レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een specifieke Acer en heb daarover mail contact gehad met Ten Hoven bomen. Het mailverkeer liep vlot en ze dachten mee over mn wensen. Ik kreeg een foto toegestuurd van het mode... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Opzoek naar een notenboom - op leeftijd - uitgekomen bij Ten Hoven. Snel contact gehad over diverse soorten en samenstelling en tot een koop gekomen. Duidelijke vermelding van levertijd & afleverd... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Onze nieuwe eyecatcher vakkundig geplant

Onze Koelreuteria Paniculata is netjes bezorgd en vakkundig geplant met veel voeding in het plantgat. We hebben ook nog compost uit eigen productie toegevoegd. 3 mooie steunpalen zijn geplaatst met steunbanden. Zelfs de buren waren onder de indruk. Laat het maar snel voorjaar worden opdat we de eerste blaadjes mogen zien ontluiken.

5぀星のうち4の評䟡

Alle planten op en top van goede

Alle planten op en top van goede kwaliteit. Alleen vreemd dat de chauffeur niet even aangebeld heeft, hij heeft de boom en planten voor de deur neergelegd en is weer vertrokken.

Ten Hoven Bomen ロゎ

Ten Hoven Bomen からの回答

Hartelijk dank voor uw reactie. We hebben niet aangebeld vanwege corona we proberen zo min mogelijk contact momenten te hebben. We zijn nu trouwens bezig het systeem aan te passen zodat de klant een bericht krijgen wanneer iets is afgeleverd. Hierbij vullen wij dan in waar we het neergelegd hebben zodat de klant het snel kan vinden! Veel plezier vaan de bijenhaag en alvast een goede oogst gewenst!

aanrader

Ik zocht een conference perenboom in leivorm. Deze hadden zij niet op voorraad, maar hebben die toch voor mij gesnoeid. Verder prettige communicatie met snelle antwoorden. En als je het zelf ophaalt; de omgeving is daar prachtig.

Aanrader!!

We hebben een fantastische Ginkgo van Ten Hoven gekocht. Vriendelijke en snelle reactie voor en na de aankoop. Levering ging soepel. De boom is prachtig en zelfs groter dan besteld. Heel veel dank!!!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。