Hotel NÞrherredhus レビュヌ

3. デンマヌク料理店
  4. ファンクション ルヌム斜蚭
  5. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Oplev Hotel NÞrherredhus pÃ¥ smukke Nordals i SÞnderjylland. Hotel NÞrherredhus fortÊller en historie om hjertevarm gÊstfrihed, god lokal mad og Êgte sÞnderjysk sjÊl, alt samlet pÃ¥ et nydeligt, autentisk hotel, hvor man kommer igen og igen. Med dybe rÞdder i det nordalsiske, en fantastisk beliggenhed tÊt pÃ¥ naturen og ”synnejysk” charme, inviterer vi vores gÊster til at nyde Þjeblikket og skabe minder for livet pÃ¥ vores dejlige Þ, Als. Det er vigtigt for os at skabe de bedste hotel- og madoplevelser for alle gÊster; med hygge og afslapning, lÊkker mad i Restaurant Bitten og ikke mindst en indbydende atmosfÊre og hjertevarm gÊstfrihed. Vi vil vÊre byens hotel, som bÃ¥de favner turister fra nÊr og fjern, men ogsÃ¥ som et samlingssted med dejlig mad for den lokale befolkning.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ophold med lÊkker menu på Hotel NÞrherredhus bestilt gennem Risskov Bilferie

Jeg skal på det kraftigste advare om at kÞbe ophold på Hotel NÞrherredhus

Vi havde kÞbt et hotelophold gennem Risskov Bilferie (RB) med lÊkker 3 retters menu til kr. 1.887 med ophold den 14/5-2026.
Da vi ankom til hotellet fik vi at vide at de kun havde stående buffet - ikke 3 retters serveret menu som lovet og bestilt.
Efter at have talt med den ledende medarbejder kontaktede denne Risskov Bilferie der oplyste hende at hvis vi ikke var tilfredse kunne vi annullere opholdet og RB ville refundere alle 1.887 kr. til min konto.
Vi kÞrte derfor videre til et nybestilt hotel - i god tro om at det betalte belÞb ville indgå min konto uden ophold.

Det sker ikke, så jeg kontakter ugen efter Risskov Bilferie, der oplyser at hotellet aldrig har kontaktet dem omkring problematikken og manglerne. Så en af parterne - hotellet eller rejsearrangÞr - taler og skriver usandt.
Efter en lÊngere korrespondance får jeg refunderet 300 kr under påskud af at maden ikke var som lovet men får ikke refunderet hele det betalte belÞb på kr. 1.889, som oprindelig lovet af hotelpersonalet.

Jeg fÞler at jeg er blevet snydt og bedraget samt beskyldt for at lyve,. RB henviser til et afsnit beskrevet med småt - at man skal kontakte hotellet og derefter RB, hvis noget ikke er som lovet. Jeg havde kontaktet hotelpersonalet og vi var enige om annullering og refusion. Og så mener jeg ikke at det bÞr vÊre nÞdvendigt også at kontakte RB.

Vi var aldrig kÞrt videre, hvis vi ikke var lovet fuld kompensation for det betalte. Så var vi blevet og taget "oplevelsen" og efterfÞlgende klaget. Man smider ikke bare 1.900 kr i "toilettet".

Jeg havde talt med den ansvarshavende på hotellet der 2 gange bekrÊftede den lovede refusion fra RB, som hun oplyste at have kontaktet. FÞrst da vi ankom og dernÊst da vi afleverede nÞglen - kun 10-15 minutter efter uden at vi havde brugt vÊrelset.

Man stoler selvfÞlgelig på hotelpersonalet (der er ikke andre) og jeg mener ikke det bÞr vÊre nÞdvendigt at videofilme en samtale med hotelpersonalet eller få en skriftlig bekrÊftelse på at de har talt med RB, der havde meddelt at refusion er en selvfÞlge, når hotel og mad ikke lever op til standard og forventninger.

Efter oplevelsen og tabet, kommer vi aldrig til at bestille ophold eller ferie hos Risskov Bilferie igen, eller ophold på Hotel NÞrherredhus, hvor den ansvarshavende på besÞgstidspunktet lovede os fuld refusion hvis vi ville annullere, og dette bare var en lÞgn.

Afslutningsvis kan jeg bestemt ikke anbefale hotellet. Det blev af personalet beskrevet som en "Êldre dame", men levede bestemt ikke op til den standard som beskrevet ved bestillingen og som forventet. Dertil er prisen for overnatning alt for dyr.

De lyder flinke og rare, men overholder ikke deres forpligtelser og mine forventninger.
Jeg er i tvivl om de har undersÞgt oplevelsen grundigt nok, samt stillet krav til deres leverandÞrer / hoteller.
Jeg fÞler mig virkelig snydt og bedraget

2026幎5月14日

Hotel NÞrherredhus からの回答

Det er altid beklageligt når en gÊst mener ikke at få den oplevelse de forventer. I forbindelse med dette enkeltstående tilfÊlde, er vi på ingen måde enige i fremstillingen, hvilket vi også på en hÞflig måde har gjort opmÊrksom på skriftligt. Klaus, hotelchef

Manglende Respons

Fredag bestilte jeg et ophold på NÞrherredhus med 2 overnatninger i gennem Risskov Bilferie. Normalen er, at Risskov levere en bekrÊftelse inden for 24 timer. LÞrdag har jeg endnu ingen respons modtaget og kontakter Risskov. De tager kontakt til NÞrherredhus og den information jeg modtager fra Risskov, går ud på at en ung pige i receptionen ikke er uddannet i at håndtere bookinger, derfor optrÊder denne langsommelighed. SÞndag kontakter jeg igen Risskov og igen tager de kontakt til NÞrherredhus. 48 timer efter min booking, vÊlger jeg at annulere denne. Risskov udtaler, at de flere gange har rykket for ordren hos NÞrherredhus. Derfor kun en stjerne som tildeles NÞrherredhus for manglende overblik og tilsyneladende rod i deres bookinger. Kan ud fra min oplevelse ikke anbefale at bestille ophold på Hotellet.

2026幎3月6日

Hotel NÞrherredhus からの回答

KÊre Bjarne. Det er rigtigt Êrgerligt at din booking ikke er blevet håndteret korrekt og det er ikke en situation vi har vÊret ude for tidligere. Jeg er dog lidt uforstående overfor, hvorfor Risskov ikke har kontaktet mig direkte, og det er selvfÞlgelig noget jeg vil tage op med dem i morgen. Afslutningsvis vil jeg dog tilfÞje, at det som tidligere nÊvnt ikke er en situation vi har vÊret ude for fÞr, men der er mennesker bag alting og den normale standard er, at vi selvfÞlgelig har overblik og styr på vore bookinger- det havde vi desvÊrre ikke i dette tilfÊlde og det beklager jeg! Med venlig hilsen Klaus, hotelchef

SÞlvbryllupsfest

5 store stjerner ⭐ ⭐⭐⭐⭐til Hotel NÞrherredhus - byens hotel. I lÞrdags fejrede vi vores sÞlvbryllup i den fantastiske smukke store sal på hotellet. Alt var bare perfekt. Rigtig dejlig mad, super betjening og service og sÞndag morgen dejlig morgenmad med stÞrstedelen af vores gÊster, der havde valgt at overnatte. Tusind tak til alle Jer på hotellet der gjorde det til en uforglemmelig dag/weekend vi vil mindes med glÊde ❀kh Ejler og Bente
@Hotel NÞrherredhus

2025幎10月4日

KÊre Ejler og Bente,

Tusind tak for jeres utrolig flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ – det var en stor Êre for os at vÊre en del af jeres sÞlvbryllupsfejring!

Det betyder meget for os, at I og jeres gÊster fÞlte jer godt tilpas hele weekenden.

Tusind tak fordi I valgte at fejre den store dag her hos os – og for jeres varme ord, som vi har delt med hele teamet.

I Þnskes alt det bedste fremover – og I er altid hjerteligt velkomne tilbage!

De bedste hilsner,
Teamet på Hotel NÞrherredhus ❀

Se dette Hotel kan noget

Se dette Hotel kan noget, Service, i top, som i gamle dage, BÃ¥de morgen buffet og middagen er spÊndende, varieret. Selvom Hotellet er af Êldre dato, er der orden i sagerne, og da vi startede med en “ for Smartbox” som ikke indeholdt det som den lovede, fik vi lÞst problemet pÃ¥ en fornuftig mÃ¥de, SÃ¥dan,- handlekraft. Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale dette sted.

2025幎7月14日

Hotel NÞrherredhus からの回答

Hej Per. Tak for din fine anmeldelse som vi sÊtter stor pris på! Med venlig hilsen Klaus, hotelchef

“Forsvundet” hovedpude

Vi var glade for vÊrelset. Et familievÊrelse med plads til forÊldre og to store teenagere. GlÊden forsvandt da straks, da vi kontaktede dem et par timer efter udtjekning. Vi havde glemt en dyr hovedpude pÃ¥ vÊrelset. Halvanden uge senere vender de endelig tilbage med et kort svar om, at de ikke havde fundet nogen pude. Jeg skrev tilbage, at jeg vidste, at den lÃ¥ pÃ¥ sengen. Intet svar retur. SÃ¥ enten har de ikke gidet kigge efter den. Eller ogsÃ¥ har deres rengÞringspersonale “tjent” en dyr hovedpude. Virkelig dÃ¥rlig service!!!

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig mad i restauranten.

Fik en tre retters menu.rÞget laks som laksetatar til forret Tror kokken havde tabt eddiken ned i retten. Meget sur. En af os gÊster lod den stå. Så fik vi oksesteg med kartofler og dagens grÞnt. Endnu engang var eddike flasken på spil. Retten var kold, grÞntsagerne ikke tilberedt nok. Whiskey sovsen kold.Hele retten blev så yderligere Þdelagt af smagen af eddike. KÞdet var mÞrt og smagfuldt hvis man kunne abstrahere fra eddiken. Desserten var islagkage som tydeligvis havde vÊret optÞet en gang fÞr vi fik den. DirektÞren for stedet havde lovet os der var a la carte menuer den dag vi besÞgte dem, det var der så heller ikke. Tjenerne var flinke og rare.

2024幎4月19日

Manglende rabat

Havde booket ophold på hotel inkl. adgang til Danfoss Univers.
EfterfÞlgende blev entre prisen for Danfoss Univers sat ned til halv pris, men hotellet var ikke interesseret i at give noget af rabatten videre til deres kunder. Blev i stedet for bedt om at aflyse vores ophold og booke et nyt (Var ikke muligt da hotellet var fuldt booket)

2020幎7月12日

FANTASTISK

flot hotel, som har et unikt beliggenhed i på det flotte nord Als.
hotellet er meget bÞrnevenligt, og så ligger det tÊt på Danfoss universe.
maden var fantastisk og vÊrelserne var pÊne og rene.
super servie og Personale. vil heltklart anbefale det.

2013幎5月8日
自発的なレビュヌ

Har prÞvet det, og det var det

Vi havde heldigvis kÞbt opholdet igennem sweetdeal, også var prisen okay. Ville bestemt ikke have betalt mere for det.
VÊrelset var ok, badevÊrelset er noget gammelt noget, men fungere. BetrÊkket på stolen på vÊrelset, var fuldt med gamle pletter.
på resten af hotellet er rengÞring en mangelvare. der er edderkopper, edderkoppespind og gammelt skidt alle steder. Kan til at rykke på en skål som stod på et bord i loung området, den sad nÊrmest fast, og der var mÞj beskidt under den.
Ærgeligt at der ikke er fast personale i receptionen, men fÞler ikke at der er nogen kundeservice, for man ser stort set ikke noget personale, og skal ringe pÃ¥ en klokke for at fÃ¥ fat i personale. Det var en "knap" sÃ¥ ren kok som kom og tjekkede os ind. Maden var middel niveau. Det er pÃ¥ alm. hverdags niveau.

2012幎7月28日
自発的なレビュヌ

Dejlig familiedrevet hotel med masser af atmosfÊre.

Hotel NÞrherredhus i Nordborg er et meget hyggelig hotel der ligger kun et par km fra Sauer-Danfoss. Super betjening og virkelig god mad til yderst rimelige priser. Frit trådlÞs internet på vÊrelset såvel som i receptionsområdet og restauranten. Gratis parkering.

2012幎1月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。