Forfærdelig oplevelse. Hentede maden til tiden. Den stod og ventede i en varmekasse. Kørte straks hjem og konstaterede at risene var kolde. Forretterne var slatne forårsruller og rejer, der dog mest b... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi bestilte 6 hoved- og 6 forretter til afhentning - to af retterne var karry retter med rejer og grøntsager. Thai Kitchen glemte så lige at komme diverse annoncerede grøntsager fra menukortet i kar... もっと見る
Nemt at bestille på Thais egen hjemmeside – meget nemmere end på justeat – og kan gøres uden tilmelding og med betaling ved afhentning. God og venlig betjening i butikken. Virker som friske og ordentl... もっと見る
Her til aften bestilte vi mad 4 forretter og 3 hovedretter for over 700 kr At kalde det for thaimad, og ikke vide hvordan thaimad skal smage, er bare noget øv. Satay spyd var fuldstændig tørre... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ingen overblik
Elendig service - ingen overblik overhovedet. Udover den estimeret ventetid, sad jeg og ventede en hel time mere. Da jeg så spørger om min bestilling, så har de givet maden til en anden person. Ville have været rart hvis de var obs på deres kunder.
Manglende forståelse samt manglende menu
Ringede for at bestille. Efter 1 min bedre de mig om at skifte over til engelsk, da de ikke forstod dansk. Jeg bestilte min ordre på engelsk og vi gentog hvad vi skulle havde. Da jeg kommer hjem ser jeg at vi mangler en ret. Ringer igen og de siger 10min, uden nogen form for undskyldning. Jeg henter 10 min efter, det ser ud til at jeg ikke har betalt for menuen i første omgang, hvilket tog sin tid for dem at forklare mig. Jeg får min manglende ret, dog uden en undskyldning fra deres side!
Jeg synes det var fint! Og at maden var god og dejlig❤️
Hvis jeg må sige noget om jeres trappetrinene ind til forretningen udefra:
De er ikke nemme for en ældre person. Hvorfor er der ikke et gelænder? Det ville være rart. Jeg er altid bange for at snuble og komme galt af sted med mig selv og mine lækre retter!
Lækker mad - hurtigt.
Det var super lækkert og web-shoppen fungerede fint. Man er altid lidt skeptisk med at bestille mad på nettet, men det virkede 100%.
Bedste Thai restaurant i Helsingør - kan varmt anbefales
Maden var klar også lidt før aftalt afhentningstid, kvaliteten var rigtig god, ingredienserne friske. Absolut en fordel, at man selv kan vælge, hvor stærk hovedretten skal være.
Gennemsnitlig mad
Ok mad, men en anelse kinagrill-agtigt. Bestilte online og hentede maden. Da vi kom hjem manglede vores rejechips. Jeg ringede ind og har dem nu til gode. Hmmm... ville nu hellere have haft, at de havde tjekket ordren igennem, inden de gav mig den.
Altid lækkert!
Maden er altid super og der er nogle virkelige lækre karryer - jeg bestiller dog ikke nudler her fordi de er skåret i små stykker og det er ikke lige mig - måske er det en smagssag!
Meget venlig og smilende betjening !
God mad til tiden
Helt igennem en god oplevelse.
Nem bestilling, færdig til aftalt tid og smagte rigtig godt.
God og autentisk
Fik månedens menu + Phat Thai + et par forretter.
Vi var tre til at dele og der var rigelig mad til alle.
Lækkert og frisklavet og virkede meget autentisk.
Virker fint at bestille over internettet.
Flink og høflig betjening.
En god oplevelse - ikke sidste gang vi gør det.
Tasty & delicious food
We always order our Thai Take Away at Thai Kitchen. Its good, tasty and delicious. You are able to select how hot you want your meal and - except from curry - the mild verison is always child friendly. The prices are fair compared to what you get. Big variaty on the menu and the staff are always friendly and willing to help you with special needs.
Only thing missing is the option of being able to order broad noodles as side-order :-)
Perfekt og til tiden:-)
Maden blev bestilt og alt var meget overskueligt på hjemmesiden. Meget flot. Maden var klar da vi hentet det. Super:-)
Smart koncept - super service
Smart med internetbestilling, så går ingen information tabt ved Tlf samtale, og man kan få maden som man vil og til den tid man øsnker!
OK thaimad til OK pris
Helt OK thaimad til prisen, bestilling via nettet uden problemer, pænt emballeret og leveret i forretningen. De forskellige retter smagte dog temmelig ens allesammen. Helt OK dagligdags take-away.
god mad - huritg service
Maden var næsten klar da jeg kom 5 min for tidligt. Den holdt varmen hele vejen hjem (10 km) og var stadig lækker da vi spise den. God service - god mad
Super lækkert og vel smagende
Super kvalitet og meget velsmagende. Frisk lavet, helt fra bunden. Klar til afhentning som aftalt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。