TELESUN.nl レビュー 855

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heb hier een MacBook Air M4 besteld (15 inch) was toch echt 200 euro goedkoper dan elders… ik was in eerste instantie wat huiverig aangezien ik de website niet kende. Maar alles prima geleverd (wat v... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prima besteld via bol.com. we weten allemaal super makkelijk in bestellen. Verpakking was keurig leuke nette flyer der bij. Geen klachten. Helaas doet dan de levering af doordat postnl een dag later k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling rechtstreeks via website geboekt en daarmee duidelijk goedkoper dan via Bol.com. Vragen over kabel/ adapter werden direct in magazijn nagekeken. Fijne en snelle info via email. Volgende d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pakje naar mij i.p.v. ander bezorgadres gestuurd. Na telefonisch contact, zelf pakje doorgestuurd naar het goede adres, zou portokosten terug krijgen. Tot nu toe nog niets ontvangen, geen reactie o... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携帯電話アクセサリ店
  4. ドライブとストレージのサービス
  5. ハイファイ店
  6. 写真屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Telesun.nl is al vanaf 1999 gevestigd te Rotterdam en actief in Mobiele telefonie. Van mobiele telefoon tot telefoonkabel, wat u zoekt, vindt u bij Telesun.nl Naast onze online webshop TELESUN.nl heeft ook 2 vestigingen in Rotterdam. Ons motto, "service en tevredenheid van de klant staan voorop, uiteraard met de juiste prijs die bij ú past"

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

zeer tevreden

Gisterenmiddag rond 15.00 mondkapjes besteld en vandaag al binnen. zeer tevreden

2020年7月22日

5つ星のうち5の評価

Snelle levering zonder verzendkosten.

2020年7月7日

NIET TE VERTROUWEN!!

hebben mij neppe airpods verkocht en weigeren mij mijn geld terug te geven. ze ontkennen ook dat het nep is maar serienummer klopt niet en sommige features werken niet.

2020年6月23日

Beste Boris,
Wilt u graag uw bestelnummer naar ons doorgeven via e-mailen en graag kopie van uw factuur. Wij zullen u ons best doen om u verder te hulpen.

In afwachting van uw bericht.

Alles namaak

2020年6月15日

Beste Soes,
Ik weet niet waarover u het hebt, Als u uw probleem kan uitleggen via e mail, kunnen wij u verder helpen.

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle levering van Nederland naar…

Zeer snelle levering van Nederland naar Belgie

2020年6月10日

Snel geleverd

Snel geleverd. Onbeschadigd en nieuw in doos. Gebruiksaanwijzingen in het Roemeens. Apparaat ook. Nadat de A10 de Sim kaart zag. Ging het over op het Nederlands.

Snelle levering, top!

5つ星のうち2の評価

Snelle levering maar product niet…

Snelle levering maar product niet geheel conform afbeelding en beschrijving.

Beste Bart,
Bedankt voor uw bericht via deze kanaal. Wij zullen dit zeker gaan aanpakken.
Overige vragen kunt u ons via email stellen.

super service

5つ星のうち5の評価

zoals werd beloofd snel in huis en dat…

zoals werd beloofd snel in huis en dat was ook zo. Goed geprijsd en geen verzendkosten. Ben er heel blij mee.

Zou binnen 1 dag geleverd worden

Zou binnen 1 dag geleverd worden. Op donderdag 4 juni besteld en nu maandag 8 juni nog niet binnen.

Beste Frank,
Uw bestelling is op 4 juni verstuurd met postnl. Het kan zijn dat door de Corona maatregelen de bezorging is vertraagd. Wij zullen dit met postnl overleggen en komen zeker met een oplossing.
Namens postnl, bieden wij onze excuses aan wij zullen snel met een oplossing terug komen.

5つ星のうち4の評価

Arrived within one week

Arrived in one week

2020年6月7日

Dear Mr. Vincent,
As i spoke to u this morning, we have delivered your order in time. You have told us that you review us 1 star by mistake & have accept our request to change your rating as you said its happend by mistake. We request you to please update your review.
Thanks once again showing your interest in our company.
Regards

5つ星のうち1の評価

Zeer ontevreden met het product

Zeer ontevreden met het product, heb een accu voor de Samsung Galaxy s7 besteld. De accu die ik ontvangen heb van telesun dateert van 2016, in de regel mogen "nieuwe" accu's niet ouder dan 1 jaar zijn. De nieuwe accu gaat net zo snel leeg als de oude... al met al erg teleurstellend!

2020年6月6日
5つ星のうち5の評価

Snel geleverd,alleen zou er even een…

Snel geleverd,alleen zou er even een berichtje van verzending makkelijk zijn.om te weten dat het verzonden is.Voor de rest top!

2020年6月5日

Beste Eem,
Bedankt voor uw zeer gewaardeerd 5 ster rating voor onze klant gericht service. Wij stellen dit zeer op prijs. Uw suggestie is genoteerd.

5つ星のうち5の評価

Ik heb geen veel ervaring met het…

Ik heb geen veel ervaring met het online bestellen. Toch ben ik aangenaam verrast dat mijn bestelling al volgende dag !kosteloos! werd geleverd.
Dit vind ik een top prestatie. Vandaar zijn vijf sterren zeker verdiend.
Bedankt en tot volgende keer.

2020年6月3日

Beste Salem,

Slechte klantenservice

Ik had een screenprotectorbesteld voor mijn telefoon. Super snel ontvangen! Alleen paste hij niet. Na behoorlijk wat mailverkeer heen en weer, ( waarin mij gelijk word gegeven dat het niet past ) is er niks opgelost. Bestel maar een nieuwe. Wie weet wat ik dan opgestuurd krijg. Ik heb het juiste artikel besteld, hun het juiste opgestuurd. Dat het niet past is een mysterie.

2020年5月28日

TELESUN.nl からの回答

Beste Debby Dirkzwager, In het e mail communicatie hebben wij u heel duidelijk aangegeven dat u zelf een verkeerd artikel hebt besteld. ik heb u de bestelling bewijs meegestuurd. Wat u besteld had, is netjes naar u opgestuurd. Ik begrijp uw irritatie maar het ligt niet aan ons het ligt aan uw verkeerd bestelling.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。