Hej Benjamin,
Som vi også talte om i telefonen, ville jeg undersÞge sagen nÊrmere hos PostNord, da din pakke endnu ikke var blevet leveret. Som aftalt finder vi naturligvis en lÞsning, hvis forsendelsen fortsat ikke er leveret mandag.
IfÞlge trackingoplysningerne blev pakken afleveret til PostNord den 13. juni, samme dag som ordren blev afgivet, så forsinkelsen er desvÊrre opstået hos PostNord.
Jeg forstår godt, at det er frustrerende at vente på en pakke, og jeg håber, at sagen bliver lÞst hurtigst muligt.
Opdatering:
EfterfÞlgende undersÞgte PostNord sagen og bekrÊftede, at der var sendt besked til modtager om, hvor pakken kunne afhentes.
Det viste sig desvÊrre, at pakken var blevet eftersÞgt i en anden pakkeshop end den, PostNord havde anvist til afhentning.
Selvom forvirringen skyldtes forhold hos PostNord, gjorde jeg mit bedste for at hjÊlpe gennem hele processen. Jeg var lÞbende i dialog med PostNord, fulgte op på sagen og valgte endda at sende en ny vare, inden undersÞgelsen var afsluttet, for at sikre den bedst mulige lÞsning.
Det er samtidig vÊrd at bemÊrke, at denne anmeldelse blev skrevet få timer efter vores telefonsamtale, hvor jeg havde oplyst, at jeg ville undersÞge sagen hos PostNord, fÞr der kunne trÊffes en endelig beslutning.
Jeg bestrÊber mig altid pÃ¥ at yde den bedst mulige kundeservice og finde en lÞsning â ogsÃ¥ nÃ¥r en forsinkelse skyldes forhold, der ligger uden for min kontrol.