Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... もっと見る
Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... もっと見る
Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak nie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.
連絡先
オランダ
- ticketveiling.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ze hebben een misleidend systeem
Ze hebben een misleidend systeem! Pasop dat je hier niet mee in zee gaat.
Oplichting KIJK MAAR OP KASSA!
Oplichting KIJK MAAR OP KASSA!
ZE MANIPULEREN DE SITE.
Jammer dat bots de prijs kunstmatig…
Jammer dat bots de prijs kunstmatig omhooghalen. Ik hoop snel op een rechtszaak en een hoge boete voor dit soort praktijken.
Zie aflevering kassa
Zie aflevering kassa. Oplichters. Nep biedingen die de prijs kunstmatig hooghouden.
Wat een neppers
Let op, nepbiedingen!
Ticketveiling.nl gebruikt bots om een minimumprijs te garanderen en verhoogt deze prijs op speciale dagen waarop je zogenaamd geen administratiekosten hoeft te betalen. Dit was te zien bij Kassa. Niet eerlijk en zou verboden moeten zijn. Gebruik een startprijs in plaats van nepbiedingen.
Oplichters. Zie aflevering kassa
Bij een aflevering van kassa kan je zien dat het oplichters zijn. Je denkt een goede deal te scoren, maar in werkelijkheid worden prijzen dus kunstmatig hoog gehouden waardoor je vaak te veel betaalt.
Oplichting kan je het wel noemen
Oplichting kan je het wel noemen. Een minimale prijs op de meeste producten die ik wil kopen. Ik zie ze nooit lager dan dat bedrag. Ik zou persoonlijk niks kopen omdat er ook veel kosten bij komen waardoor je uiteindelijk duurder uitkomt.
Deze site licht haar gebruikers op
Deze site licht haar gebruikers op, zoals door bnnvara is aangetoond in het programma kassa. Geen zaken mee doen dus.
Oplichters
Oplichters. Zie aflevering kassa.
Je denkt een goede deal te scoren, maar in werkelijkheid worden prijzen dus kunstmatig hoog gehouden waardoor je vaak te veel betaald.
Volgens tv programma Kassa worden klanten opgelicht bij dit bedrijf
Vanavond op NPO2 het tv programma Kassa gezien. Hoofdonderwerp was het oplichten van hun veilingen voor eigen winst en hiermee worden massaal bieders gedupeerd! Stoppen met ticketveiling.nl is de allerbeste optie voor je portemonnee!
Oplichters
Lieve mensen. Ticketveiling zijn oplichters. Zoek de kassa aflevering op. Daar hebben ze 10.000 veilingen bijgehouden en werd het duidelijk wat er gebeurd.
Kijk eerst op Google wat de prijzen zijn
Uiteindelijk ben je vaak hier toch duurder uit dan dat je iets rechtstreeks koopt of boekt. Nu 40 euro betaald voor 2 kaartjes dierenpark terwijl deze daar 36 euro bleken te zijn.

Deze website is niet langer actief からの回答
Tickets zandverhalen voor een goede…
Tickets zandverhalen voor een goede prijs gekregen. Plus de 2.50 korting van jullie.
Leuk om zo een goedkoper kaartje voor…
Leuk om zo een goedkoper kaartje voor een dagje uit te krijgen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。