Ten Hoven Bomen レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik was op zoek naar een specifieke Acer en heb daarover mail contact gehad met Ten Hoven bomen. Het mailverkeer liep vlot en ze dachten mee over mn wensen. Ik kreeg een foto toegestuurd van het mode... もっと見る

5つ星のうち1の評価

We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Opzoek naar een notenboom - op leeftijd - uitgekomen bij Ten Hoven. Snel contact gehad over diverse soorten en samenstelling en tot een koop gekomen. Duidelijke vermelding van levertijd & afleverd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze Koelreuteria Paniculata is netjes bezorgd en vakkundig geplant met veel voeding in het plantgat. We hebben ook nog compost uit eigen productie toegevoegd. 3 mooie steunpalen zijn geplaatst met st... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

leiboom

ik heb een sierappel als leiboom gekocht.
De informatie vooraf was helder en men was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Het exemplaar ziet er geweldig uit met een prachtige ( zware ) kluit. Dit moet wel mooi worden

5つ星のうち5の評価

Hoewel de afhandeling wat lang duurde…

Hoewel de afhandeling wat lang duurde (hoewel de computerprogramma's perfect lijken te zijn) de was de verdere afhandeling uitstekend.
Bijzondere waardering voor de besteller van de bomen, die zeer geïnteresseerd was in verder gebruik van het geleverde product en in de rest van onze tuin!

Eersteklas werk en service

Joep is een heel rustige man. Hij heeft twee klussen voor me gedaan en beiden waren uitstekend. Hij en zijn team zijn uiterst efficiënt en letten er goed op niets in de omgeving van het werk te beschadigen. Ze hebben er speciaal voor gezorgd dat mijn gazon tegen beschadiging werd beschermd. Al het puin van de klussen werd minutieus opgeruimd.
Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen voor werkzaamheden in uw tuin

5つ星のうち4の評価

Liever fruitbomen in pot gehad

Liever fruitbomen in pot gehad, staat nergens duidelijk vermeld op de website. Niet verplicht maar voor aanplant wel handig om te weten. Naderhand nette reactie ontvangen met uitleg.

Ten Hoven Bomen ロゴ

Ten Hoven Bomen からの回答

Hartelijk dank voor uw bericht! Jammer dat het u niet duidelijk was dat het om bomen met blote wortel ging. We hebben dit vermeld onder kwaliteit op onze webshop staan ook staat dit op de factuur met als afkorting blw. Met vriendelijk groeten Team Ten Hoven Bomen

Zeer tevreden

Het terrein dat wij vorig jaar hebben gekocht om op te gaan wonen, was voordien in gebruik als landbouwgrond. Het was helemaal kaal, dus wij hadden en hebben heel wat bomen, planten en zaden nodig.
Van de zomer heb ik uren op de zeer overzichtelijke site van Ten Hoven zitten kijken. Die appelsoort... of toch die andere? Er valt veel te lezen over alle producten maar het hoeft niet, als je precies weet wat je wilt hebben klik je er zo doorheen.
Uiteindelijk iets van zes struiken, negen planten, veertien bomen en -tig meter haagplantjes besteld. Alleen de passiebloem is bij de aanblik van onze zware kleigrond spontaan doodgegaan, maar dat was ook een beetje een experiment. Verder doet alles het tot nu toe prima.
Ik had ook nog een vraag voorafgaand aan mij laatste bestelling en die werd prompt beantwoord. De bezorging verliep probleemloos en bij aankomst zag het er allemaal gezond uit. Als volgend jaar blijkt dat we toch nog wel wat meer groen kunnen gebruiken, kom ik zeker terug.

5つ星のうち1の評価

Onjuiste maat geleverd

We hadden een herplantverplichting voor een boom in de maat 14-16. Dit bedrijf heeft echter ons een 12-14 geleverd, zonder te informeren. Dit zeggen we echter pas later op de creditnota terug, nadat we de boom geplant hadden. We hebben echter ook helemaal geen tegemoetkoming gezien, waarbij hun boodschap was: zoek het maar uit en wij dus nu met een ongeschikte boom zitten. Klantvriendelijkheid is dus echt ver te zoeken, kijk dus goed uit met wat voor boom je binnenkrijgt

Ten Hoven Bomen ロゴ

Ten Hoven Bomen からの回答

Als het om een herplantplicht gaat is het natuurlijk extra vervelend dat die betreffende maat niet meer leverbaar was. 12-14 wijkt maar weinig af van de maat 14-16 en is hiermee normaliter een goed alternatief. Om uw bestelling toch compleet te maken hebben we deze maat aangeboden. Voor de wijziging van deze maat heeft u vervolgens ook een creditnota ontvangen en is de meerprijs voor het verschil in maat teruggestort op uw rekening. Op onze mail omtrent een oplossing hebben we helaas geen bericht mogen ontvangen. We vinden het vervelend dat u door deze situatie ongemak heeft ervaren.

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit…

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de struiken en planten die jullie geleverd hebben.
Alle afspraken zijn goed nagekomen en ik kreeg zelfs spontaan een credit nota vanwege de iets wat minder hoge struiken dan die ik had besteld.
Kortom als ik weer wat nodig heb dan kom ik zonder twijfel weer terug.

2020年12月11日

Trustpilot エクスペリエンス