Telge Energi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsÀgning och har inte haft nÃ¥gra problem (sÃ¥ kundservice eller sÃ¥ har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bedrövligt företag med total avsaknad av förstÃ¥else för ett dödsbos situation. Den avlidna var svÃ¥rt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina rÀkningar. Vi som företrÀder dödsboet prat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rÀttas till. Andreas hjÀlpte med stort tÃ¥lamod att guida mig genom fakturauppgifter som Àr snÃ¥riga för en kund att förstÃ¥.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Teckna elavtal med dem och fÃ¥r fakturan pÃ¥ e-post rÀtt ner i skrÀppost, sÃ¥ det slutar med att jag fÃ¥r ett inkassokrav pÃ¥ nÃ¥got som Àr helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. OhjÀlpli... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

Telge Energi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÀlper dig att göra smarta elval.

För oss pÃ¥ Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlÀtta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjÀlpa dig göra smarta val pÃ¥ elmarknaden – att vÀlja rÀtt elavtal, ha koll pÃ¥ dina kostnader och se över din förbrukning. VÃ¥r kundservice finns alltid nÀra till hands om du behöver hjÀlp eller rÃ¥dgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hÃ¥lla koll pÃ¥ dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sÀnka din elrÀkning.

Varför Telge Energi?

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

LÃ¥ngsam installation av solceller och obefintlig information,

Ja gisses, cirkus Telge.
Snart 12 månader sedan bestÀllning av solceller.
Under denna period har jag fått byta rådgivare 2 gånger. Telge har gjort föranmÀlan till till fel bolag minst 2 gånger.
Svarar sÀllan på mail, och nÀr det svaras så svarar de på 1/3 av frågorna.
Utlovad leveranstid var 14 veckor, nu Àr vi uppe i 48 eller något.
Till slut kom montörer och satte upp paneler men stÀdade inte efter sig direkt, hittar fortfarande efter 3 veckor bultar, buntband och annat på hela tomten efter dem.

Ett normalt företag skulle bokat elektriker direkt nÀr de fått ok på montörsdatum men inte Telge. Nu Àr det 4-5 veckor sedan sedan jag och de visste datum för montering av panelerna, men Telge har fortfarande ingen aning om elektriker, de verkar inte har försökt boka någon Ànnu.

VÀnner, kollegor och grannar har bestÀllt av andra företag efter oss och fått deras anlÀggningar klara före oss.

Ber dem snart komma och ta bort panelerna istÀllet.

2023幎5月31日

Telge Energi からの回答

Hej och tack för dina synpunkter.

Vi arbetar aktivt för att svara på alla frågor och funderingar vi fått in, om det Àr något som Àr obesvarat så måste jag be er om att skicka frågorna igen så ska vi ta tag i det snarast.

Det har bland annat varit komponent brist tidigare i år och detta har tyvÀrr orsakat förseningar utanför vår kontroll.

Om du vill nå oss så gör du det enklast via solkraft@telge.se alternativt på 010 810 99 00.

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde solpaneler i september

Jag bestÀllde solpaneler i september 2022 och i mars 2023 nÀrmare bestÀmt 13/3 kom materialet men inga montörer pga. ”Sjukdom” och dÃ¥ hade jag suttit och vÀntat halva dagen. De dök upp nÃ¥gra dagar senare och monterade dessa och sÃ¥ lÃ¥ngt frid och fröjd
.De sa att det kunde ta nÃ¥gon vecka innan elektrikern kommer och fÀrdigstÀller och jag vÀntade nÃ¥gra veckor innan jag hörde av mig och frÃ¥gade nÀr. Fick dÃ¥ till svar att senast vecka 17 sÃ¥ kommer han men dom skulle försöka tidigare och i slutet av den veckan nÀr jag inser att det inte skulle komma nÃ¥gon sÃ¥ ringer jag pÃ¥ fredagen 28/4 och dÃ¥ sÀger dom att elektrikern Àr pÃ¥ vÀg och kommer om 5-6 timmar !! Men givetvis kommer ingen dÃ¥! Jag ringer pÃ¥ tisdagen 2/5 och vill avboka hela skiten men dÃ¥ fÃ¥r jag till svar att elektrikern Àr pÃ¥ vÀg
..det dyker upp 2 st varav den ena kan lite engelska och den andra inte ett ord pÃ¥ annat Àn sitt hemsprÃ¥k. Nu Àr allt klart och Nybro energi har godkÀnt anlÀggningen
..men den fungerar inte som den ska!!

Jag har ringt och jag har mailat hur många gånger som helst och så fruktansvÀrt nonchalanta dom Àr som inte svarar på vare sig mail eller telefon! Jag Àr så fruktansvÀrt besviken och hade jag haft den minsta aning att det skulle bli så hÀr så hade jag valt ett annat bolag Àn Telge energi.

I mitt avtal som skrevs under i september 2022 stÃ¥r det en leveranstid pÃ¥ 3-5 mÃ¥nader
.nu har det gÃ¥tt 9 snart och det Àr inte fÀrdigt. Jag skulle kunna skriva Ànnu mer detaljerat om detta men nu fÃ¥r det rÀcka!

2023幎5月23日

Telge Energi からの回答

Hej och tack för era synpunkter.

Vi beklagar givetvis förseningen som varit, detta Àr inte acceptabelt och vi kommer arbeta hårdare för att liknande inte kommer ske framöver igen.

Om du har frågor eller funderingar så Àr det bara att höra av dig till oss per mejl solkraft@telge.se eller telefon 010 810 99 00.

Telge Energi usel kundservice laddbox

BestÀllde laddbox via Telge Energi. Fick fel variant av lastbalanserare. Går inte kontakta på telefon och mailsvar tar minst en vecka för varje svar. Man har lovat att skicka rÀtt lastbalanserare men har nu gått ca 6v och inget hÀnder, senast tyckte dom jag skulle prata med deras underleverantör sjÀlv eftersom dom sjÀlva inte fick nån respons dÀrifrån! Så uselt bemötande och nonchalant, vÀrsta möjliga kundsupport. Varit kund hos Telge Energi många år men inte lÀnge till!

2023幎5月25日

Telge Energi からの回答

Hej och tack för din input.

Detta låter givetvis inte bra.

Vår rekommendation Àr att du på nytt kontaktar oss på solkraft@telge.se eller ringer till oss på 010 810 99 00 så ska vi försöka lösa detta för allas bÀsta.

VÀnliga hÀlsningar

Fyra stjÀrnor 1 stjÀrna till 4

Fyra stjÀrnor för mars 2023 o framåt o 1 stjÀrna sept 2022 till mars 2023

Telge Energi からの回答

Hej Lars! Vi blir riktigt glada över att du kÀnner ett ökat förtroende för oss och hoppas pÃ¥ att vi fÃ¥r mÃ¥nga Ã¥r tillsammans. Önskar dig en fin dag!

Är mycket besviken

Är mycket besviken. Solcellerna tog 8 mÃ¥nader att att sÀtta upp och nu vÀntar vi att dom ska kopplas in och det har gÃ¥tt 2œ vecka redan och inget har hörts. Jag hörde att det har installeras andra delar av Sverige fast vi fick höra sedan Januari att det inte fanns komponenter. MÃ¥nga runt om oss har fÃ¥tt sina pÃ¥ 6 veckor. Det Àr jag som har fÃ¥tt tjata sen januri.

Telge Energi からの回答

Hej och tack för er input.

Vi verkar ha brustit i våra rutiner om återkoppling och Àven information kopplat till den komponentbrist som funnits. Detta ber vi givetvis om ursÀkt för.

Det verkar som att solcellerna numera Àr monterade. Givetvis hoppas vi på att ni Àr nöjda.

Ni får gÀrna kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar via solkraft@telge.se alternativt via telefon 010 810 99 00.

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och bemötande

Bra service och bemötande. Fick snabbt och tydligt svar på alla mina frågor.

2023幎5月23日

Telge Energi からの回答

Hej Mats! Riktigt hÀrligt att höra och tack för ditt fina omdöme. Önskar dig en trevlig dag!

Köpt sol-el genom Telge

Köpt sol-el genom Telge. Har mötts av oförstående för de problem som följde på köpet. Vi påtalade störande ljud från vÀxelriktaren och olÀmplig placering. Blev inte trodda betr det störande ljudet. Telge saknade uppenbarligen kunskpen om missljudet. Efter långa diskussoner kom Telge fram till att alla vÀxelriktare låter mer eller mimdre.De erbjöd sig att fytta vÀxelriktaren för 8000 kr. Vi har nu flyttat vÀxelriktaren på egen bekostnad med hjÀlp av lokal elektriker. Vid Teljes montering gavs inga råd om lÀmplig placering. En vÀxelriktare blir varm och ska inte placeras i husets varmaste hörn, ska helst vara svalaste platsen.
Telge har tydliga problem med att anlita underentreprenörer som inte Àr kompetenta.
Vårt råd Àr att inte anlita Telge. Det kan medföra tråkiga konsekvenser.

Telge Energi からの回答

Hej och tack för dina synpunkter.

Vad tråkigt att det inte gått som önskat. Vi har sedan några månader tillbaka börjat ge råd och rekommendationer om placering för vÀxelriktare. Vår förhoppning Àr att liknande situationer inte kommer uppstå igen.

Om du vill komma i kontakt med oss igen så kan du mejla oss på solkraft@telge.se alternativt per telefon 010 810 99 00

Riktigt bottennapp.

Ert sÀtt att hantera bestÀllningen av solceller. Vi blev lovade fÀrdig installation inom 3-5 månader. Skrev på avtal i början av november. Cellerna monterades i början av mars. Dock Àr cellerna fortfarande inte inkopplade, alltså nÀstan 7 månader efter bestÀllning och fortfarande inget datum meddelat oss. I övrigt har vi alltid varit nöjda med er, men det hÀr med solceller var ett riktigt bottennapp. Helst vill jag avbryta projektet, men nu Àr tyvÀrr hålen redan borrade i taket.

Telge Energi からの回答

Hej Peter, tack för din synpunkt, det ser ut som att vi har kommit fram till en lösning på detta, jag hoppas givetvis att du blivit nöjd i efterhand.

Om du önskar svar på fler frågor eller funderingar så går det givetvis bra att mejla oss på solkraft@telge.se alternativt så kan du också nå oss på 010 810 99 00.

5぀星のうち1の評䟡

Ni svarar inte i telefon och ni svarar

Ni svarar inte i telefon och ni svarar inte på brev så varför Àr ni på marknaden

Telge Energi からの回答

Hej! Vi hoppas att du har fÃ¥tt hjÀlp med ditt Àrende, annars Àr du vÀlkommen att höra av dig till vÃ¥r kundservice dÀr du kan vÀlja att bli uppringd, pÃ¥ sÃ¥ vis slipper du vÀnta kvar i kön. Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち1の評䟡

Solpanelerna har legat pÃ¥ taket två

Solpanelerna har legat på taket två månader men ingen kommer och fÀrdigstÀller med elinstallationen. Ingen kan heller svara på frågan nÀr det kommer bli inkopplat.
Dessutom frågade sÀljaren om jag Àr nöjd med beskedet; att de inte ens kan ge ett besked.
Jag har aldrig varit med om något sÀmre!

Telge Energi からの回答

Hej, tack för din synpunkt, vad tråkigt att det dykt upp strul på vÀgen, vi hoppas givetvis att det har blivit bÀttre sedan maj, om du fortfarande har frågor eller funderingar så går det givetvis bra att kontakta oss på solkraft@telge.se alternativt kan du också ringa till kundservice på 010 810 99 00.

5぀星のうち2の評䟡

VÀnlig kundtjÀnst men man löser inget

VÀnlig kundtjÀnst. Svårt att komma fram och man blir slussad från ena till den andra utan att lösa något.

Telge Energi からの回答

Hej Pia! Tack för din feedback, vi vill stÀndigt förbÀttra oss och vi tar med oss detta. Vi hoppas att du har fÃ¥tt dina frÃ¥gor besvarade, annars Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig igen, sÃ¥ ser vi till att du fÃ¥r kontakt med rÀtt person som kan lösa ditt Àrende. Önskar dig en fin dag!

Telge Energi からの回答

Hej Per Eric! Vi blir ledsna över att höra att du kÀnner sÃ¥. Hör gÀrna av dig till vÃ¥r kundservice, som gÀrna hjÀlper dig att se efter om det finns ett avtal som passar dig bÀttre. Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち4の評䟡

Överlag bra med stora framsteg på

Överlag bra med stora framsteg pÃ¥ sistone, man kan kÀnna av era förnyelse och förÀndrings vindar, dock hade ni ett kasst avtal i trygg som var bÃ¥de svÃ¥r att förstÃ¥ och svÃ¥r att lÀmna.

Telge Energi からの回答

Hej Afram. Tack för att du lÀmnar ett sÃ¥dant fin omdöme. För oss Àr det viktigt att vi förnyar och anpassar oss efter vÃ¥ra kunder. Önskar dig en trevlig dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。