2025年12月18日

Hej Nena,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち3の評価

Det ordnade sig

Allting ordnade sig till slut, jag skrev tidigare här att jag inte blev hörd. Missförstånden redde ut sig och jag fick tillsänt till mig efter ett par dagar nya hörlurar som passade min IPhone. Tusen tack

2025年12月19日

Hej Pia,

Stort tack för din uppdatering och för att du tog dig tid att dela med dig. Vi är glada att höra att allt löste sig till slut och att du fick rätt hörlurar till din iPhone.

Tack för ditt tålamod!

5つ星のうち5の評価

Snyggt armband och snabb leverans!

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både armbandet och leveransen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち1の評価

Klockarmband som inte passade

Det beställda armbandet till klockan var mycket riktigt i läder, rätt färg och så vidare. Tyvärr passade det inte på den klocka som det angavs passar till. Riktigt tråkigt. Att returnera, inbegripet allt krångel som tillkommer, kostar mer än att köpa rätt armband någon annanstans.

Techhuset.se からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att armbandet inte passade som förväntat, trots att kvalitet och utförande motsvarade dina förväntningar.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi till att hantera returen smidigt och hitta en lösning direkt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。