KÞb af ejerlejlighed, om mÊglerens mangel på professionalisme, og om lÞgn og bedrag.
D. 15. Juni 2022, så jeg ByvÊnget 17, Aalborg, fÞrste gang. Var der bare 5 minutter, det var mit drÞmmehjem!
MÊgleren Mark Andreas Nielsen, var meget behagelig, og han fortalte mig, at der allerede var tegnet en betinget slutseddel på 2,4 mill. Så jeg skulle skynde mig. Jeg sagde til mÊgleren, at jeg lige skulle hjem og tÊnke mig om. Men allerede da jeg startede bilen, vidste jeg at det hus måtte jeg eje. Så jeg ringer til Mark og byder 2.325.000 ubetinget. Kort tid efter vender han tilbage med et modbud 2.375.000. Hvortil jeg svarer, mon vi kan mÞdes på midten. Jeg booker nÊste fremvisning til sÞndag d. 19. Juni, og aftalte med mÊgler, at jeg skulle underskrive kÞbsaftalen, på deres nye fine kontor nede ved havnen. Jeg ser huset igen og er overhovedet ikke i tvivlsom, at det var min drÞmmebolig, der ville jeg bo indtil, de bÊrer mig ud.
På kontoret gennemgår Mark kÞbsaftalen med mig, jeg underskriver elektronisk. Jeg spurgte ham hvor mange dage dem der havde den betingede slutseddel, hvortil han så kunne sige, at det var jo bare et kÞbstilbud, der var ikke skrevet under på noget. Det var så fÞrste lÞgn.
Jeg er jublende glad, tÊnk at jeg havde mulighed for at kÞbe så lÊkker en bolig til den pris. Jeg undrer mig dog over, at sÊlger ikke underskriver kÞbsaftalen. Der går to dÞgn. Tirsdag aften efter kl 17, hvor jeg går tur på en meget blÊsende Vesterhav, ringer min mobil det er Mark, han fortÊller mig, at der nu foreligger et kÞbstilbud på 2,5 mill. Jeg gik i chok, hvorefter jeg blev meget vred. Jeg har handlet 8 huse siden 1981, jeg har aldrig oplevet noget lignede. Jeg smÊkkede på, og lidt efter kommer der så en sms, hvor mÊgler Beder mig om at ringer op. Det gÞr jeg så, og han prÞver at forklarer at han skulle jo sikre, at sÊlger fik mest muligt ud af det. Jeg siger så, at han ved det er mit drÞmme hus, og at jeg aldrig har prÞvet at underskrive en slutseddel og så er der ingen handel. Jammen jeg kan jo bare byde over de 2,5. Jeg foreslår så, at jeg ligger de 100.000 og så går han 40.000 ned i salÊr. Men nej det kan ikke lade sig gÞre for det er hans chef Frank V. Andersen der har sagen. Så Beder jeg om at få hans oplysninger. Tirsdag aften skriver jeg en i mine Þjne en sober mail til Frank, hvor jeg sÊtter både min advokat og min finansielle rådgiver cc. Da jeg så ikke har hÞrt fra hverken Frank eller Mark i lÞbet af onsdag formiddag, ringer jeg til Mark for at hÞrer, hvor sagen står. Jeg vil jo virkelig gerne have det hus. Mark kan så fortÊlle, at Frank har skrevet en mail til mig, da jeg ikke kan lÊse mail på min mobil, Beder jeg om at blive ringet op af Frank. Han viser sig på samme måde, at vÊre fuldstÊndig ligeglad med mig. Der var et hÞjere bud, og det kan jeg bare byde over. Efter en god snakkede min advokat, besluttede jeg så, at jeg ikke kan holde til den stress, som det er ikke at vide om man er kÞbt eller solgt. Så jeg byder ikke på den fantastiske bolig. Mest af alt fordi Mark, talte usandt, da han informerede mig om at der forelå en betinget slutseddel. Han talte usandt, da han sagde at sÊlger var gået med til de 3.360.000, han talte usandt, da han ved opringningen tirsdag aften, sagde, at hvis jeg også bÞd de 2,5 ville jeg have fÞrste ret. Nu slikker jeg mine sår, men hold jer langt vÊk fra TK.
2022幎6æ23æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ