Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heel goed geregeld allemaal , kwam op het afgesproken tijdstip, alles volgens de regels .
Uitslag op tijd binnen.
Aanrader, !!!!

Tester Aan Huis ããã®åç
Super service! Eline reageerde snel op mijn verzoek per email en de afspraak was vlot gemaakt en paste perfect bij mijn verzoek.
Dax kwam bij mij thuis om een PCR test af te nemen. Hij was op tijd, erg vriendelijk en de test was in 5 minuten gedaan. Netjes een factuur per email ontvangen en test resultaten de volgende dag.

Tester Aan Huis ããã®åç
Goeie service, transparant en punctueel. Ook de persoon die de test kwam uitvoeren was netjes en geruststellend
Uitslag inderdaad voor 18uur binnen
Heb al heel wat testen moeten ondergaan en vond dit kwa service veruit de beste. Heb dan nog niet eens de klantenservice hoeven testen want die moet erg goed zijn.

Tester Aan Huis ããã®åç
hele goede service, communicatie en verwachtingsmanagement
ben zeer tevreden en zou jullie zeker aanbevelen en wederom bellen

Tester Aan Huis ããã®åç
Top service, ze waren heel flexibel met de tijd en afspraak, en netjes op de afgesproken tijd op de locatie. Erg prettig om mee te communiceren op het moment dat er een bijzonder verzoek was, en wederom flexibel en klantvriendelijk.

Tester Aan Huis ããã®åç
Heel vriendelijke service. Heel professioneel, zeer hygienisch en uiterst efficient. BIG BRAVO!

Tester Aan Huis ããã®åç
Extremely professional and delivery within the time they stated. Will use again and recommend
Duncan

Tester Aan Huis ããã®åç
Prima service, goede contact en professioneel te werk gegaan. Volgende keer ga ik er zeker weer gebruik van maken.

Tester Aan Huis ããã®åç
Super snelle en vriendelijke service.
Ook de site is makkelijk toegankelijk en duidelijk

Tester Aan Huis ããã®åç
Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat! Als alle personeelsleden zo ervaren zijn, zou ik Tester aan Huis zeker aanbevelen! Makkelijk, snel en fijn. De resultaten waren vroeg in de ochtend zichtbaar. Top!!!

Tester Aan Huis ããã®åç
Ik ben erg tevreden, de test ging gewoon snel. En daarbij was de persoon die de test afnam heel vriendelijk! Heel erg bedankt!

Tester Aan Huis ããã®åç
Van te voren toch wat nerveus of het allemaal goed zou komen maar de zorgen waren voor niets geweest. Wat voor mij de doorslag gaf waren andere reviews en dat je niet perse van te voren hoefde te betalen. De tester liet duidelijk een dag van te voren weten binnen welk tijdblok hij er zou zijn. Dit kwam de tester ook na. Het bezoek van de tester was erg vriendelijk en kundig. We zijn om 19:30 getest en volgende dag om 08:15 hadden we de uitslagen! Erg goede service!

Tester Aan Huis ããã®åç
Zeer vriendelijke tester, stelt gerust. Mijn dochter vond het helemaal niet naar of pijnlijk. Zelf voelde ik er niks van. Aanrader!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã