Stöd & Stipendier AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta möjliga tjÀnst - allt Àr enkelt och tydligt . Lars Àr snÀll , hjÀlpsamt och kompetent . Man kÀnner sig verkligen omhÀndertagen och det hela kostar vÀldigt lite nÀr man tÀnker hur mycket servic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde en stipendielista som utöver fondförslag innehöll massa lÀttlÀsta rÃ¥d om hur man skriver en ansökan; allt ifrÃ¥n grundlÀggande struktur till smÃ¥ smarta tips. Jag har sÀrskilt uppskattat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbra tjÀnst och hjÀlpsam personal. Ärlig hjÀlp och pengarna Ã¥ter om de inte kan hjÀlpa till. Förtroendeingivande och pÃ¥litliga! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bÃ¥de haft en mÃ¥nadsprenumeration dÀr jag sökt stipendier sjÀlv, samt bestÀllt en skrÀddarsydd lista. Allt jag kan sÀga Àr att jag Àr sÃ¥ himla nöjd! Ett stort plus med globalgrant Àr deras vÀlv... もっず芋る

䌁業情報

1. 代替金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr din guide i fonddjungeln. Du fÃ¥r personlig hjÀlp att hitta fonder. LÃ¥t oss hitta de fonder som passar din situation, tÀcker dina behov eller hjÀlper dig finansiera din utbildning eller nÃ¥ dina drömmars mÃ¥l. Du kan ocksÃ¥ sjÀlv söka i vÃ¥r enorma databas med information om 20 000 svenska fonder och 5 000 utlÀndska fonder frÃ¥n USA, UK, EU och Östasien m fl lÀnder. Det finns massor av stipendier och bidrag som varje Ã¥r delar ut stipendier, bidrag och stöd till enskilda personer i ekonomisk nöd eller studenter som vill studera i Sverige eller study abroad. Fonderna ger ocks till ideella föreningar och organisationer. Du kan bestÀlla en skrÀddarsydd förteckning med fonder eller söka sjÀlv. Globalgrant.com finns hos mÃ¥nga bibliotek och universitet eller som ett eget mÃ¥nads abonnemang.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Vad vÀnd den med motta

Helt unik sida önskar att lite mer folk få reda på att man kan få hjÀlp. VÀrdefull sida $$$$$$

2026幎4月15日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen Tack Larosi för ditt omdöme 🙏 Jag hÃ¥ller med dig 100%, tÀnk om vi blev rekommenderade av nÃ¥gon stor influencer sÃ¥ vÃ¥r sida blev viral. 🎉

5぀星のうち1の評䟡

0/10 kund bemötanee

Hemsidan hade blivit bÀttre. Men nÀr jag gav feedback att det hade varit trevligt med Dark Mode, så fick jag ett kopierat svar från ChatGPT om hur jag Àndrar instÀllningar på telefon och dator för att få system tema dark mode.

Och nÀr jag lÀmnade kritiken att han anvÀnde AI för att svara på mail så svarar han "stick och brinn jag vill inte ha dig som kund.

Om han hade lÀst mailet och svarat som en normal person så hade han enkelt kunna svara "tack för förslaget, vi ska titta nÀrmare på det hÀr." Och allt hade varit bra. Grymt cringe interaktion.

2025幎9月2日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tony, du glömde visst att du inledde ditt svar på mitt artiga brev med "F*ck" och avslutade med mer otrevligheter. Sånt krÀnker mig som jobbar hÀr. Jag Àr inte din slaskhink. Som sagt jag vill inte ha dig som kund, vÀnd dig någon annanstans med dina problem.

EDIT
Detta omdöme Àr anmÀlt till Trustpilot, det Àr en och samma person som lÀmnar omdömen under olika identiteter.
//Lars Hellman

Global Grant Àr en fantastisk resurs

Global Grant Àr en fantastisk resurs för stipendier och bidrag! Ansökningsprocessen Àr smidig och tydlig, och jag uppskattar sÀrskilt deras generösa instÀllning till att stötta projekt av olika slag. En mycket vÀrdefull tjÀnst som jag varmt rekommenderar!

2025幎4月30日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tack så mycket för din fina feedback om Global Grant, din rekommendation betyder mycket för oss och våra anvÀndare!

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra bemötande, lÀtt att hitta fonder för rÀtt kategori, rekommenderar starkt att ni söker fonder från Global grant och gå Àven in och premunera ni kommer verkligen inte ångra er

VÀldigt bra bemötande, rekommenderar starkt att ni premunerar på Global grant, så får ni Àven utskick på vilka fonder som passar just dig, jag ger dom 5 stjÀrnor Helt klart Àr dom bÀst

2025幎4月29日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme och din starka rekommendation, det vÀrmer att du uppskattar vårt bemötande! Kom ihåg att ansöka SOS-stipendiet https://www.globalgrant.com/sos-stipendier

5぀星のうち5の評䟡

Det var en mycket enkel uppgift att

Det var en mycket enkel uppgift att fylla i ansökan.

2025幎4月24日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Karin, javisst det Àr superenkelt att ansöka SOS-stipendiet https://www.globalgrant.com/sos-stipendier
VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra hemsida dÀr alla fonder finns

JÀttebra hemsida dÀr alla fonder finns! Jag Àr SÅ tacksam för detta, det blir sÃ¥ mycket lÀttare att hitta rÀtt i djungeln av fonder och stipendium. Stort TACK för detta.

2025幎4月20日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Man rodnar av allt beröm, tack ska du ha.

5぀星のうち5の評䟡

Fint med stÀllen dÀr man kan hitta

Fint med stÀllen dÀr man kan hitta många fonder o stiftelser att söka. Det kan vara en hel djungel att hitta annars men hÀr Àr det lÀtt att hitta.

2025幎4月10日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen tack för ditt omdöme Fredrika! Ja, det Àr sant, det Àr en djungel. Om det blir det för svårt eller jobbigt så hjÀlper vi gÀrna till! https://www.globalgrant.com/price-list

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ bra att det finns hjÀlp och stöd att

Så bra att det finns hjÀlp och stöd att få. Enkelt och smidig ansökan att fylla i.
Tacksam 🙏🏜

2025幎4月6日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Emma, tack för ditt 5-stjÀrniga omdöme. Enkelt och smidigt gillar vi också. Hoppas du lyckas!
VÀnligen
Lars på Global Grant

Tacksam.

Har svårt för detta.
Kan inget om hur man gör, försöker lÀra mig med viss hjÀlp, har bara lyckats skicka in någon ansökan och håller tummarna.
Tacksam för all hjÀlp jag kan få.

2025幎3月28日

Hej Jonas,
Tack för att du gett oss fem stjÀrnor. Det viktigaste i din ansökan Àr att du skickar med alla bilagor som fonden önskar. LÀs mer om hur du gör en framgångsrik ansökan, steg för steg https://www.globalgrant.com/sjuka-funktionshindrad-och-ekonomiskt-behovande-ansokan
Ring mig om du behöver mer hjÀlp och stöd
VÀnligen

5぀星のうち5の評䟡

Enkel sida att fylla i sina uppgifter

Enkel sida att fylla i sina uppgifter på.
Bara att hÃ¥lla tummarna nu🙏🏌

2025幎3月28日

Hej Heidi,
Tack för ditt fina omdöme. Precis som du antyder så ska man ha tur också nÀr man ansöker fonder. Om du ansöker fem fonder så ökar du dina chanser till utdelning med 500%.
Trevlig helg önskar

Sökt sos stipendiumet och 2 andra

Sökt sos stipendiumet och 2 andra fonder. Behöver nog hjÀlp med hitta fler som passar min situation? NÀr får man svar på sos stipendiumet? Hoppas verkligen få ekonomiskt stöd

2025幎3月15日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej, tack för ditt jÀttefina omdöme och javisst kan jag hjÀlpa dig hitta fler fonder. Om du ansöker 10 fonder sÃ¥ ökar dina chanser med 1000% mot om man bara ansöker en fond. Du kommer fÃ¥ svar pÃ¥ om du fÃ¥r utdelning pÃ¥ SOS-stipendiet om ca en vecka. Även om du inte fÃ¥r nÃ¥got denna gÃ¥ng sÃ¥ Àr det bara 1,5 mÃ¥nad kvar till nÀsta utdelning och din ansökan gÀller under hela 2025. Mejla mig sÃ¥ kan jag tipsa dig om fler fonder du kan ansöka.
lars@globalgrant.com

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt lÀtt att fylla i

VÀldigt lÀtt att fylla i. Tydligt och inga konstigheter😊 Hela hemsidan Àr enkel att navigera i.

2025幎3月12日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen tack Dennis för din superpositiva feedback. Vi slÀpper en helt ny sajt i april, det kommer bli spÀnnande. Första helt nya versionen på lÀnge!

5぀星のうち5の評䟡

det kÀndes bra nu i mina tuffa stunder.

det var enkelt att fylla i och jag fick sjÀlv möjligheten att beskriva med mina egna ord vad jag behövde och varför. Det kÀndes som att någon lyssnade på mig och förstod nÀr jag skrev mitt eget brev. det kÀndes bra nu i mina tuffa stunder. Tack ! VÀntar nu spÀnd .

2025幎3月7日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Monica, tack för dina fina återkoppling. Det Àr många som har det svårt i Sverige, fattigdomen breder ut sig. TÀnk på att söka fler fonder Àn SOS-stipendiet för att öka dina chanser.
//VÀnligen Lars

FANTASTISKT

Hej. Mycket lÀtt att fylla i ansökan!!! KÀnner mig vÀldigt
hoppfull nu på min bemÀrkelsedag. InvÀntar svar nu.

2025幎2月23日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Ja precis, vi vill att ansökan ska vara superlÀtt att göra. Tack för den återkopplingen. Lycka till!
//VÀnligen Lars

Tycker detta verkar toppen

Tycker detta verkar toppen. ganska lÀtt att söka vilket Àr skönt då jag har stora problem annars efter en stroke o blir så fort stressad o får panik så jag klarar inte söka fonder m.m normalt...

2025幎2月20日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Camilla, supertack för fem stjÀrnor, ring om du behöver mer hjÀlp så ska vi se vad vi kan hitta.

mycket bra sida

2025幎2月12日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tack för 5 stjÀrnor, det vÀrmde.
//Med vÀnliga hÀlsningar Lars

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス