Thorkild Kristensen EjendomsmÊglerfirma レビュヌ 43

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God orientering om salgsprocessen- stor imÞdekommenhed og hjÊlpsomhed,nÃ¥r IT kundskaberne ikke var tilstrÊkkelige. Lyttende og forstÃ¥ende sÊlger, som vi altid opfattede som “ vores”mand. Alle aftal... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt en lejlighed gennem Thorkild Kristensen tilbage i 2024. I den forbindelse skulle der aflyses 2 ejerpantebreve, hvilket de ikke har gjort (dette finder jeg ud af sidste uge, i forbin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor anbefaling til Line RÊbild Kvist fra Thorkild Kristensen!! Hvis du skal kÞbe en bolig, vil jeg anbefale Line, da hun har en rolig, indlevende og professionel hÃ¥ndtering af hÞj service. Line s... もっず芋る

Efter laaang tids sÞgen fandt vi via Jette Godiksen endelige drÞmmehuset. Det var en meget behagelig oplevelse at fÃ¥ huset vist frem og den efterfÞlgelse proces gik let og smertefrit. Det lÞd... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Om Thorkild Kristensen Passion, professionalisme og boligdrÞmme i sÊrklasse Hos Thorkild Kristensen er vi ikke blot ejendomsmÊglere – vi er dine dine rÃ¥dgivere og partnere i livets vigtigste handler. Det skal vÊre en god oplevelse for dig at handle med os. Med mere end 40 Ã¥rs erfaring har vi markeret os som en af Aalborgs mest profilerede mÊglerfirmaer, med en sÊrlig ekspertise inden for liebhaveri, projekt, sommerhuse, lejligheder, villaer og udlejning. Hvorfor vÊlge os? Lokal indsigt med national rÊkkevidde: Med dybe rÞdder i det nordjyske og en stÊrk tilstedevÊrelse i bÃ¥de Aalborg og i Blokhus, kender vi hver en krog af vores nÊromrÃ¥der. Vi kombinerer denne lokale viden med et omfattende netvÊrk, der sikrer din bolig den rette opmÊrksomhed hos de rette kÞbere. Kvalitet i hÞjsÊdet: Vi tror pÃ¥, at den gode bolighandel skabes gennem ordentlighed og Þje for detaljen. Fra den fÞrste vurdering til den endelige underskrift vÊgter vi gennemsigtighed, diskretion og en personlig service, der gÞr en forskel. UafhÊngig mÊgler og Innovative lÞsninger: Vi tÞr tÊnke anderledes, vi er ikke lÃ¥st fast af aftaler med faste samarbejdspartnere. Gennem eksklusiv markedsfÞring og en moderne tilgang til boligprÊsentation sÞrger vi for, at din ejendom skiller sig ud i mÊngden. Vi har vores inhouse marketingafdeling med bÃ¥de grafikere, tekstforfattere, fotografer og videografer. Derfor kan vi altid lave en markedsfÞring tilpasset din boligs mÃ¥lgruppe. Din tryghed er vores succes Vi ved, at kÞb og salg af bolig handler om tillid. Derfor sÊtter vi en Êre i at yde en Êrlig og kompetent rÃ¥dgivning, der skaber ro i maven gennem hele forlÞbet. Vores team af erfarne mÊglere arbejder hver dag mÃ¥lrettet pÃ¥ at indfri jeres forventninger og sikre det perfekte match mellem bolig og kÞber. Igen i 2025 var vi den bedst sÊlgende villamÊgler i 9000 Aalborg og det regner vi ogsÃ¥ med at blive i 2026. Vi vÊrdsÊtter din feedback og glÊder os over at hÞre om din oplevelse med os her pÃ¥ Trustpilot. Husk vi lever af tilfredse kunder. Thorkild Kristensen – EjendomsmÊgler for alle!

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

43件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Stor anbefaling til Line RÊbild Kvist

Stor anbefaling til Line RÊbild Kvist fra Thorkild Kristensen!!
Hvis du skal kÞbe en bolig, vil jeg anbefale Line, da hun har en rolig, indlevende og professionel håndtering af hÞj service.
Line sÊtter sig helt uovertruffen fantastisk ind i kÞbers behov, hvor hun sammensÊtter en rÊkke af boliger, som hun mener matcher kundens behov. Under rundvisningerne har hun stor indsigt i de forskellige boligerne sÊrprÊg, som netop passer til kunden, og kundens uopdagede behov. Tusinde tak Line!! Jeg vender tilbage til dig i fremtiden, når en bolig skal kÞbes.

2024幎8月7日

Lige fra fÞrste mÞde med Claus Bols

Lige fra fÞrste mÞde med Claus Bols Egested vidste vi at vi havde valgt den helt rigtige mÊgler og vores hus blev solgt på kun 3 dage. Claus vidste rigtig meget om Storvorde, hvilket var en af de mange årsager til at vores valg af mÊgler faldt på ham. Vi kan varmt anbefale ham - Han har en ro og en viden om markedet mv. som får dig som sÊlger til at fÞle at du er i trygge hÊnder.

2024幎8月16日
自発的なレビュヌ

Dejlig oplevelse ved både kÞb og salg.

Efter laaang tids sÞgen fandt vi via Jette Godiksen endelige drÞmmehuset.

Det var en meget behagelig oplevelse at få huset vist frem og den efterfÞlgelse proces gik let og smertefrit. Det lÞd til at sÊlger var af samme opfattelse.

Nu har vi både kÞbt lejlighed, solgt lejlighed og kÞbt hus via Thorkild Kristensen. Ikke en finger at sÊtte på noget.

Derfor de bedste anbefalinger herfra.

2024幎5月3日

KÊmpe anbefalelse herfra til TK

Efter en utrolig professionel gennemgang af vores hus og omgivelserne af MÊgler Jette Gudiksen, var vi ikke i tvivl om, at vi ville anvende Thorkild Kristensen som mÊgler til salg af vores hus i Klarup.
Allerede kort efter underskrift og at huset kom på nettet var der henvendelser på huset. Huset blev fremvist mange gange og isÊr Claus Egested var ekseptionel med fremvisninger, hvilket også resulterede i et salg efter kun 2,5 måned.
Vi har hele vejen igennem salget fÞlt os hÞrt, respekteret og taget meget seriÞst. Alle fremvisninger bliver adviseret i god tid og opfÞlgningen på fremvisningen modtages indenfor 15 min efter afslutningen. Alt i alt har vi vÊret meget tilfredse med sagens forlÞb og vi kan kun anbefale Thorkild Kristensen til alle, der Þnsker at sÊlge bolig - også i Klarup, Gistrup og Storvorde

2024幎4月8日
自発的なレビュヌ

Vi havde det bedste indtryk og fÞlte os

Vi havde det bedste indtryk og fÞlte os virkelig godt vejledt ifb. med vores fÞrste huskÞb. Lisa var meget nÞje med alt og forklarede og tog sig tid til at sÊtte os ind i tingene ved huskÞb.
Yderligere var hun MEGET forberedt og professionel!
Det var desvÊrre ikke Lisa der fik solgt os et hus, hvilket vi har fortrudt lige siden... Så nÊste gang er det 100% Lisa der står for vores kÞb & salg!
Tak for hjÊlpen og vi ses når vi skal sÊlge :)
Dbh
Mikkel & Jeanett

2023幎6月1日

Stort tak til Jacob!

Stort tak til Jacob Vadsholt, som har kontor pÃ¥ havnekontoret. Jacob har fremvist en lejlighed til mig beliggende pÃ¥ Þstre havn, og jeg er bare super tilfreds med bÃ¥de fremvisningen men ogsÃ¥ hvor serviceminded han er! Det er tydeligt at fornemme, at Jacob vil hjÊlpe med at finde den rette bolig. Jeg er imponeret over hans gode service med diverse boligtilbud pr. mail, og hans gode serviceniveau. Stort tak til dig, Jacob! 😊

2022幎10月17日
自発的なレビュヌ

KÞb af ejerlejlighed, om mÊglerens mangel på professionalisme, og om lÞgn og bedrag.

D. 15. Juni 2022, så jeg ByvÊnget 17, Aalborg, fÞrste gang. Var der bare 5 minutter, det var mit drÞmmehjem!
MÊgleren Mark Andreas Nielsen, var meget behagelig, og han fortalte mig, at der allerede var tegnet en betinget slutseddel på 2,4 mill. Så jeg skulle skynde mig. Jeg sagde til mÊgleren, at jeg lige skulle hjem og tÊnke mig om. Men allerede da jeg startede bilen, vidste jeg at det hus måtte jeg eje. Så jeg ringer til Mark og byder 2.325.000 ubetinget. Kort tid efter vender han tilbage med et modbud 2.375.000. Hvortil jeg svarer, mon vi kan mÞdes på midten. Jeg booker nÊste fremvisning til sÞndag d. 19. Juni, og aftalte med mÊgler, at jeg skulle underskrive kÞbsaftalen, på deres nye fine kontor nede ved havnen. Jeg ser huset igen og er overhovedet ikke i tvivlsom, at det var min drÞmmebolig, der ville jeg bo indtil, de bÊrer mig ud.
På kontoret gennemgår Mark kÞbsaftalen med mig, jeg underskriver elektronisk. Jeg spurgte ham hvor mange dage dem der havde den betingede slutseddel, hvortil han så kunne sige, at det var jo bare et kÞbstilbud, der var ikke skrevet under på noget. Det var så fÞrste lÞgn.
Jeg er jublende glad, tÊnk at jeg havde mulighed for at kÞbe så lÊkker en bolig til den pris. Jeg undrer mig dog over, at sÊlger ikke underskriver kÞbsaftalen. Der går to dÞgn. Tirsdag aften efter kl 17, hvor jeg går tur på en meget blÊsende Vesterhav, ringer min mobil det er Mark, han fortÊller mig, at der nu foreligger et kÞbstilbud på 2,5 mill. Jeg gik i chok, hvorefter jeg blev meget vred. Jeg har handlet 8 huse siden 1981, jeg har aldrig oplevet noget lignede. Jeg smÊkkede på, og lidt efter kommer der så en sms, hvor mÊgler Beder mig om at ringer op. Det gÞr jeg så, og han prÞver at forklarer at han skulle jo sikre, at sÊlger fik mest muligt ud af det. Jeg siger så, at han ved det er mit drÞmme hus, og at jeg aldrig har prÞvet at underskrive en slutseddel og så er der ingen handel. Jammen jeg kan jo bare byde over de 2,5. Jeg foreslår så, at jeg ligger de 100.000 og så går han 40.000 ned i salÊr. Men nej det kan ikke lade sig gÞre for det er hans chef Frank V. Andersen der har sagen. Så Beder jeg om at få hans oplysninger. Tirsdag aften skriver jeg en i mine Þjne en sober mail til Frank, hvor jeg sÊtter både min advokat og min finansielle rådgiver cc. Da jeg så ikke har hÞrt fra hverken Frank eller Mark i lÞbet af onsdag formiddag, ringer jeg til Mark for at hÞrer, hvor sagen står. Jeg vil jo virkelig gerne have det hus. Mark kan så fortÊlle, at Frank har skrevet en mail til mig, da jeg ikke kan lÊse mail på min mobil, Beder jeg om at blive ringet op af Frank. Han viser sig på samme måde, at vÊre fuldstÊndig ligeglad med mig. Der var et hÞjere bud, og det kan jeg bare byde over. Efter en god snakkede min advokat, besluttede jeg så, at jeg ikke kan holde til den stress, som det er ikke at vide om man er kÞbt eller solgt. Så jeg byder ikke på den fantastiske bolig. Mest af alt fordi Mark, talte usandt, da han informerede mig om at der forelå en betinget slutseddel. Han talte usandt, da han sagde at sÊlger var gået med til de 3.360.000, han talte usandt, da han ved opringningen tirsdag aften, sagde, at hvis jeg også bÞd de 2,5 ville jeg have fÞrste ret. Nu slikker jeg mine sår, men hold jer langt vÊk fra TK.

2022幎6月23日

Fantastic service

Fantastic service. Arbejder seriÞst og modrettet med respekt for bÃ¥de sÊlger og kÞber. Fornyligt fik fremvisning af Mark fra thorkildkristensen i Aalborg og er virkelig imponeret. Mark Arbejder professionelt og viste forstÃ¥else samt respekt overfor vores situation. vi Þnsker ham held og lykke fremover 👍🙏

2022幎5月29日
自発的なレビュヌ

Tilbage i foråret havde vi lavet en

Tilbage i foråret havde vi lavet en aftale med Thorkild Kristensen mÊglerfirma om at vi skulle komme forbi til fremvisning nummer 2 af en ejendom i Hadsund.

Vi havde aftalt med mÊgler at vi ville tage en byggesagkyndig med.

På dagen for fremvisning modtog vi en sms påmindelse fra Thorkild Kristensen der mindede os om at vi skulle til fremvisning på adressen.

Vi mÞdte op sammen med byggesagkyndig, og eftersom mÊgler ikke var der begyndte vi den udvendige besigtigelse.

Efter godt 20 minutter ringede jeg til mÊgler for at spÞrge hvor hun blev af.
- Hun var meget paf og sagde "Jamen den har jeg jo lige solgt i weekenden".

Nu stod jeg så med en regning på DKK 4.500 til byggesagkyndig som kunne vÊret undgået hvis mÊgler havde ringet til mig og informeret at huset var solgt.
Derudover var vi kÞrt hele vejen fra KÞbenhavn for at se boligen (MÊgler vidste udemÊrket godt at vi ville kÞre fra KÞbenhavn).
MÊgler informerede at huset var solgt i weekenden flere dage forinden. Så der havde vÊret flere dage hun kunne have ringet til os.

MÊgler fortalte hun havde sendt en mail dagen fÞr vi skulle se huset med byggesagkyndig. Og det havde hun rigtig nok gjort sent om eftermiddagen. Men den nåede vi ikke at se. Og byggesagkyndig krÊvede 24 timers frist hvis vi skulle nå at aflyse vores tid. Og det var også for sent ift. at vi var kÞrt til Jylland på det tidspunkt.

SÃ¥ alt i alt en meget uprofessionel oplevelse eftersom:
- Thorkild Kristensen ikke formåede at ringe til os på tlf. til trods for at huset var solgt flere dage forinden
- Vi stadig fik en sms-påmindelse om at vi skulle mÞde op til fremvisningen på dagen.

Så kan ikke anbefale Thorkild Kristensen til nogen da det er nogle helt basale ting som de ikke har styr på.

2021幎8月13日
自発的なレビュヌ

Super god service og hurtigt salg

Super god service og hurtigt salg af ejerlejlighed i et område, hvor lejlighederne ellers er lidt svÊrt omsÊttelige. Tusind tak til Jette for god og kompetent behandling!

2021幎3月22日
Thorkild Kristensen EjendomsmÊglerfirma ロゎ

Thorkild Kristensen EjendomsmÊglerfirma からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

SÊrdeles uprofessionel forlÞb

SÊrdeles uprofessionel oplevelse!
Jeg havde i samråd med mÊgler reserveret lejlighed i Aalborg. Aftalt overtagelse og diverse vilkår. KÞrt 1000 km. for at se denne. Jeg skulle have afklaret én detalje, som var vigtig for mig inden underskrift og mÊgler bekrÊftede, at reservation fortsat var gÊldende. Vi aftaler ny fremvisning dagen efter kl. 16. Dagen inden, melder TK at nu har en anden mÊgler solgt boligen.

Aldrig har jeg oplevet så ringe kundeservice, efter flere års samarbejde via pengeinstitut. Aldrig vil jeg råde hverken kÞber eller sÊlger til at bruge Thorkild Kristensen. Service og kompetencer blandt deres team er helt i bund.

2021幎2月16日
Thorkild Kristensen EjendomsmÊglerfirma ロゎ

Thorkild Kristensen EjendomsmÊglerfirma からの回答

Hej Cathrine Nielsen
Jeg har netop overtaget vores trustpilotkonto og vil gerne hÞre mere om din sag, så jeg kan besvare dig bedst muligt. Jeg er sikker på det beror på en misforståelse, da vi Þnsker det bedste for vores sÊlgere og kÞbere.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。