䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

FUNKTIONEL EMS PÅ ØSTERBRO Et stÊrkere, lÊngere liv med Elektrisk Muskel Stimulering: EMS. Effektiv, skÃ¥nsom, certificeret og personlig trÊning for alle aldre, kroppe og ambitioner pÃ¥ kun 20 minutter.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

KnÊskade trÊnet vÊk

Jeg startede hos The Studio for 3 mdr. siden pga. en knÊskade, hvor min anden trÊning ( reformer og cirkeltrÊning) ikke var mulig uden smerter. Jeg ville gerne stadig holde mig stÊrk og i form og forsÞge at trÊne mit knÊ op igen skånsomt. Efter 3 mdr. ( trÊning 1-2 x ugentligt) er mit knÊ uden smerter og jeg kan mÊrke og se en positiv forandring i hele kroppen.

2025幎2月22日

KÊmpe fan af konceptet.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette skÞnne sted. Havde anden session i går, og har nok ikke tabt mig, men jeg kan allerede mÊrke en forskel når jeg tager tÞj på. Bukserne strammer ikke, og poloen sidder pÊnt. Jeg er ikke vild med lugten af trÊningscenter, men i The Studio, bliver du mÞdt af en dejlig duft, nÊrmest sådan lidt olier fra saunagus. KÊmpe fan!! PrÞv det fÞr din nabo!!! Intro til kun 150.-

2024幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan på det varmeste anbefale det

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale det her skÞnne sted. Lille, fint trygt rum med plads til forskelligheder og alle typer af mennesker. NÃ¥r man trÊder ind bliver man mÞdt af et kÊmpe smil og skÞn energi. Og sÃ¥ fÃ¥r man ellers TÆSK :) altsÃ¥ pÃ¥ den gode mÃ¥de.
Jeg har vÊret her et par gange og har nu kÞbt klippekort for man bliver lidt afhÊngig af det. Resultaterne kommer rigtigt hurtigt og den fÞlelse man har i kroppen efter er fantastisk.
Jeg har personligt aldrig vÊret mega fan af at kaste rundt med store vÊgte i et svedigt overfyldt "slagteri" Aka GYM. Så det her passer til mig. Man kan booke når det passer ind efter mine rutiner, skal ikke stresse for at nå det hele. Og så passer det mig rigtigt godt at der er et lille rum uden 100 fremmede der står oveni hinanden. Ift resultater så kan jeg allerede se og mÊrke en forskel på min krop så bare kom afsted :)
jeg kan på det varmeste anbefale de her skÞnne mennesker. Men vÊre lige opmÊrksom for kommer du derned 1 gang så er du Hooked :)

2024幎11月26日

Effektiv og motiverende EMS-trÊning hos the STUDIO

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos the STUDIO med deres EMS-trÊning! Fra start til slut har det vÊret en professionel og positiv oplevelse.

TrÊningen er intensiv og effektiv – perfekt til en travl hverdag, hvor jeg stadig vil sikre, at jeg fÃ¥r arbejdet hele kroppen igennem. InstruktÞrerne er utroligt dygtige og gode til at guide, sÃ¥ man fÞler sig tryg og motiveret under hele sessionen.

Faciliteterne er moderne og rene, og atmosfÊren er både professionel og indbydende. Jeg kan isÊr anbefale det til dem, der Þnsker at prÞve en anderledes og effektiv trÊningsform.

Jeg glÊder mig til hver eneste trÊning og kan varmt anbefale the STUDIO til alle, der overvejer EMS-trÊning. Det er virkelig det vÊrd!

2024幎11月22日
5぀星のうち5の評䟡

Perfekt trÊning til en travl hverdag!

Perfekt trÊning til en travl hverdag!
Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der vil have maksimal effekt af deres trÊning pÃ¥ minimal tid. InstruktÞrerne er fantastiske – de lytter virkelig til mine mÃ¥l og behov og tilpasser trÊningen derefter. Jeg har altid fÞlt mig i trygge hÊnder.

Efter at have haft store udfordringer med mit bÊkken og ikke kunnet lÞbe siden jeg fik to bÞrn, har jeg endelig fÃ¥et mit lÞb tilbage! Allerede efter kun én mÃ¥neds trÊning kunne jeg lÞbe igen – det er helt vildt! Denne trÊningsform er bÃ¥de effektiv og super sjov. Kan kun sige: prÞv det!

2024幎11月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス