Tester Aan Huis レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... もっと見る

企業情報

1. 地域医療センター

当該企業による記述

Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

I experienced very friendly and…

I experienced very friendly and efficient service from the beginning of the process to the end. Thank you. I will highly recommend this service to others.

2021年3月30日

Dear Jacie,
Thank you so much for writing this review ^^
We loved having you guys as our customers!

Very good organized

Very good organized, competent and I can definitely recommend testeranhuis

2021年3月27日

Tester Aan Huis からの回答

Dear Sybille, thank you so much! It's been a pleasure being of service to you.

Great service

Great service, friendly Test-Taker, Pain Free.

100 Percent Recommend, I got tested at around 2:30 PM and had my results by 7am the next day.

👍👍👍👍👍

2021年3月26日

Dear Jonah,
Thank you so much for your kind review. It is very much appreciated!

5つ星のうち5の評価

Ik vond perfect behalv 10€ extra voor…

Ik vond perfect behalv 10€ extra voor een e-mail met uitslag in de PDF formaat. Vind ik persoonlijk veel. Gelukkig zijn nu veel goedkoper bedrijven die dat doen voor een totaal van 99€ all in tester.
Ps. Op uw antwoord , dat luxe die u bedoelt betalen wij ook ging mij om 10€ voor een e-mail pdf certificaat.
Een ieder geval bedankt .

2021年3月26日

Beste Wigo,

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen!
Ook bedankt voor jouw feedback omtrent de €10 prijs voor een reiscertificaat.
Er zijn inderdaad een paar enkele bedrijven die net iets lager zitten dan ons qua prijs. Echter, voor deze prijs bieden wij wel de luxe service dat je aan huis getest wordt. Ook leveren wij de volgende dag vóór 12:00 het resultaat. Dit is vrij uniek en we hopen dat dit het waard maakt voor onze klanten!

Zeer goed service

Zeer goed service, en snel resultaat

2021年3月24日

Hoi Dleer,

Bedankt voor jouw review!
Heel erg fijn dat het resultaat al zo vroeg binnen was ^^

Groetjes namens het team,

Complimenten

De website is gebruiksvriendelijk. Zowel telefonisch als via e-mail verloopt het contact perfect. Er wordt direct op vragen gereageerd. Zelfs op zondagochtend! De jongeman die mij kwam testen was net als zijn collega's vriendelijk, vaardig, klantgericht en goed geinformeerd. Complimenten!

2021年3月21日

Hoi Marly,
Heel erg bedankt voor jouw review en complimenten!
We waarderen heel erg dat je er de tijd en moeite voor hebt genomen.
Fijn dat onze service je zo goed bevallen is 😊

Hele hartelijke groet namens het team,

5つ星のうち5の評価

Persoonlijk, snel & vriendelijk!

Erg prettig en persoonlijk contact, snelle (re)actie en vriendelijke tester(s) !

2021年3月18日

Hoi Frédérique!
Heel erg bedankt voor jouw review, wordt zeer gewaardeerd :)

Groetjes namens het hele team,

5つ星のうち5の評価

Very helpful people and amazing service…

Very helpful people and amazing service at the comfort of our home. Stay safe and thank you for arranging everything so fast!!!

2021年3月13日

Tester Aan Huis からの回答

Thank you so much! It was our pleasure helping you!
Kind regards from the entire team,

Geweldig goede service

Geweldig goede service! Moes kwam keurig op tijd, volgens afspraak, en we hadden het certificaat snel op de mail. Alles heel betrouwbaar, correct, efficiënt en we bevelen de Tester aan Huis van harte aan.

2021年3月13日

Hoi Kitty,
Heel hartelijk bedankt voor jouw complimenten! We vinden het erg leuk om te horen en waarderen dat je de tijd en moeite hebt genomen om dit in een review te schrijven.

Groetjes van het team

Gemak dient de mens.

Het is erg fijn dat de test aan huis wordt gedaan. Dit is mijn 2e test. Kan het aanbevelen.

2021年3月12日

Tester Aan Huis からの回答

Wat fijn om te horen! Dankjewel!

5つ星のうち4の評価

testen aan huis,waar vindt je dat de…

testen aan huis,waar vindt je dat de dag vandaag?
Ja op testeraanhuis.nl natuurlijk.
Wat een luxe en snel resultaat plus certificaat de volgende dag voor 12 uur s middags.
Iedereen aan te raden, zij komen naar u..dat is pas een feest..dus u weet wat u moet doen voor maar 129 euro incl certificaat geweldig.

2021年3月4日

Ha Dirk,

Wat leuk om te horen!
Heel erg bedankt dat je voor ons hebt gekozen, en dat je ook de tijd hebt vrijgemaakt en moeite hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven. We waarderen het enorm!

Good service!

Thank you very much for your service!
Appointment was made easily, all my questions were answered politely and quickly, test result came in less than 12 hours))
Perfect!

2021年3月4日

Dear Alexandra,

We loved having you as a customer!
Thank you for your review, we appreciate it a lot.

Greetings from the entire team,

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。