レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde lejet en food truck til min datters nonfirmation, som skulle laver alle former for burger og pomfritter. Det var super fedt at de komme 10 min fÞr den aftalte tid, burgeren var super god og sm... もっず芋る

Havde bestilt deres food truck til at komme i forbindelse med vores datters studentergilde og jeg mÃ¥ bare sige at humÞr, service og mad var helt i top. De sÞde unge mÊnd var sÃ¥ imÞdekommende over for... もっず芋る

Vi bestilte to pitabrÞd med marineret kylling. Begge var med ekstra hallouimi. Den ene var derudover med haidari, tzatiki, samurai dressing og peanuts. Den anden med haidari, hvidlÞgsdressing, samur... もっず芋る

Fantastisk lÊkker Bowl med oksekÞd. Og Pita brÞdene!! Smagen taler for sig selv🌟🌟🌟🌟🌟 Eneste skuffelse var at der mangler en god hjemmelavet tahini, det havde jeg nok forventet af denne mellemÞs... もっず芋る

䌁業情報

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

44件のレビュヌ

Havde lejet en food truck til min

Det var super fedt at de komme 10 min fÞr den aftalte tid, burgeren var super god og smagte virkelig godt og pomfritterne var perfekt, med et godt krydderi på.
De 2 unge mÊnd som stod og lavet maden gjorde det så godt og var utrolig venlig og deres sevice var super, så tusind tak for det Abbas og Abdul.

2026幎5月14日
自発的なレビュヌ

VÊsentlig mangel – restauranten nÊgter at tage ansvar

Vi modtog kun halvdelen af vores ordre. Ikke nok med at halvdelen manglede – der var også fejl i det, vi faktisk fik leveret.

Vi kontaktede restauranten med det samme og gjorde opmÊrksom på, at der var tale om en vÊsentlig mangel. Efter reglerne i KÞbeloven (§ 76 om mangler samt reglerne om ophÊvelse ved vÊsentlig mangel) har man som forbruger ret til enten omlevering eller at hÊve kÞbet, når leveringen er så markant mangelfuld.

Restauranten nÊgtede dog både at refundere, yde kompensation eller levere en ny korrekt ordre. I stedet forventede de, at vi selv skulle kÞre hen og hente den del af bestillingen, som de ikke havde leveret korrekt.

Det er uacceptabelt, at man som virksomhed tilsidesÊtter gÊldende forbrugerret og forsÞger at placere ansvaret hos kunden for egne fejl. Når en restaurant ikke tager ansvar for en så åbenlys fejl og samtidig ikke tilbyder nogen reel kundeservice, bÞr man overveje, om man overhovedet lever op til det ansvar, der fÞlger med at drive virksomhed.

Vi kan på ingen måde anbefale at bestille herfra.

2026幎2月27日

SNYDT NYTÅRSDAG

Jeg sad nytårs dag ved middagstid og ville bestille 2 pitaer.
Alt går som det, ordren er gået igennem og jeg fÞlger med på min computerskÊrm, og ser at der bliver talt ned, minut for minut, hvornår min mad er klar, og ankommer. Pludselig, da der står "6 minutter til maden bliver leveret" så bliver min ordrer anulleret... BUM... Så skete der ikke mere.
Jeg har billeder og dokumentation af hele oplevelsen, og havde også en chat kÞrende med deres kundeservice.
Jeg bestilte min mad kl 11.53, (og ja, hvis resturantet lukker kl 12.00, så skal de ikke godkende min ordre og så annullere den i sidste Þjeblik) Mit ordrer nummer var 111.
Gid jeg kunne vedhÊfte mit billede dokumentation af det hele, og også hvad deres Chat service, gjorde.
Jeg fik bare beskeden "beklager, men resturanten har lukket, og de har selv truffet beslutningen om at de ikke kunne nå at lave og levere maden."
hvor jeg bare tÊnker, hvorfor i Hel.... har de så godkendt i fÞrste omgang, og ladet mig vente. Jeg har jo som sagt tidligere bare fulgt med på skÊrmen, og alle "Skridt" fra 1-5 var i orden. Indtil skridt nr 4, levering af maden. Pludselig, blev min ordrer annulleret. Og jeg fik bare beskeden fra deres chat service "beklager, der kan ikke gÞres mere, de har lukket".
IKKE engang en kompensation, eller en rabat kode eller hva sÞren man nu kan give, i sådan en situation.
ØV ØV ØV

2025幎12月31日
自発的なレビュヌ

LÊkker og velsmagende mad med service i top

Havde bestilt deres food truck til at komme i forbindelse med vores datters studentergilde og jeg må bare sige at humÞr, service og mad var helt i top. De sÞde unge mÊnd var så imÞdekommende over for alle selv de små nysgerrige fik lov at komme helt tÊt på for at se hvordan man gÞr.
Selve de pitas vi havde bestilt var simpelthen så velsmagende og rigtig godt lavet. De får stor ros herfra og jeg vil til enhver tid anbefale dem.

2025幎5月30日

MegalÊkkert mad og sted

MegalÊkkert mad og sted! I forbindelse med et opslag, hvor jeg sÞgte hjÊlp til mad, skrev Original Pita til mig, at de gerne ville tilbyde mig et måltid. Det var overraskende, at en restaurant ville gÞre en social indsats. Jeg blev betjent af Mads, en cool, stille og rolig knÊgt, som laver en knaldgod pita. Tak til jer!

2025幎1月24日

Jeg ELSKER maden her

Jeg ELSKER maden her! Min favorit i hele Odense. Hvis jeg har en dårlig dag, så bestiller jeg mad her, og så bliver jeg altid i lidt gladere.
Fantastisk kvalitet, gode råvarer, og man blover helt klart mÊt! Og så har de virkelig gode veganske muligheder og deres falafel er den bedste jeg har fået ude!

2024幎12月22日

ForfÊrdelig levering

Maden er super - men leveringen fungerer altså ikke. Vi venter altid mindst en halv time ekstra end den fÞrste estimere tid. Det er simpelthen ikke ok. Når man ringer får man afvide at de er på vej - men så går der yderligere 30min.

2024幎12月9日

Fejl ved varer.

Med alt respekt, godt indhold med gode rÃ¥varer, men den panerede kylling som jeg ikke havde bestilt (jeg havde bestilt marinerede kylling) Ødelagde faktisk alt ved denne pita. Fordi den var tÞr og kold.. Har aldrig oplevet at fÃ¥ en friture kylling i min pita.. 🙃🙃

2024幎10月25日

DÃ¥rlig serive

Vi bestilte mad kl. 17.41, og maden kom fÞrst 18.08, hvor det ene pitabrÞd var helt koldt og uspiseligt - Det bliver sendt retur, i håbet om at få noget nyt hurtigt efter, men heller ikke her shiner personalet.. 15 minutter efter tilbagesendelsen får jeg mit PitabrÞd, som jeg så kan spise for mig selv, da min kÊreste er fÊrdig. Maden var ganske udemÊrket, men den dårlige service Þdelagde oplevelsen.

2024幎8月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ