Die Sauna ist wirklich sehr zu empfehlen. Macht richtig glücklich :)))) Die Qualität und der Service waren hervorragend. Ebenso die Lieferung bzw. der Liefertermin wurden genau eingehalten.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Grazie a TimberIN abbiamo realizzato il nostro sogno: fare un bagno caldo sotto le stelle del cielo italiano. Non essendo esperti, siamo stati supportati in tutte le fasi, dalla scelta della vasca più... もっと見る
Sehr gute Qualität. Abwicklung (Kontakt per Mail) tip top. Regelmäßig Fertigungsupdates. Alle Fragen wurden und werden immer beantwortet. Vor Auslieferung werden Fotos vom Hottub per Mail gesendet.... もっと見る
Terrace2 Mottagit vår badtunna, känns alltid lite osäkert med förskottsbetalningar utan att sett själva badet live men dom tog jätte bra bilder och allt hände inom utsatt tid, jag fick ett uppskatt... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wood-fired hot tubs offer a timeless escape, blending relaxation with the primal allure of crackling flames. These rustic aquatic sanctuaries harness the power of fire to heat the water, providing a soothing soak surrounded by the scent of burning wood. Beyond mere luxury, they embody a connection to nature, offering an eco-friendly alternative to electrically powered tubs. The symphony of bubbling water and sizzling wood fosters a tranquil ambiance, creating an intimate space for rejuvenation. In the age of modern conveniences, wood-fired hot tubs beckon with their elemental charm, inviting enthusiasts to indulge in a sensory retreat. ----------------------------------------------- Das Badeerlebnis mit einem Holzofen beheizten Badefass ist ein zauberhaftes Abenteuer. Das knisternde Feuer verleiht diesem rustikalen Tauchbecken einen einzigartigen Charme, während es das Wasser mit wohliger Wärme durchdringt. Das Baden im Freien wird zu einer sinnlichen Reise, umgeben von der natürlichen Symphonie von sprudelndem Wasser und dem Knistern brennenden Holzes. Diese holzbefeuerten Badefässer bieten nicht nur Entspannung, sondern auch eine umweltfreundliche Alternative zu elektrisch beheizten Varianten. In einer Welt voller Technologie erinnern sie daran, wie die Verbindung zur Natur unser Wohlbefinden bereichert. Ein Holzofen-Badefass ist eine Einladung zur Entspannung inmitten der Elemente. ----------------------------------------------- Le bain nordique est une escapade sensorielle dans le royaume de la détente. Chauffé par un poêle à bois, ce bassin en bois offre une expérience chaleureuse et immersive. Au crépuscule, plonger dans ses eaux réconfortantes, éclairées par la lueur des étoiles, devient une célébration de la nature. Le mariage du bois et de l'eau crée une harmonie rustique, évoquant une connexion intime avec l'environnement. En hiver, le bain nordique devient un sanctuaire thermique, où le froid de l'extérieur contraste avec la chaleur enveloppante de l'eau, offrant une expérience apaisante au cœur de la nature. ----------------------------------------------- Het kopen van een hottub opent de deur naar ultieme ontspanning. Deze houtgestookte oases bieden een ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven. Het knisperende vuur in de buitenlucht verwarmt het water, waardoor elke duik een kalmerende ervaring wordt. Hottubs belichamen niet alleen luxe, maar ook een harmonie met de natuur, en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor elektrisch verwarmde varianten. In een wereld vol technologie herinneren ze ons aan de eenvoudige geneugten van het zijn. Een hottub kopen is investeren in tijdloze rust, waar warmte, hout en water samenkomen voor een ultiem genietmoment. ----------------------------------------------- Et vildmarksbad åbner døren til ren afslapning. Opvarmet af en brændeovn, inviterer dette udendørs træbassin til en magisk oplevelse. I skumringens skær bliver dykningen i det varme vand en fejring af naturen, mens stjernernes lys spejler sig. Træ og vand forenes i en rustik harmoni, der vækker en intim forbindelse med omgivelserne. Om vinteren bliver vildmarksbadet til en termisk helligdom, hvor kulden udenfor kontrasterer med det indhyllende vand, og skaber en beroligende oplevelse midt i naturen. Et vildmarksbad er ikke kun luksus, men også en miljøvenlig tilgang til velvære.
K. Baršausko str. 59, 51423, Kaunas, リトアニア
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super produit
Super produit, conforme au descriptif.
Relation client au top et livraison dans les délais.
N hésitez pas, je recommande sans réserve.
Excellente experience
Excellente experience, le bain correspond en tout point à nos attentes et enchante nos hôtes.
Maison Dix Chambres d'hôtes à Neffies 34320 France
SAV irréprochable
Voilà maintenant 6 mois que nous avons le plaisir d'avoir un bain nordique dans le jardin.
Après des débuts compliqués pour la mise en route, nous en sommes maintenant conquis et en profitons pleinement.
En effet, nous avons commandé le bain en kit, à monter soi même. La notice manque de précision ce qui nous a amené à faire des erreurs de montage. Le bain en kit demande quand même d'avoir des bases en bricolage et d'être plusieurs personnes !
Le service après-vente de Timber'in s'est toujours montré réactif et arrangeant, nous aiguillant dans le montage.
Concernant le bain en lui même, il est très agréable, nous atteignons une chaleur confortable sans difficulté. Aujourd'hui, nous n'avons plus de fuite, cela a pris plusieurs mois pour que le bois gonfle correctement.
La pompe aurait pu être plus puissance pour tourner moins longtemps.
Nous tenons à saluer la disponibilité du livreur, qui a attendu que nous soyons présent pour livrer le bain et qui nous a aidé, de bon coeur, à décharger la commande.
Malgré les difficultés rencontrées, nous remercions Timber'in de nous avoir aider avec sérieux et attention.
René und Mandy
Das Badefass ist genauso gekommen, wie wir es bestellt haben. Die Auslieferung war spontan und sehr gut durch organisiert. Die Lieferzeit wie beschrieben. Qualität und Verarbeitung sehr gut. Service per WhatsApp ebenfalls sehr gut.
Jeg vil kraftigt advare om firmaet…
Jeg vil kraftigt advare om firmaet Timberin som sælger Vildmarksbade mv.
Jeg vil her kort skitsere min sag,
Jeg modtog mit bad marts 2021, da jeg modtog det bemærkede jeg straks, at der var flere skader på det leverede bad, flere brædder i badekarret var flækket og et ekstra "skur" til pumpen var så beskadiget, at det lignede noget fra en genbrugsplads...
Jeg viste med det samme disse skader til chaufføren som leverede badet fra Timberin, han trak bare på skuldrene og svarede på gebrokken engelsk "contactt Company", hvilket jeg straks gjorde på mail og Timberin forsikrede mig om at de ville sende nye brædder, når de fik billeder / mål, de fik det, og problemet her i januar 2022 er, at INTET ER KOMMEN.
Så satte jeg badet op fra Timberin og her fik jeg et par overraskelser mere
-Lyset i badet virkede ikke
-Brændeovnen der er en pilleovn ryger uden at den tændte, virkede ikke, der blev sendt nyt lys efter lang ventetid, det var værre med brændeovnen hvor jeg havde kontaktet en dansk "pillefyr ekspert" som straks fandt ud af at den elektriske tænder var defekt.
Jeg kontaktede Timberin igen, men det var umuligt at få Timberin til og sende ny tænder, men sendte en masse skøre forslag og masser af spildt tid med alt hvad jeg selv skulle prøve på fyret uden held, så det tog 4 måneder før Jeg fik tilsendt nye tænder, DENNE TÆNDER ER SÅ DEFEKT IGEN..
Så regnede jeg med at den kørte, men NEJ nu kom lige det næste problem, man skulle kunne styre ovnen fra sin telefon over Wifi, men da det heller ikke virkede, kontaktede jeg TIMBERIN igen og det var faktisk den samme sang, som med den elektrisk tænder en masse tips og fiduser, jeg var nødt til at prøve selv, stadig uden held.
Så før jul modtog jeg efter at have skrevet utallige e-mails til Timberin (faktisk 63) fik jeg en e-mail efter at jeg foreslog at TIMBERIN skulle sende ny kontrolboks og jeg så selv skulle skifte denne boks og så sende den gamle retur.
De bobler som malingen lavede flere steder i karret mente TIMBERIN jeg så selv lige kunne klare, så vupti en pakke med sandpapir, små flasker ca 10 ml med maling blev så det de mente var nok, har også her haft fagfolk til og se på hvad der skal gøres og ja… hele badet skal males om.
Her i februar kom så sidste skade, ovnen er utæt…
Badet er nu over 2 år men ALLE skader er meldt til TIMBERIN indenfor garantien og nu… ja de er som sunket i jorden, ingen respons overhovedet.
Mit aller bedste råd hold jeg væk fra det firma, det Stinker, hvis jeg skulle gøre det om ville jeg helt klart vælge et dansk firma.

Wood Fired Hot Tubs - Badefass - Bain nordique - TimberIN からの回答
rundum zufrieden
Schnelle und unkomplizierte, detaillierte Bestellmöglichkeit, ständiger Kontakt über den Stand der Bestellung, Verständigung auf Deutsch, sehr netter Kontakt, super Verarbeitung des Badefasses, schnelle Lieferung, freundlicher Kontakt mit der Spedition, pünktliche Lieferung, Badefass bei der ersten Befüllung bereits dicht! ich bin rundum zufrieden und kann die Fa. nur weiterempfehlen
Es hätte nicht besser laufen können
Es hätte nicht besser laufen können. Vom Beginn der Bestellung, Anpassung, Kundenwünsche und Rückmeldung des Serviceteams lief alles perfekt. Anlieferung und Termiauswahl waren problemlos. Preisleistung Umschlagbar. Wenn ich jetzt nicht schon einen HotTub hätte, würde ich ihn nur hier bestellen.
Super poele qui va me permettre de…
Super poele qui va me permettre de minimiser ma facture électrique et d avoir une bonne température de l'eau de mon SAP Pafaite et rapide livraison m Merci pour votre efficacité cordialement
Really great experience
Really great experience in shopping with these guys.
Pre sales tech support was brilliant, they helped me customise my tub along with accessories.
shipping and delivery were well coordinated I was kept up to speed all the way through.
My Wood Fired sunken Hot Tub is now installed and working perfectly.
I highly recommend this company.
Enchantés !!!
Nous sommes enchantés de notre bain nordique ! Installé auprès de notre tiny house qui est un gîte insolite de notre domaine "Le Clos du Lutin Many" , il ravira nos voyageurs.
Une livraison plus rapide que prévue et une super communication avec l'équipe TimberIN. Merci à eux! "
Hottub aus Litauen
Die Bestellung übers Internet hat sehr gut geklappt. Die Kommunikation per Email war tadellos und in einem gut lesbaren Deutsch.
Die Angst tausende Euro nach Litauen zu überweisen ist unbegründet.
Uns hat der Hottub von Timberin überzeugt. Sie bieten wirklich viel Ausstattung und Zubehör. Zudem bilden sie auf ihrer Webseite viele Informationen und Infos ab. Auf unsere Sonderwünsche wurde auch eingegangen.
Fazit... Immer wieder gern und sehr empfehlenswert.
bain nordique fabuleux et entreprise au top
J’ai acheté un bain nordique pour 2 personnes en fibre de verre doublé de bois de mélèze et nous l’avons reçu et installé hier: il est MAGNIFIQUE!!! En plus les gens de TimberIN ont été tellement gentils, professionnels, ont tout fait pour que je reçoive mon bain à la période où je pouvais avoir de l’aide de ma famille pour l’installer. Le suivi a été formidable de la commande jusqu’à la signature du bon de livraison. On peut communiquer avec eux par mail et whatsapp. Ils sont réactifs et extrêmement aimables et accommodants. Quant au bain, il est vraiment d’excellente qualité, et tellement beau! Je suis ravie!!
Badezuber Badefass GFK WPC und Iglu Sauna Schweiz
Wir bedanken uns bei Dir und dem ganzen Tiber-Team für die Beratung, die Abwicklung und die Lieferung. Es war alles reibungslos und super.
Die Planung und der Aufbau waren eine Herausforderung, die sich aber gelohnt hat.
Wir sind sehr zufrieden und glücklich über die Sauna und dem Badefass.
Entreprise sérieuse
Entreprise sérieuse, délai respecté, qualité de livraison et réponses rapides !
Steffen Unkompliziert gute Qualität zu Fähren…Steffen u.Sabine
Unkompliziert gute Qualität zu Fähren Preis .
Zeitnahe Abwicklung und Lieferung
mehr braucht man nicht zu sagen.
Danke
Het gehele proces liep gesmeerd en de…
Het gehele proces liep gesmeerd en de service en het contact waren top! Super blij met de kwaliteit en resultaat 😉
Nog in het begin even m’n twijfels gehad, aangezien het toch ver weg werd gemaakt, maar levering was volgens afspraak en eigenlijk was alles gewoon top! Zeker betrouwbaar en heb nu m’n adresje voor in de toekomst!
Toller Kundenservice
Absolut guter Kundenservice sowie tolle Abwicklung der Bestellung unseres Hottubes. Man wird laufend informiert, wie weit die Herstellung und Auslieferung ist. Kann man nur empfehlen ....
Vorig jaar beslisten we om een zwembad…
Vorig jaar beslisten we om een zwembad in de tuin te nemen.
Maar na lang nadenken hebben we besloten om een hot tub te nemen, aangezien je die in de winter ook kan gebruiken. Na het nodige Googlen kwamen we uit bij Timberin. De prijs zat goed en de afwerking leek ons meer dan ok. Omdat de hot tub nogal drastisch in de tuin zou staan hebben we besloten een inbouwmodel te nemen en dit gedeeltelijk in de grond te werken. Na de betaling werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. Alles is zeer goed verlopen, ook al was het best spannend om zo ver te bestellen. Aangezien onze meest exotische online bestellingen bij bol.com zijn. Bij de levering voldeed alles aan onze verwachting!
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling z’n kunnen niet wachten om hem te installeren.
Bedankt Timberin.
Wat een Service
Wat een Service! Albert, een hartelijke dank voor u en uw medewerkers voor de goede klantenservice. Voor, tijdens en na de bestelling!
Elke vraag werd quasi onmiddellijk beantwoord zodat de klant vlot aan de slag kan met de bestelling, de voorbereidingen, de levering en plaatsing.
Enkel de levertijd duurde iets langer dan volgens de website maar dit was het wachten meer dan waard.
Een hot tub bestellen in Litouwen? Best spannend maar de vele positieve reviews uit Nederland en België deden ons beslissen om de hot tub bij Timberin te bestellen.
Het werd de Wellness Royal in thermohout. We kozen voor de standaard maat. Standaardmaat? Wees gerust, dat is groot, zeer groot….
We namen er het houten deksel met isolatie bij alsook de zandfilter.
Ik dacht voldoende volk op te trommelen om te helpen om de hot tub uit de vrachtwagen te tillen en naar de tuin te brengen.
Doch de mensen van de transportfirma hadden duidelijk al heel wat hot tubs geleverd en waren zeer creatief om de hot tub van de vrachtwagen te krijgen (zonder lift) met een beetje hulp van mij. Even uit de vrachtwagen kantelen en dan op de transpalet.
Met de nodige creativiteit namen zij de hindernissen om in de tuin te geraken zodat de hot tub op korte tijd op zijn plaats stond.
Alles uitgepakt zodat we konden controleren op eventuele transportschade doch alles was in voortreffelijke staat.
Een pluim voor de 2 mensen van het transportbedrijf: vriendelijke, behulpzame mannen.
Zij boden nog aan om de zandfilter te installeren doch dit heb ik zelf gedaan.
Ik heb er namelijk nog een ozonator, UV-filter en verwarmingselement (anti-vries) tussen geplaatst.
Een weetje: ik had reeds filterzand gekocht voor de zandfilter doch de filter is door Timberin reeds gevuld met zand. Dus niet nodig om filterzand in huis te halen.
Eens alle filters geïnstalleerd kon de cover erop. Deze houten cover hebben wij aan de binnenzijde extra bekleed met 5cm isolatieplaat zodat het beter bestand is tegen de koude.
De houten deksel (tweedelig) op de hottub weegt best veel. Maar dat getuigt van degelijkheid.
Nog een weetje: Timberin voegt er een grote houten roerspaan bij zodat je het water tijdens het opwarmen kan omroeren. Leuk.
Eerste keer gebruik. Starttemperatuur van het water was 8°. Na 3 uurtjes hout stoken in de kachel was de hot tub klaar voor gebruik: 38°C.
Ging dus best snel.
Het is waarschijnlijk wel even leren hoe de kachel te stoken want iets later was de hot tub temperatuur 42°. Een beetje heet Maar dat is dus een kwestie van leren.
En dan was het genieten, puur genieten. De geur van het hout, de waterdamp dansend in het licht rond de hot tub, een lekker glaasje, een rustig achtergrondmuziekje … meer was er niet meer nodig.
Zijn wij tevreden?? Absoluut, meer dan tevreden zelfs. Over de klantenservice van Timberin. Over het transportbedrijf. En vooral ook van de hot tub zelf! We zijn benieuwd als volgend jaar de tuin weer volop groeit en bloeit… de hot tub zal er prachtig in staan.
Timberin, we kunnen het enkel maar aanraden.
Albert en co… een hartelijke dank.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。