レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Heel goed geregeld allemaal

Heel goed geregeld allemaal , kwam op het afgesproken tijdstip, alles volgens de regels .
Uitslag op tijd binnen.
Aanrader, !!!!

Tester Aan Huis からの回答

We willen u heel erg bedanken voor uw complimenten, uw vertrouwen in ons en natuurlijk de review! Wordt zeer gewaardeerd ^^ Groeten namens het team!

Super!

Super!! Heel rustig en ontspannen!
Dankjewel daarvoor!!

Tester Aan Huis からの回答

Wat leuk om te horen! Dankjewel!!

Super service

Super service! Eline reageerde snel op mijn verzoek per email en de afspraak was vlot gemaakt en paste perfect bij mijn verzoek.

Dax kwam bij mij thuis om een PCR test af te nemen. Hij was op tijd, erg vriendelijk en de test was in 5 minuten gedaan. Netjes een factuur per email ontvangen en test resultaten de volgende dag.

Hoi Johanna,
Wat ontzettend leuk om te horen!
Bedankt voor jouw tijd en moeite om jouw ervaring te delen.
We waarderen het enorm.

Je krijgt de groetjes van Dax en Eline, en natuurlijk ook van de rest van het team.

5぀星のうち5の評䟡

Goeie service, transparant en punctueel

Goeie service, transparant en punctueel. Ook de persoon die de test kwam uitvoeren was netjes en geruststellend

Uitslag inderdaad voor 18uur binnen

Heb al heel wat testen moeten ondergaan en vond dit kwa service veruit de beste. Heb dan nog niet eens de klantenservice hoeven testen want die moet erg goed zijn.

2021幎5月20日

Tester Aan Huis からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen Jeff, bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om dit te delen! We waarderen het enorm.

Hartelijke groeten namens het team (incl. klantenservice ;-))

hele goede service

hele goede service, communicatie en verwachtingsmanagement
ben zeer tevreden en zou jullie zeker aanbevelen en wederom bellen

2021幎5月13日

Tester Aan Huis からの回答

Wat ontzettend fijn om te horen!
Heel erg bedankt voor de review, wordt zeker gewaardeerd.
Hartelijke groeten namens het team van Tester Aan Huis

Top service

Top service, ze waren heel flexibel met de tijd en afspraak, en netjes op de afgesproken tijd op de locatie. Erg prettig om mee te communiceren op het moment dat er een bijzonder verzoek was, en wederom flexibel en klantvriendelijk.

2021幎5月12日

Tester Aan Huis からの回答

Goedemorgen, ik wil u bij deze even hartelijk bedanken voor uw review.
We waarderen dit ten zeerste.
Groetjes namens het team

Prima service

Prima service, goede contact en professioneel te werk gegaan. Volgende keer ga ik er zeker weer gebruik van maken.

2021幎5月6日

Tester Aan Huis からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Heel goed weekend gewenst en groeten namens het team.

5぀星のうち5の評䟡

Dinsdagavond heb ik mij laten testen

Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat! Als alle personeelsleden zo ervaren zijn, zou ik Tester aan Huis zeker aanbevelen! Makkelijk, snel en fijn. De resultaten waren vroeg in de ochtend zichtbaar. Top!!!

2021幎5月5日

Tester Aan Huis からの回答

Goedemorgen, wat leuk om te horen! We hebben je complimenten doorgezet naar Brenda. Heel erg bedankt voor jouw mooie review en groetjes namens het team

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden, de test ging gewoon snel. En daarbij was de persoon die de test afnam heel vriendelijk! Heel erg bedankt!

2021幎5月4日

Tester Aan Huis からの回答

U bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor uw review!

Blij verrast

Van te voren toch wat nerveus of het allemaal goed zou komen maar de zorgen waren voor niets geweest. Wat voor mij de doorslag gaf waren andere reviews en dat je niet perse van te voren hoefde te betalen. De tester liet duidelijk een dag van te voren weten binnen welk tijdblok hij er zou zijn. Dit kwam de tester ook na. Het bezoek van de tester was erg vriendelijk en kundig. We zijn om 19:30 getest en volgende dag om 08:15 hadden we de uitslagen! Erg goede service!

2021幎5月1日

Tester Aan Huis からの回答

Wat een leuke review Elvira! Heel erg bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen. We waarderen het enorm. Fijn weekend!

Zeer vriendelijke tester

Zeer vriendelijke tester, stelt gerust. Mijn dochter vond het helemaal niet naar of pijnlijk. Zelf voelde ik er niks van. Aanrader!

2021幎5月1日

Tester Aan Huis からの回答

Zo horen we het graag :D
Dank voor uw review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス