Kompliment til Thai2go på Gugvej
KÊmpe kompliment til Thai2go på Gugvej. Jeg ringede og bad om flere grÞntsager i deres retter, og de takkede for opmÊrksomheden og kom flere grÞntsager i. Ingen problemer, kÊmpe service og god mad. Fantastisk!
Alt for dyrt i forhold til smag. Utrolig kedelig thai mad.
Det mad havde absolut intet med thailandsk mad at gÞre. Nuddelretten smagte af Ketchup, og der bliver tydeligvis brugt frosne grÞnsager. Intet af maden havde set skyggen af krydderier eller sauce. Falsk markedsfÞring så det basker, hvis man lÊser, hvordan de selv beskriver deres mad.
Fantastisk mad, sÞd og venlig betjening.
Vi er mega fan af Thai-2go, fÞrst den i midtbyen, og senere i Gug hvor vi bor.
Henter mad derfra 3-5 gange om måneden, og det har aldrig skuffet.
Mega lÊkre retter.
Rigtig velsmagende mad og super sÞd betjening.
Hos Thai-2go, Gug, Aalborg bestilte vi ret nr. 2, 4, 20a og 20b.
Ret 20 a og b var smagsneutral - levede IKKE op til beskrivelsen på menukortet. Det var risnudler med smag af ketchup. Der var 2 små stk. forårslÞg og peber og en lille smule bÞnnespirer. I den med rejer var der 5 rejer. Kan absolut ikke anbefales. Pris og kvalitet var overhovedet ikke i overensstemmelse med hinanden.
Ret 2 og 4 er 50% dyrere end hos Tha-2go i Aarhus C., hvor vi har kÞbt mad rigtig mange gange.
Maden var kold - emballagen ikke egnet til at transportere varm mad i.
Blev ikke spurgt om vi ville kÞbe en pose - nej, den tog de bare 4 kr. vi havde selv medbragt pose.
Dårlig oplevelse med mad på en lÞrdag aften.