Jeg fik ved en fejl kÞbt 2 ens bÞger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besvÊrligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde vÊre nÞdvendigt da alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen sÃ¥ ingen skade pÃ¥ sÃ¥ mange bÞger! Kunne ogsÃ¥ godt lide jeres... ãã£ãšèŠã
Flotte bÞger og ofte med rigtig gode tilbud. Hurtig levering og ingen problemer. Kan klart anbefale at kÞbe her, der er helt sikkert flere bÞger og måske booknooks som jeg skal kÞbe i fremtiden.
Dejlig kundeservice. Hurtig og nem kommunikation og forsendelse. Jeg kan helt bestemt anbefale at kÞbe bÞger her igennem. Jeg har bÃ¥de kÞbt bÞger og booknook gennem dem og jeg er meget imponeret over... ãã£ãšèŠã
Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognÞrder der elsker at servicere andre bognÞrder. Har du spÞrgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.
Juliesmindevej 29, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg bestilte fire bÞger fra Tellerup online, hvor jeg desvÊrre kom til at skrive forkert i min adresse. Heldigvis kunne en mail til Tellerup, som der i Þvrigt blev svaret på ca. 20 minutter senere, klare dette uden problemer, og dermed fik jeg mine bÞger en dag eller to senere i perfekt tilstand. Det er god service.
Det er lige til at gå til. Bestil bÞgerne, smid kreditkort oplysningerne på deres hjemmeside og voila - Så er det bare at lÊne sig tilbage og vente på at tingene kommer dumpende ind med posten. Og de bÞger man modtager med paperback er altid pakket godt og forsvarligt ind så bÞgerne ingen skader tager. Har kun haft gode oplevelser med denne virksomhed og vil ikke tÞve et sekund med at vÊlge den, nÊste gang jeg er på udkig efter nye bÞger.
Altid en hurtig levering og god service hvis der skulle have sneget sig en fejl ind i forsÊndelsen.
Hurtigt efter varen er bestilt, kommer den frem.
Hvis der er problemer eller man har spÞrgsmål, er Tellerup altid gode til at besvare disse.
Hjemmesiden er opbygget nem og overskuelig, så det er hurtigt og let at bestille sine vare. Herudover giver Tellerup medlemsfordele, som gÞr, at man får lyst til at handle der igen. Jeg kan bestemt anbefale denne side til andre.
Jeg synes virkelig at Tellerup gÞr et godt stykke arbejde. Bestillingssiden er virkelig let overskuelig og giver god info om bÞger/andre artikler, og gÞr det let at kÞbe, og samtidig er de effektive til at få fremsendt hvad man har bestilit.
Og at Tellerup så også er gode til at give hjÊlp til evt. problemer gÞr det kun bedre :D
Good job, Tellerup! :D
Det kan simpelt hen ikke blive nemmere, klik dig igennem eller sÞg for at finde de produkter du vi have, over i indkÞbskurven, sikkert, krypteret betaling via kort og så har du dine bÞger lynhurtigt efter. spÞrgsmål? så har du et helt community dennisklubben.dk der kan hjÊlpe du kan self. også sende e-mail til tellerup de er hurtige til at svare du ligger ikke bare i indboxen og bliver ignoreret. tellerups service, priser alt er simpelt hen sublimt.
Jeg synes det er et super lÊkkert sted at handle :)
Der er mulighed for at komme i kontakt med menneskerne bag virksomheden og FANTASTISK service. Har de lavet en fejl er de ikke bange for at kompenserer for det :)
Jeg har kun gode ord om Tellerup..
Dejligt at man får det bestilte så hurtigt, at det er nogle fantastiske bÞger og man får endda en pose med!
Jeg har kÞbet hos tellerup utallige gange. Jeg har aldrig oplevet netbutikker, der har laveret lige så hurtigt, som tellerup gÞr. Jeg tror faktisk jeg hÞjst har ventet to hverdage fÞr bestellingen kom.
Nu har jeg som sagt kÞbt hos tellerup en hel del gange. Så jeg har en gang oplevet problemer. Jeg havde modtaget den forkerte bog, men efter jeg havde sendt en mail til forlaget, modtog jeg en bonus på belÞbet af bogen plus 50 kroner oven i. På den måde kunne jeg ganske simpelt bestille bogen igen, plus jeg fik 50 kroner for min ulejlighed og den forkerte bog de havde sendt mig.
Så selv når man oplever "problemer" med Tellerup, bliver de lÞst med det samme! Man fÞler virkelig at de tager kunder seriÞse og behandler dem efter aller bedste evne.
Jeg ville gerne have givet den her hjemmeside 7 eller 10 stjerner, men man kan hÞjest give den 5.....Jeg har kÞbt bÞger flere gange pÃ¥ denne hjemmeside, og de er hver gang kommet i lÞbet af en eller to dage.... Hjemmesiden er nem at finde rundt pÃ¥, priserne er gode, men vigtigst af alt: BÃGERENE ER GODE.....
Jeg har aldrig haft problemer når jeg har bestilt fra tellerup,om det har vÊret store eller små bestillinger er de kommer hurtigt og i god tilstand, selv hvis man har haft spÞrgsmål har svaret vÊret hurtigt. Siden er også meget nem at finde rundt på og bruge. En af de ting jeg personligt er glad for at bogstatusenen hvor man kan se hvor mange der er tilbage af en bog,også holde Þje med om den måske er ved og blive udsolgt. En anden fed ting ved siden er også der ude i siden står ens varer og samlet belÞb med forsendingen,sådan at man hele tidne kan holde styr på hvor mange penge manhar brugt. En super ting ved forsendelse er prisen er den samme om det er en eller 10 bÞger, medmindre man kÞber for 500 kr så slipper man for at betale forsendelsen.
SÃ¥ giver den 5/5 stjerner for den nemme, hurtige og smarte betjening :)
En anden ting er så priserne er gode, men det kan man jo selv kikke på ;.)
Tellerup har den bedste kundeservice jeg kan Þnske mig, alt bliver leveret hurtigt og de svarer altid når jeg kontakter dem. Også er de super flinke!
Hjemmesiden er nem at gå til! Der er mulighed for at kigge hele sortimentet igennem, eller man kan vÊlge den forfatter eller den serie, man gerne vil kigge på, ud fra flokken. Der er gode beskrivelser til bÞgerne og de fleste forfattere, så lÊseren får en forsmag på hvad man har i vente, og det er lige til at se om man bÞr sikre sig sit eksemplar nu eller om man kan vente og spare op via lagerstatus, der figurerer på alle bÞgerne.
Og når man så har bestilt sine bÞger og har tjekket ud, trÊkkes man ikke igennem en pinefuld ventetid! Nej servicen er skam i top og man har sine bÞger i lÞbet af meget meget få dage... Det er skÞnt!!! Der er nu ikke noget som at gå og vente på det lille postbud, man ved har en Tellerup-pakke med under armen... ;o)
Jeg har kÞbt flere gange inde ved Tellerup og kan ikke sige andet end det er en fantastisk side med en god service, jeg har modtaget derinde fra, jeg har kun haft gode opleve
De har hurtige leveringer på 1-4 dage, så man ikke behÞver vente i flere uger, har endnu ikke oplevet de ikke har kunnet vÊre leveringsdygtige overfor de ting jeg har bestilt derinde. Derudover det det meget nemt at bestille, og de vare jeg har fået hjem har der ikke vÊret nogen problemer med dem.
Efter min opfattelse er Tellerup også meget kundeorienteret, de har et stort udvalg af bÞger som er for en hver smag, de får bÞger hjem fra udlandet på originalsproget fx engelsk, på samme tid med de har den på dansk til dem der hellere vil have dem oversat. Men de har også andre ting end lige bÞger selvom det er et forlag, de har også fx trÞjer, tasker, musemåtter, kasketter og så videre, som er med logoer fra fx forskellige bÞger eller logoer fra en forfatter til den der gerne vil have fan ting de kan bruge i hverdagen, hvilket også er et stort plus. Derudover har de også "Skattekisten" som altid er fyldt med gode tilbud.
Der er intet andet at sige end at det er en helt fantastisk side og den kan heller ikke andet end varmt anbefales til alle!!
Tellerup.dk har altid leveret de bÞger, som jeg har bestilt til tiden (mere end 40 bÞger fordelt over 9 bestillinger).
Priserne er absolut konkurrencedygtige og de har tit gode tilbud.
Derudover har de nogen gode undersider, hvor man kan blive inspireret til nye bÞger
jeg har handlet op til flere gange på tellerup.dk og jeg vil give virksomheden top karakter. fordi ikke nok med sender de hurtigst ens ordre. de sender emails hvis de er en bare en dag forsinket, og de er hjÊlpsomme hvis det er en bestemt bog du leder efter og de ikke lige har den på lager.
kigger man på siden kan man desvÊrre komme ud for at finde en serie man gerne vil have men at 2'eren mangler men det er der desvÊrre ikke noget at gÞre ved.
man kan også vÊre uheldig at finde en bog hvor der ikke er indskrevet selve bagsideteksten, det er synd og ikke sÊrligt kÞbevenligt men det er få steder man finder den mangel.
der er en service kaldet skattekiste her kan man finde nye som gamle bÞger der er på tilbud, de fleste ny bÞger kommer ind under denne som et startstilbud.
Jeg har nogle gange efterhånden kÞbt ting inde på Tellerup.dk og hver dag har man fået det man gerne vilel have og altid i god stand. Når man bestiller ting derinde går der ikke ret mange dage fÞr man får tingene og det er altid lige til dÞren.
Hjemmesiden er nem og finde rundt og når det gÊlder betaling er det lige til og gå til og altid uden problemer. De overholder deres leveringstider og de holder sig til oven som de skal.
Og som ekstra service kan man ved stÞrre kÞb slippe for at betale portoen og måske få en ekstra ting med.
De gÞr gÞr virkelig noget for at deres medlemmer fÞler sig trykke derinde og at alle har det godt.
det er en hjemmeside jeg faktisk kun kan rose
Charlotte
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ