Oplevede desvÊrre udfordringer med at komme i kontakt med webshoppen og lang ventetid i forbindelse med returnering af en hundejakke, men da vi endelig kom igennem til indehaveren, Êndrede oplev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tredje gang jeg bestiller fra siden og jeg vender 100% tilbage igen. Jeg lagde min ordre da jeg mÞdte pÃ¥ arbejde i morges og i min frokostpause var pakken sendt afsted. Det er en kÊmpe fornÞjelse at h... ãã£ãšèŠã
Som fÞrstegangs kÞber/besÞgende er jeg meget tilfreds med handlen, der kom fÃ¥ dage efter bestillingen. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer..... selvom vi langt foretrÊkker de fys... ãã£ãšèŠã
Mega hurtig levering og ekstraordinÊr god service! Har fÃ¥et kanon personlig rÃ¥dgivning, samt en masse foderprÞver med min ordre og har derfor fÞlelsen af, at thelabshop.dk oprigtigt vil hjÊlpe min... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
True Love sele
Jeg har bestilt en True Love sele og et halsbånd. Indtil videre har jeg kun modtaget selen, og den må jeg Êrligt indrÞmme at jeg er skuffet over, jeg forventede virkelig en lÊkker sele når jeg giver 579 kr for den. Jeg synes den virker billig og ikke specielt solid.
Halsbåndet kan jeg ikke udtale mig om da jeg endnu ikke har modtaget dette.
Super lÊkre produkter og fantastiskâŠ
Super lÊkre produkter og fantastisk service! Ulrik har kÊmpe stor erfaring og vejledningen ang foder og tilskud er i top! Julie har fantastisk viden for grooming og har hjulpet min allergi hund til UG!
Begge mine hunde fungere perfekt på produkterne!
Overordnet set er jeg tilfreds
Hvis jeg ser bort fra at jeg bestilte to bamser og de var på lager på det tidspunkt jeg bestilte.. Ihvertfald hvis man skal tro på det deres hjemmeside oplyste. Så er det lidt Þv at finde ud af når man modtager sin pakke at det kun er den ene som er med. Og at de så trÊkker pengene for begge to, og jeg må tage kontakt (Der kom orden på det og de er sÞde og flinke) Så alt i alt er deres service i top. Og jeg handler gerne her igen en anden gang.
Meget dÃ¥rlig da jeg ikke har modtagetâŠ
Meget dårlig da jeg ikke har modtaget noget endnu ud over betaling er trukket
Indtil videre ingen god oplevelse
Indtil videre ingen god oplevelse. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre. Kan de den befinder sig i Spanien men bliver ikke oplyst om hvornår jeg kan forvente at modtage den.
Ville have vÊret rart på forhånd at vide at ordren bliver sendt fra udlandet. Så havde jeg nok handlet et andet sted.

Thelabshop ããã®åç
Super kundeservice og hurtig levering
Super kundeservice og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Varen kom helt uden problemer
Varen kom helt uden problemer, så det var alt i den skÞnneste orden.
Jeg ringede 3 gange med mellemrum, da jeg havde en forespÞrgsel, og telefonen blev ikke taget. Det blev dog ringet tilbage, da jeg havde lagt en lidt irriteret besked på telefonsvarereren.
Det blev jeg også lovet en hvalpepakke til mine hvalpe.
Den skulle afsendes fredag eller senest mandag. Tirsdag aften har jeg ikke hÞrt fra jer.
Derfor kun tre stjerner.
Top service
Hurtig leverering, top kunde service og vÊrdisÊtter sine kunder.
Fantastiske produkter til min hund.
Super service og hurtig levering
Fine vare hundene var glade for jeresâŠ
Fine vare hundene var glade for jeres Barf.
Hurtig levering. Ved ikke om det virker endnu, men der glÊder jeg mig til at finde ud af
En god og seriÞs snak med Ulrik omkringâŠ
En god og seriÞs snak med Ulrik omkring min hunds problem, der blev spurgt ind til alt.
Der blev foreslået et produkt som jeg nu har brugt en uge, så det er lidt tidligt at sige om det hjÊlper.
En ting har det dog allerede gjort, Zorroâs pels er blevet mere skinnende og blank.
Ikke sidste gang jeg handler ved Labshop.
5 Stjerner ððððð
Har handlet med Labshop i 1 årstid og har altid fået 100% god service samt rådgivning vedr. produkter.
Hurtig levering til dÞren.
Super god service tak.
SÞdt personale
SÞdt personale, god service ikke sidste gang jeg handler her ð
Super rÃ¥dgivning ðð»ð
Super rÃ¥dgivning ðð»ð
Vi har skiftet foder til vores 4 hunde, da vi fandt ud af, at Dr Clauders opfylder vores hundes behov ðð»ðŠ®ð¥°
IsÊr Julies stor ekspertise i deres plejeprodukter har givet vores hunde en skÞn pels og rene Þrer âºïž
Kun 5 âïžâïžâïžâïžâïž herfra os

Thelabshop ããã®åç
Jeg kÞber altid hundemad og lakseolieâŠ
Jeg kÞber altid hundemad og lakseolie via The Labshop. De er altid supersÞde, og der er altid hurtig levering af varerne. SÃ¥ fin service ð
God service.
Rigtig god kunde service..
Jeg er blevet super godt behandlet af firmaet. Jeg handler hos dem igen en been gang ð

Fantatisk kunde service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹