DÃ¥lig erfarenhet med dem. De lovar att hjÀlpa dig att nÃ¥ 100 000 inom ett Ã¥r, annars fÃ¥r du tillbaka medlemsavgiften. Jag började pÃ¥peka redan flera mÃ¥nader innan Ã¥ret hade gÃ¥tt att jag inte var i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag kÀnde trygghet och glÀdje utav samtalen jag hade, jag blev bemött pÃ¥ ett bra sÀtt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning pÃ¥ allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... ãã£ãšèŠã
Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försÀljning. Dom hÀr pÃ¥ The Vision Club Àr super duktiga jag har försökt pÃ¥ andra stÀllen men bl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har under lÀngre period varit intresserad av att starta med e-handel nÀr jag har sett prestationen frÃ¥n TVC men inte vÃ¥gat ta steget men nu e jag Àntligen igÃ¥ng. Skulle verkligen rekommendera TVC dÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sveriges ledande utbildning inom e-handel. LÀr dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥lig erfarenhet med dem
DÃ¥lig erfarenhet med dem.
De lovar att hjÀlpa dig att nÃ¥ 100 000 inom ett Ã¥r, annars fÃ¥r du tillbaka medlemsavgiften. Jag började pÃ¥peka redan flera mÃ¥nader innan Ã¥ret hade gÃ¥tt att jag inte var i nÀrheten av det beloppet. NÀr Ã¥ret var slut begÀrde jag Ã¥terbetalning, men de kom bara med olika ursÀkter för att slippa betala tillbaka. Trots att jag hade bevis vÀgrade de att Ã¥terbetala pengarna. De tog bort mig frÃ¥n sina plattformar och jag fick aldrig mer nÃ¥gon kontakt med dem â varken fortsatt hjÀlp eller nÃ¥gon Ã¥terbetalning.
Dem bluffar med ett form av pryamidspelâŠ
Dem bluffar med ett form av pryamidspel i deras utbildning.
Ingen tjÀnar pengar dÀr inne utan de låser in dig dÀr det Àr omöjligt att komma ut ifrån ett betalande medlemskap.
Köp inte denna kursen jag e 18 Ã¥r utanâŠ
Köp inte denna kursen jag e 18 Ã¥r utan jobb och jag har bett om att sÀga upp medlemskapet. Men dÃ¥ sÀger dom att de inte gÃ¥r och dÃ¥ blir jag irriterad och dÃ¥ âhotarâ dom med att skicka hela fakturan direkt till mig istÀllet.
Och kan tyvÀrr inte hitta mailen vi skickade med varandra lÀngre för dom har ju förmodligen raderat dom eller något.
Plus jag har inte ens kollat en enda video eller ens varit inne i discord servern förutom den dagen jag satt i samtal med domâŠ
KÀnde mig vÀlkommen pÃ¥ ett helt annatâŠ
KÀnde mig vÀlkommen på ett helt annat sÀtt
VÀldigt bra bemötande
VÀldigt bra bemötande, killar som kan sin grej!
Tim kom i tid till mötet och spilldeâŠ
Tim kom i tid till mötet och spillde ingen tid utan var trevlig professionell och gick rak på sak samtidigt som han var tydlig och förstående,
Riktigt bra samtal :)
Mycket hjÀlpsam och professionell
Very good everything glass clear:)
VÀlkommen
Bemött på trevligt och professionelt sÀtt. Fick tydliga förklaringar på mina frågor, kÀnde mig vÀlkommen redan innan uppstartet.
vÀldigt trevligt bemötande!
vÀldigt trevligt bemötande och introduktion av
Tin till The Vision Club Academy, ser fram emot dom nya resorna med E-handel.
Trevligt bemötande och informativ kurs
10/10
Innan jag blev kontaktad på discord så var jag lite stressad och visste inte hur jag skulle göra men nu har jag fått all rÀtt information som jag ska få och Àr vÀldigt tacksam över det, men Ànnu bÀttre sak att man blev bemöt på ett jÀttebra sÀtt.
mycket bra upplevelse
mycket bra upplevelse, trevliga och bra bemötande. ''
Mycket Àrliga grabbar bra intryck braâŠ
Mycket Àrliga grabbar bra intryck bra motivation ser framemot det hÀr!!!
Hade möte med Emil skönaste killenâŠ
Hade möte med Emil skönaste killen förklarade processen hur det kommer gå och upplevelsen var 10 förklarade att man förstår.
Behövs konkret hjÀlp till att skala utan extra påslag
Jag har varit med i akademin i ca nio månader, var jÀtteinspirerad de första månaderna och kÀnde att jag lÀrde mig mycket och att jag vÀxte. Fick då också mycket hjÀlp. NÀr butiken vÀl ska lanseras tar det dock snabbt stopp. Jag har betalat fullt årsmedlemskap i akademin och utöver detta lagt åtskilliga tusen i marknadsföring, utan att förmå lyfta min business. För att kunna skala i konkreta termer hade jag behövt vÀgledning, men det har TVC tagit som en extrakostnad. Jag betalar fortfarande av med hög rÀnta på mitt medlemskap och kan inte investera mer efter alla försök i marknadsföring. Community:t Àr ganska torrt, folk jobbar mest för sig sjÀlva och butikens egen support har varit mer behjÀlplig. Samtidigt förstår jag att ett eget driv (samt cash) behövs för att lyckas. DÀrför får TVC 3 av mig, en mittenrankning.
Tycker dom Àr vÀldigt trevliga och tydliga
Gick med och hade ingen aning om va som skulle hÀnda eller va jag behövde göra, men fick kontakt med dom och dom bemötte vÀldigt bra och trevliga. Dom Àr Àven tydliga va man ska göra och vÀldigt hjÀlpsamma.
TVCA
Mycket trevliga killar. Enkelt att komma ingång då de ger tydliga instruktioner. mÀrks att de vill hjÀlpa till påriktigt och att det inte bara handlar om deras egna vinning.
Algot och Daniel har varit raka
Algot och Daniel har varit raka, öppna och trevliga!
Bra bemötande
Har fått ett bra bemötande. Trevliga uppstart via telefonmöte
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã