KÊre Lena,
Vi er kede af at lÊse om din oplevelse. IsÊr fordi vi ikke modtog nogen klager fra dig under opholdet og fordi det ser ud til i hÞj grad at dreje sig om din skuffelse over ikke at vÊre blevet ansat.
Vi hÞrte ikke noget kritik fra dig under opholdet. Det gÞr det naturligvis svÊrt for os, at Êndre på noget.
Alle vores medarbejdere ansÊttes ud fra kompetencer, attitude og engagement.
Det er desvÊrre ikke nok at man har undervist i yoga i mange år. Og det er ikke nok at man er en dygtig yogalÊrer, hvis man ikke har det rette engagement og den rette attitude.
Vi har et separat ansÊttelsesudvalg bestående af interne folk og professionelle HR-specialister udefra. Det er ansÊttelsesudvalget, som tager den endelige beslutning.
De er instrueret i at ansÊtte alle ansÞgere, som matcher vores jobprofiler. I gennemsnit ansÊttes ca. 60 procent af alle de kandidater, der sÞger.
Helt specifikt kigger vores ansÊttelsesudvalg efter fÞlgende egenskaber hos ansÞgerne:
- Venlig og imÞdekommende attitude, let til smil, let tilgÊngelig og åben i relationer med andre mennesker.
- Bevidst om sin rolle, og en ydmyg tilgang til jobbet, gÊsterne og andre mennesker. Skal kunne begå sig i forskellige kulturelle kontekster.
- Interesseret i andre mennesker, god til at lytte - og evner at give plads til andre mennesker og deres forskelligheder. Har en god situationsfornemmelse. Evner at skabe og fastholde en god kontakt i relationen med andre, at vÊre til stede med sit bevidste nÊrvÊr i samtaler og når der opstår forskellige situationer.
- Har en fÞlelsesmÊssig modenhed og kender sig selv. Kan håndtere egen uro og udadtil virke afbalanceret og udstråle ro - uanset situationens karakter.
- Evner at holdet hovedet koldt og handle med ro og overblik. Kan håndtere uregelmÊssigheder med autoritet og ro.
- Naturligt for kandidaten at kende grÊnsen for sit ansvar. Evner at finde den gode balance mellem det der tjener Tid til ro bedst â og det der tjener kunden bedst.
- Har grundlÊggende et positivt livssyn og kan skabe lethed med sin glÊde og livfuldhed. Evner at indgå i både den lette og muntre samtale, såvel som samtalen, der rummer mere substans og alvor.
- Evner at kommunikere på en let og tilgÊngelig måde, elegant tilpasset gÊstens eget videns- og erfaringsmÊssige udgangspunkt. Kommunikationen mÞder gÊsten i ÞjenhÞjde. Har gode formidlingsevner og kan tage rummet på en naturlig måde. KommunikationsmÊssig opmÊrksom på konflikttrappens trin og formår at nedskalere. Evner at bruge sin stemme og sit kropssprog til at skabe ro og tryghed omkring sig.
- Er selvkÞrende og har styr på disciplinerne i rollen. Arbejder selvstÊndigt indenfor rammerne og med loyalitet for konceptet. Når rammerne undtagelsesvist ikke understÞtter behovet i den givne situation, formår medarbejderen at vurdere situationen, inddrage sit bagland hvis muligt og på bedste vis handle derefter.
Det er naturligvis aldrig rart at få at vide, at man ikke matcher den jobprofil, som man sÞger på. Det har vi fuld forståelse for.
Vi må erkende, at det har vÊret svÊrt for nogen af de kandidater, der har fået et afslag.
På den baggrund, har vi besluttet ikke at tilbyde KRON-forlÞb for yogalÊrere som åbne hold. Fremover ansÊttes kun yogalÊrere med stÊrke referencer fra nÞglepersoner i vores eksisterende yoganetvÊrk.
Kh. Peter, Tid til ro