レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde lejet en food truck til min datters nonfirmation, som skulle laver alle former for burger og pomfritter. Det var super fedt at de komme 10 min fÞr den aftalte tid, burgeren var super god og sm... もっず芋る

Havde bestilt deres food truck til at komme i forbindelse med vores datters studentergilde og jeg mÃ¥ bare sige at humÞr, service og mad var helt i top. De sÞde unge mÊnd var sÃ¥ imÞdekommende over for... もっず芋る

Fantastisk lÊkker Bowl med oksekÞd. Og Pita brÞdene!! Smagen taler for sig selv🌟🌟🌟🌟🌟 Eneste skuffelse var at der mangler en god hjemmelavet tahini, det havde jeg nok forventet af denne mellemÞs... もっず芋る

䌁業情報

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

44件のレビュヌ

Betalte for noget vi ikke fik...

Vi bestilte to pitabrÞd med marineret kylling. Begge var med ekstra hallouimi. Den ene var derudover med haidari, tzatiki, samurai dressing og peanuts. Den anden med haidari, hvidlÞgsdressing, samurai dressing og ingen peanuts.
Ingen af dem var blandet ordentlig sammen. Den ene havde kun ét stykke halloumi i og den anden intet, selvom man betalte ekstra for det!!! Begge var ude peanuts!!! Det var desuden heller ikke angivet, hvilke der var med tzatiki og hvilken var uden!!!
Det eneste positive var leveringstiden. Derfor kun én stjerne.

2024幎5月29日
自発的なレビュヌ

Det er nogle rigtig gode pita

Det er nogle rigtig gode pita, som de fylder til randen, nÃ¥r man mÞder fysisk op og bestiller. MEN ift. take away bÞr de godt nok stramme op! Det er ofte, man ikke fÃ¥r dét, man har bestilt, og pitabrÞdene indeholder ikke nÊr sÃ¥ meget fyld. I dag var det kun halvt fyldt. Øv Þv :-(

2024幎5月12日
自発的なレビュヌ

Langsom levering og dårlig kundeservice

Maden er i sig selv fin nok, men når man bestiller en onsdag aften ved 18:00 tiden og der står 30-45 minutters vente tid, så skal maden sku ikke komme 2 timer senere, og samtidig vÊre kold.
Grunden til ventetiden er at wolt simpelhen ikke gider at tage ordrer fra jer fordi at de altid skal vente til at maden er klar så de kan kÞre ud med det. Så lad vÊr med at bestil der fra hvis du gerne vil have din mad hurtig og varm.

2023幎11月29日
自発的なレビュヌ

Det er virkelig den bedste pita

Det er virkelig den bedste pita, jeg har smagt. Super lÊkkert fyld i form af lÊkre grÞntsager, og jeg er kÊmpe fan af prisen med halloumi!
Dog synes jeg deres pomfritter er for tykke og mangler smag. Personalet er rigtig flinke og yder god service!

2023幎11月18日

100% mums

Eneste skuffelse var at der mangler en god hjemmelavet tahini, det havde jeg nok forventet af denne mellemÞstligt inspirerede madbiks. Der mÃ¥ I lige komme ind i kampen gutter☺
Kommer helt sikkert igen. Mums!

2023幎10月12日

Vi kÞbte 2 menuer med drikkevarer ved

Vi kÞbte 2 menuer med drikkevarer ved Original Pita i Odense i august måned.
Drikkevarerne var ikke med, så jeg kontaktede dem og de fik mit navn osv og ville se på det, jeg kontaktede dem igen nÊste dag, hvor de igen ville se på det, igen uden at der er kommet mere ud af det.
Jeg kan absolut ikke anbefale the original pita da det jo er for dyrt når man ikke får det man bestiller.

2023幎8月15日

Danmarks vÊrste ventetid

Danmarks vÊrste ventetid
De fjoller rundt, går og spiser af maden, er 6 mennesker på arbejde og de formår alligevel at forsinke min mad med 30 min. Det er for sindssygt. Har ALDRIG bestilt hos dem uden en forsinkelse på minimum 20 min. Bliv vÊk hvis i sÊtter pris på jeres tid

2023幎3月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ