det virker perfekt, nemt at bruge. Ã¥rsagen til at jeg kun giver 3 stjerner er(burde nok vÊre 4) Jeg har slet ikke bruge sÃ¥ meget som en funktion i premium, sÃ¥ jeg efterlyste om jeg kunne fÃ¥ flere b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nemt og brugbart system for dem, der sÊlger sin tid som fx konsulent. App og web version spiller super godt sammen. Jeg er imponeret over at basis funktionaliteten er gratis. Alligevel har jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smart program som virker og kan bruges i hverdagen. Kan virke en smule svÊrt at navigere i. Bedst af alt det er gratis.
äŒæ¥ãåçããŸãã
TimeOps er et timeregistreringssystem. Vores mission er at du skal have mere ud af din tid! Vi kender til alt det bÞvl, med rapportering, dokumentation og fakturering. Det skal bare ikke vÊre så svÊrt uanset om du er ejer eller medarbejder. TimeOps vi går op i din tid!
SorÞvej 78, 1. TV, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
det virker perfekt, nemt at bruge. årsagen til at jeg kun giver 3 stjerner er(burde nok vÊre 4)
Jeg har slet ikke bruge så meget som en funktion i premium, så jeg efterlyste om jeg kunne få flere brugere ud over de 3 der er gratis, og jeg vil gerne betale for det, bare ikke den fulde pris når jeg ikke kan bruge premium funktionerne. Her var der fuldstÊndigt lukket land, og det er jeg meget ked af da systemet uden premium virker helt perfekt for min virksomhed.

TimeOps ããã®åç
Jeg har i lÊngere tid anvendt betalingsudgaven af TimeOps til min virksomhed og er SUPER glad for produktet. Det gÞr virkelig min hverdag lettere, når jeg skal styre tidsforbruget på mange forskellige kunder - både ved laptoppen og på farten!
Kan kun anbefales!
Thomas
ErritsÞ Finans

TimeOps ããã®åç
Supernemt og overskueligt tidsregistreringssystem, der har de funktionaliteter, jeg har brug for i min virksomhed.
Kan klart anbefales, hvis du har brug for at holde styr på dit tidsforbrug fx i forbindelse med kunder.

TimeOps ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale TimeOps. Jeg bruger selv lite versionen, som er lÊnge rigeligt til mit behov, som soloselvstÊndig.
Det er nemt og overskueligt, hvilket er det vigtigste for mig.

TimeOps ããã®åç
TimeOps er genialt for mig, da jeg nu har fuldstÊndig styr på mit tidsforbrug på hver enkelt kunder.
Systemet er let og overskueligt at anvende. Der er god support.
Jeg vil give TimeOps de varmeste anbefalinger.

TimeOps ããã®åç
Super simpelt, overskueligt tidsregistrering. Alt hvad jeg skal bruge. Kan varmt anbefales.

TimeOps ããã®åç
Jeg er imponeret over at basis funktionaliteten er gratis. Alligevel har jeg valgt premium lÞsningen, som for få penge giver kontant vÊrdi.
Virkeligt godt system, som jeg kun kan anbefale!

TimeOps ããã®åç
Hurtig tilbage melding. Servicemindet med en meget god tone.

TimeOps ããã®åç
For 10 mÃ¥neder siden, fik jeg behov for at registrere nogle timer pÃ¥ forskellige projekter. Jeg sÞgte efter en app der kunne hjÊlpe mig. Mine krav var at den skulle vÊre gratis, enkel at betjene og god til at holde styr pÃ¥ mit tidsforbrug pÃ¥ mine forskellige projekter. TimeOps fungerer perfekt til mit behov, jeg kan tilgÃ¥ den ukompliceret fra mobil som fra computer, mac/pc, den er meget brugervenlig, og giver mulighed for at trÊkke rapporter ud i forskellige formater. Eller blot fÊrdige pdfâer i overskueligt pÊnt layout. Jeg er imponeret over at denne lÞsning er gratis. Kan kun give den mine bedste anbefalinger ð

TimeOps ããã®åç
Super godt og brugervenligt system, som til fulde opfylder de behov en mindre virksomhed har for timeregistrering. Det er nemt tilgÊngeligt via både web og app, hvilket gÞr det let at vÊre opdateret hele tiden og få faktureret alle sine solgte timer.

TimeOps ããã®åç
Smart program som virker og kan bruges i hverdagen.
Kan virke en smule svÊrt at navigere i.
Bedst af alt det er gratis.

TimeOps ããã®åç
Nemt og visuelt overskueligt. Enkelt og meget brugbart som freelancer at registrerer de timer jeg bruger.

TimeOps ããã®åç
Jeg har lÊnge ledt efter et nyt vÊrktÞj til at få registreret mine timer på mine kunder som bogholder.
Med TimeOps har jeg virkelig fundet det helt rigtige system for mig - meget nemt at starte en opgave, meget nemt at slutte opgaven igen. Det vil sige jeg får registreret meget mere på mine kunder, også de små opgaver = Jeg får stÞrre betaling fra mine kunder.
Hos mig er systemet åbent hele tiden, så jeg ikke skal bruge tid på at logge ind.

TimeOps ããã®åç
I min virksomhed er vi gået over til TimeOps som giver os et nemt, billigt og overskueligt timeregistrerings vÊrktÞj i vores arbejdstid. Vi får nu et bedre og overskueligt overblik over hvor lÊnge vi er om at producere vores produkter og om vi derfor også prissÊtter dem korrekt.
Og rapporter viser om alle husker at registrere deres timer.

TimeOps ããã®åç
Vi bruger TimeOps og har intergration til Dinero. Det har faktisk gjort at vi kan arbejde uden om det problem at man ikke kan have flere brugere på Dinero. Så TimeOps er på alle måder det perfekte vÊrktÞj for os. Brugervenligheden er i top og det virker på alle platforme.

TimeOps ããã®åç
Jeg arbejder som freelance designer og har brug for helt enkel tidsregistrering. Jeg arbejder for få kunder på lÊngerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der lÞser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mÞdt hos de store udbydere med mere komplekse lÞsninger.
Timeops start/stop funktion sikrer at jeg altid hurtigt og nemt får registreret al min arbejdstid.

TimeOps ããã®åç
Jeg er startet op, som selvstÊndig bogholder og havde brug for et system til tidsregistrering, som skulle vÊre nemt og overskueligt, og selvfÞlgelig have en app tilknyttet.
Har prÞvet forskellige, som ikke fungerede optimalt for mig, så sÞgte igen og "faldt" over TimeOps, og det helt optimale lÞsning.
Kan også sagtens se fungere rigtig godt, når jeg vÊlger at få hjÊlp i virksomhed.

TimeOps ããã®åç
En app der gÞr timetÊlling nem..
Jeg har prÞvet mange forskellige app til time tÊlling og det er den mest enkle og intuitive app jeg nogensinde har prÞvet. Ligeledes efterbehandling af data er nem at gå til.
Kan stÊrkt anbefale denne app

TimeOps ããã®åç
Meget nemt at komme i gang med. Let og overskuelig rapportering af forbrugt tid på de enkelte projekter.

TimeOps ããã®åç
Super nemt brugerinterface, som gÞr tidsregistrering nemt i hverdagen.