Oplevede desvÊrre udfordringer med at komme i kontakt med webshoppen og lang ventetid i forbindelse med returnering af en hundejakke, men da vi endelig kom igennem til indehaveren, Êndrede oplev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tredje gang jeg bestiller fra siden og jeg vender 100% tilbage igen. Jeg lagde min ordre da jeg mÞdte pÃ¥ arbejde i morges og i min frokostpause var pakken sendt afsted. Det er en kÊmpe fornÞjelse at h... ãã£ãšèŠã
Som fÞrstegangs kÞber/besÞgende er jeg meget tilfreds med handlen, der kom fÃ¥ dage efter bestillingen. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer..... selvom vi langt foretrÊkker de fys... ãã£ãšèŠã
Mega hurtig levering og ekstraordinÊr god service! Har fÃ¥et kanon personlig rÃ¥dgivning, samt en masse foderprÞver med min ordre og har derfor fÞlelsen af, at thelabshop.dk oprigtigt vil hjÊlpe min... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har altid kÞbte mine hunds produkter hos the lab shop . Sidts havde jeg et problem med en af produkterne og Julie taklede det på en super Professional måde ⊠super service ! Tak .
amazing customer service and products
i had great interactions with the lab shop both in person ( at dog show) and online on the website
very helpful and friendly, i also LOVE the line of pet shampoo and conditioner and now i have no want or need to use anything else. its perfect for my dogs coat.
Det er nogle fine produkter
Det er nogle fine produkter, vores hund er stadig i gang med at se, hvilken en af de 3 poser han vil have
God betjening
Blev kontaktet af sÊlger og mit problem med strandet forsendelse Blev lÞst.
Verdens Klasse
Fantastisk service, fra start til slut af FREMRAGENDE produkter, Mine hunde elsker Dr. Clauder !!! Og så gÞr jeg det også !!!! Always Your Friend shampoo og pleje produkter i absolut verdens klasse... Jeg er fan.
Den hÞjeste kvalitet og bedste mestâŠ
Den hÞjeste kvalitet og bedste mest personlige vejledning!!!
Vi har tre hundepiger, som alle tre spiser glÊdeligt af Dr.Clauder's Sensitive Adult All Breed Laks & Ris!
Det startede med at jeg skrev med Julie (ejer) omkring at min lille hvalp havde utrolig dårlig mave og ikke var tilpas med hendes mad. Jeg endte med at kÞbe maden med laks og ris, da Julie anbefalende dette til min hvalp. Min hund var ikke sÊrlig glad for mad generelt da hun var lille og vi havde en kamp med at få hende til at spise.
Vi bestilte maden til hende og det var som en drÞm! Hun elskede det fra fÞrste sekund, maven blev fin og specielt hendes pels blev så fin og blank.
Vi er selvfÞlgelig fortsat storforbrugere af maden! Vi har efterfÞlgende fået en masse kommentarer på vores hund og specielt omkring hvor sund og pÊn hendes pels ser ud..
Min mor valgte at skifte hendes to hunde over på maden også. Det er moren og sÞsteren til min hund.
Det fik kort efter en super flot, tyk og blank pels. De har heller aldrig set sundere ud end nu!
Vi og vores hunde elsker maden!!!
Et bonus er at vejledning og hjÊlpen fantastisk! <3
Bestilte halsbÃ¥nd og har forsat ikkeâŠ
Bestilte halsbånd og har forsat ikke modtaget dem. Tror de blev sendt fra Thailand med DHL og nu beder DHL mig betale ekstra for at modtage dem. Har prÞvet at skrive mail til Lab Shop, men mailen blev afvist og kunne ikke sendes.

Thelabshop ããã®åç
Super koncept
Super koncept - god service - gode produkter - hurtig levering.
Kan kun anbefales ð
God webshop
Har prÞvet at kÞbe fra denne webshop to gange. God service og hurtig levering.
Du skal prÞve denne webbutik!
Helt outstanding service og hÞj faglighed! Har fået meget hjÊlp - langt udover det sÊdvanlige - til min hund, der måske har allergi. En webbutik der går den ekstra mil for dig og din hund. Og så er jeg imponeret over den viden, de har, og jeg fÞler mig tryg over den rådgivning, man får.
Kan slet ikke anbefale denne webbutik nok!
Mega hurtig levering og ekstraordinÊrâŠ
Mega hurtig levering og ekstraordinÊr god service!
Har fået kanon personlig rådgivning, samt en masse foderprÞver med min ordre og har derfor fÞlelsen af, at thelabshop.dk oprigtigt vil hjÊlpe min allergihund.
KÊmpe thumbs up herfra, i har lige fÃ¥et jer en ny, fast kunde ððŒððŒððŒ
Virkelig proffesionelt og bedste sted at handle hundemad
Virkelig proffesionelt, de ved hvad de snakker om og fÞlger en. Det er super god service og ikke som en almindelig hundeshop.
Der bliver fulgt op på ens hund og om alt er ok. Dette sted kan kun anbefales med mange stjerner. jeg har to allergi hunde og har fået en mega god hjÊlp jeg ikke har fået fÞr. prÞv dem i fortryde ikke
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ