Efter vi begyndte pÃ¥ The Shower filter og brusehovede er vores oplevelse, af vi har fÃ¥et blÞdere vand. Konkret har vi nÊsten ingen kalkaflejringer pÃ¥ fliser i brusenichen og vi er helt sluppet for o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lever ikke op til forventningerne. Efter ca. 10 bade, begynder brusehovedet af kalke til og strÃ¥lerne stÃ¥r ud til siderne. Temperaturen pÃ¥ vandet er ogsÃ¥ lavere med det her brusehovede, end med det... ãã£ãšèŠã
Effektivt brusehoved â kalkfrit vand! Jeg er meget tilfreds med dette brusehoved. Det fjerner kalken i vandet, og jeg kan tydeligt mÊrke forskellen. Mit hÃ¥r og hud fÞles blÞdere, og vandet virker lan... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling! Jeg har lÊnge dÞjet med kruset hÃ¥r og urenheder i huden. Men efter brug af brusehovedet fra The Shower, efterlades mit hÃ¥r blÞdt og glansfyldt og min hud langt renere! Jeg har der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Er du klar til at opleve renere hud og blÞdere hår? THESHOWER 2.0⢠er et elegant brusehoved med indbygget filter, der effektivt fjerner kalk, tungmetaller, pesticider og andre urenheder fra dit badevand. Med vores danske design får du en forbedret badeoplevelse, hvor din hud og dit hår plejes og beskyttes. KÞb THESHOWER 2.0⢠i dag og oplev forskellen med det samme.
é£çµ¡å
TrindsÞvej 6, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- info@theshower.dk
- theshower.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget tilfreds kunde
Hurtig og god levering. Meget tilfreds med produkt. SÞdeste kundeservice
Effektivt brusehoved
Effektivt brusehoved â kalkfrit vand!
Jeg er meget tilfreds med dette brusehoved. Det fjerner kalken i vandet, og jeg kan tydeligt mÊrke forskellen. Mit hår og hud fÞles blÞdere, og vandet virker langt mindre hårdt. Installationen var nem, og det ser flot ud i brusekabinen. Kan klart anbefales!
Fantastisk brusehoved
Fantastisk brusehoved! VandstrÃ¥lerne er bÃ¥de blÞde og kraftfulde, og det giver en luksuriÞs fÞlelse i badet. Nem at installere, og designet er stilrent. Jeg har aldrig nydt mine brusebade sÃ¥ meget fÞr â kan varmt anbefales. Mit hÃ¥r er ogsÃ¥ blevet 10 gange sundere
KÊmpe anbefaling!
KÊmpe anbefaling!
Jeg har lÊnge dÞjet med kruset hår og urenheder i huden.
Men efter brug af brusehovedet fra The Shower, efterlades mit hår blÞdt og glansfyldt og min hud langt renere! Jeg har derfor sparet mange penge på alle de produkter jeg brugte fÞr i tiden, til både hus og hår, ved blot at benytte dette brusehoved!
Og samtidig hurtig levering!
Virker fremragende.
Virker fremragende.
Allerede efter fÞrste hårvask virker håret blÞdere og hovedbunden fÞles mere ren, man kan godt mÊrke at det hjÊlper på kalk i vandet.
Derudover er der super god kraft i strålen, hvilket er et kÊmpe plus.
Hurtig levering - lige til dÞren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ