TELESUN.nl レビュー 855

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heb hier een MacBook Air M4 besteld (15 inch) was toch echt 200 euro goedkoper dan elders… ik was in eerste instantie wat huiverig aangezien ik de website niet kende. Maar alles prima geleverd (wat v... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prima besteld via bol.com. we weten allemaal super makkelijk in bestellen. Verpakking was keurig leuke nette flyer der bij. Geen klachten. Helaas doet dan de levering af doordat postnl een dag later k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling rechtstreeks via website geboekt en daarmee duidelijk goedkoper dan via Bol.com. Vragen over kabel/ adapter werden direct in magazijn nagekeken. Fijne en snelle info via email. Volgende d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pakje naar mij i.p.v. ander bezorgadres gestuurd. Na telefonisch contact, zelf pakje doorgestuurd naar het goede adres, zou portokosten terug krijgen. Tot nu toe nog niets ontvangen, geen reactie o... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携帯電話アクセサリ店
  4. ドライブとストレージのサービス
  5. ハイファイ店
  6. 写真屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Telesun.nl is al vanaf 1999 gevestigd te Rotterdam en actief in Mobiele telefonie. Van mobiele telefoon tot telefoonkabel, wat u zoekt, vindt u bij Telesun.nl Naast onze online webshop TELESUN.nl heeft ook 2 vestigingen in Rotterdam. Ons motto, "service en tevredenheid van de klant staan voorop, uiteraard met de juiste prijs die bij ú past"

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

nog steeds niet ontvangen wat ik heb…

nog steeds niet ontvangen wat ik heb besteld en betaald.

2020年3月10日

Beste L.

Uw order is naar u verstuurd en zou inmiddels al door u moeten zijn ontvangen.

Mocht dit niet het geval neem even contact op.

Met vriendelijke groet

Klantenservice
Telesun.nl

| Graafstroomstraat 53B | 3044AP Rotterdam

T: +31 (0)10 7142 573 |
E: info@telesun.nl

5つ星のうち1の評価

Ik heb zaterdag wat besteld maar ik heb…

Ik heb zaterdag wat besteld maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!! Goed service 👍👍👍

2020年3月5日

Beste Arezou gogolo gogoloaa,

Uw order is naar u verstuurd en zou inmiddels al door u moeten zijn ontvangen.

Mocht dit niet het geval neem even contact op.

Met vriendelijke groet

Klantenservice
Telesun.nl

| Graafstroomstraat 53B | 3044AP Rotterdam

T: +31 (0)10 7142 573 |
E: info@telesun.nl

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle Kingston 32GB 3.1 èn levering.

Had een Usb-stick besteld, een Kingston 32GB 3.1, en binnen de kortste keren was ie al bij mij in de brievenbus.
De stick is perfect voor mijn bestanden en zeer snel, sneller dan de normale 3.0. Word wat warm maar dat mag geen naam hebben.
De prijs was ook zeer redelijk, het scheelde zo`n 5 euro bij andere webshops.
Chapeau!!!!!!!

2020年2月24日
5つ星のうち2の評価

Snel

Snel, goed en betrouwbaar.

2020年2月20日

Beste Bland Jussuf,

Bedankt voor de review, wij denken alleen nog dat u een aantal sterren vergeten bent.

Groet.

5つ星のうち2の評価

Beloof niet iets als je het toch niet na kunt komen!

In eerste instantie de verkeerde ontvangen. Deze retour gestuurd. Daarna is 3 keer beloofd dat we de goeie mochten ontvangen. Dit heeft met elkaar een week geduurd. Nu mogen we hem eindelijk ontvangen. Hopelijk nu wel de juiste!

2020年2月17日

Beste Wijnia,

Onze oprechte excuses voor het langere wachten dan normaal.

U zal de juiste product ontvangen, deze hebben we nagekeken.

niet juiste geleverd

niet juiste geleverd, foto verstuurd van verkeerde levering, daarna word ik gevraagd om foto te sturen van verkeerde levering.

2020年2月13日

Beste Math Geurts,

Onze excuses voor het niet ontvangen van de juiste producten,

Waarschijnlijk is de foto niet goed doorgekomen vandaar dat een van mijn collega's het opnieuw gevraagd heeft.

Dit is helaas de procedure, Een foto hebben wij nodig voor het verder afhandelen van de verkeerde levering.

Eerste en laatse keer!

SD card besteld, na 4dgn kreeg ik hem geleverd. Bleek hij gebarsten! Ik contact gezocht met klantenservice en heel vriendelijke Randall dat ik kosteloos een nieuwe zou krijgen. Ik wachten en na ca. een week nog niks. Ik bel op zaterdag want volgens de website is klantenservice dan bereikbaar...nee dus! Op maandag gebeld met ze neemt een chagrijnig wijf van administratie op die me zal doorverbinden. Bij contact wordt het gesprek afgebroken en opgehangen zo 4x achter elkaar. Uiteindelijk ene Gaitrie, dan Jay die me ereen gaat opsturen. Eindelijk na 1.5 week n SD card binnen.

2020年2月9日

Beste Baba Kritiek,

Onze excuses dat dit zo heeft mogen lopen, dit is niet hoe wij te werk gaan met onze klanten.
Zo ook te zien aan de toezegging door een collega om kosteloos een nieuwe te versturen.
We nemen uw klacht serieus en zullen er alles aan doen om de klantenservice in de toekomst te verbeteren.

Wij danken u voor uw bericht.
Met vriendelijke Groet,

TelesunBV.