レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

det virker perfekt, nemt at bruge. Ã¥rsagen til at jeg kun giver 3 stjerner er(burde nok vÊre 4) Jeg har slet ikke bruge sÃ¥ meget som en funktion i premium, sÃ¥ jeg efterlyste om jeg kunne fÃ¥ flere b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super nemt og brugbart system for dem, der sÊlger sin tid som fx konsulent. App og web version spiller super godt sammen. Jeg er imponeret over at basis funktionaliteten er gratis. Alligevel har jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smart program som virker og kan bruges i hverdagen. Kan virke en smule svÊrt at navigere i. Bedst af alt det er gratis.

䌁業情報

1. ゜フトりェア補造販売業者
  2. ビゞネスずITのコンサルタント代理店

圓該䌁業による蚘述

TimeOps er et timeregistreringssystem. Vores mission er at du skal have mere ud af din tid! Vi kender til alt det bÞvl, med rapportering, dokumentation og fakturering. Det skal bare ikke vÊre så svÊrt uanset om du er ejer eller medarbejder. TimeOps vi går op i din tid!

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

det virker perfekt men

det virker perfekt, nemt at bruge. årsagen til at jeg kun giver 3 stjerner er(burde nok vÊre 4)

Jeg har slet ikke bruge så meget som en funktion i premium, så jeg efterlyste om jeg kunne få flere brugere ud over de 3 der er gratis, og jeg vil gerne betale for det, bare ikke den fulde pris når jeg ikke kan bruge premium funktionerne. Her var der fuldstÊndigt lukket land, og det er jeg meget ked af da systemet uden premium virker helt perfekt for min virksomhed.

2024幎5月16日

Hej Stefan 👋

Mange tak for din anmeldelse, jeg sÊtter stor pris pÃ¥ al feedback🙏

Jeg vil dog lige tilfÞje at når jeg lige kigger vores chat igennem, kan jeg dog se at du faktisk blev tilbudt en lavere pris men at du mente at den fortsat var for hÞj

Hav en dejlig weekend

Solrige hilsner ☀
Morten

TimeOps VIRKER bare!

Jeg har i lÊngere tid anvendt betalingsudgaven af TimeOps til min virksomhed og er SUPER glad for produktet. Det gÞr virkelig min hverdag lettere, når jeg skal styre tidsforbruget på mange forskellige kunder - både ved laptoppen og på farten!

Kan kun anbefales!

Thomas
ErritsÞ Finans

2023幎8月21日

Hej Thomas, 👋

Det er virkelig en rygklap der vil noget! Smilet sidder helt op til Þrene pÃ¥ vores kontor - Tak Thomas 🙏🏌

Fantastiske hilsner

Supergodt tidsregistreringssystem

Supernemt og overskueligt tidsregistreringssystem, der har de funktionaliteter, jeg har brug for i min virksomhed.
Kan klart anbefales, hvis du har brug for at holde styr på dit tidsforbrug fx i forbindelse med kunder.

2023幎8月21日

Hej Amalie 👋

Det er vi sÃ¥ glade for at du synes - Vi ligger meget energi i at lave en overskuelig og intuitiv tidsregistreringslÞsning. Tak for de fine ord Amalie 🙏🏌

Fortryllende ☀ sensommer hilsner

Nemt at finde ud af

Jeg kan varmt anbefale TimeOps. Jeg bruger selv lite versionen, som er lÊnge rigeligt til mit behov, som soloselvstÊndig.

Det er nemt og overskueligt, hvilket er det vigtigste for mig.

2023幎6月23日

Hej Nina 👋,

Hvor er det bare skÞnt at TimeOps kan stÞtte dig og din forretning - Det rart og motiverende at hÞre - tak 🀩

Fremragende sommerhilsner ☀
Morten Ricki Rasmussen

TimeOps er genialt for mig

TimeOps er genialt for mig, da jeg nu har fuldstÊndig styr på mit tidsforbrug på hver enkelt kunder.

Systemet er let og overskueligt at anvende. Der er god support.

Jeg vil give TimeOps de varmeste anbefalinger.

2023幎6月6日

Hej Jane 👋,

Vi er så glade for vi hjÊlper dig med at skabe prÊcist overblik på tidsforbruget, for dig selv og dine heldige kunder ;) Tak for dine pÊne ord!

Fabelagtige hilsner, Morten 🀓

Super simpelt

Super simpelt, overskueligt tidsregistrering. Alt hvad jeg skal bruge. Kan varmt anbefales.

2023幎5月24日

Hey Peter 👋

Tak for din anmeldelse af TimeOps - Vi er glade for vi kan levere en god tidsregistreringsoplevelse 😃

Fremragende fredags hilsner, Morten 🀓

Nemt og brugbart tidsregistreringssystem

Jeg er imponeret over at basis funktionaliteten er gratis. Alligevel har jeg valgt premium lÞsningen, som for få penge giver kontant vÊrdi.
Virkeligt godt system, som jeg kun kan anbefale!

2023幎5月24日

Hey Thomas 👋

Vi er glade og stolte over at vi kan assistere dig med at skabe overblik i din forretning. Mange tak for delingen af din oplevelse 🙏🏌

Solrige fredags hilsner, Morten 🀓

Hurtig tilbage melding

Hurtig tilbage melding. Servicemindet med en meget god tone.

2023幎2月28日

Hej Jalm 👋

Mange tak for din tid - Vi er glade for du kan lide vores support og service 🙏🏌

Fortrinlige hilsner
Morten Ricki Rasmussen 🀓

Tidsregistrering er en leg.

For 10 mÃ¥neder siden, fik jeg behov for at registrere nogle timer pÃ¥ forskellige projekter. Jeg sÞgte efter en app der kunne hjÊlpe mig. Mine krav var at den skulle vÊre gratis, enkel at betjene og god til at holde styr pÃ¥ mit tidsforbrug pÃ¥ mine forskellige projekter. TimeOps fungerer perfekt til mit behov, jeg kan tilgÃ¥ den ukompliceret fra mobil som fra computer, mac/pc, den er meget brugervenlig, og giver mulighed for at trÊkke rapporter ud i forskellige formater. Eller blot fÊrdige pdf’er i overskueligt pÊnt layout. Jeg er imponeret over at denne lÞsning er gratis. Kan kun give den mine bedste anbefalinger 👍

2023幎2月19日

Hey Claus 👋

Tak for at dele din oplevelse af TimeOps - Vi bliver sÃ¥ glade pÃ¥ kontoret nÃ¥r vi hÞrer, at vi levere en intuitiv og god tidsregistreringoplevelse 🙌

Fabelagtige hilsner, Morten 🀓

Nemt, tilgÊngeligt og brugervenligt

Super godt og brugervenligt system, som til fulde opfylder de behov en mindre virksomhed har for timeregistrering. Det er nemt tilgÊngeligt via både web og app, hvilket gÞr det let at vÊre opdateret hele tiden og få faktureret alle sine solgte timer.

2022幎12月11日

Hej Tine, 👋

Det varmer helt ind pÃ¥ vores lille kontor at hÞre🀗 - Vi sigter efter at vÊre den hurtigste & smartest tidsregistreringslÞsning pÃ¥ markedet, sÃ¥ du ikke spilder din tid ⏱

Tak for de dejlige ord og din tid - Fantastiske hilsner 🀓
Morten Ricki Rasmussen

Smart program som virker og kan bruges

Smart program som virker og kan bruges i hverdagen.
Kan virke en smule svÊrt at navigere i.
Bedst af alt det er gratis.

2022幎11月10日

Hej Kim, 👋

Tak for at dele din oplevelse. Hvis du har Þnsker til navigationen, sidder vi klar i chatten til at lytte 🊻

Tak for din tid - forblindende hilsner 🀓

Nemt og visuelt overskueligt

Nemt og visuelt overskueligt. Enkelt og meget brugbart som freelancer at registrerer de timer jeg bruger.

2022幎11月7日

Hej Djamila, 👋

Tak for at dele din oplevelse. Vi kan ikke få armene ned 🙌 over du finder TimeOps meget brugbart til at drive din forretning 🚀

Tak for din tid - Forunderlige hilsner 🀓

Super nem tidsregistrering

Jeg har lÊnge ledt efter et nyt vÊrktÞj til at få registreret mine timer på mine kunder som bogholder.
Med TimeOps har jeg virkelig fundet det helt rigtige system for mig - meget nemt at starte en opgave, meget nemt at slutte opgaven igen. Det vil sige jeg får registreret meget mere på mine kunder, også de små opgaver = Jeg får stÞrre betaling fra mine kunder.
Hos mig er systemet åbent hele tiden, så jeg ikke skal bruge tid på at logge ind.

2022幎9月30日

Hej Karin, 👋

Mange tak for at dele din oplevelse, og endda med sÃ¥ dejlige ord 🙏🏌

Vi er inderligt lykkelige for at hÞre at du synes TimeOps er nemt og hurtigt at anvende, samtidig med at du fÃ¥r mest muligt ud af din arbejdstid for dine kunder. 🀩 Det er vores vigtigste mission 🎯

FÊnomenale hilsner 🀓

Super godt vÊrktÞj!

I min virksomhed er vi gået over til TimeOps som giver os et nemt, billigt og overskueligt timeregistrerings vÊrktÞj i vores arbejdstid. Vi får nu et bedre og overskueligt overblik over hvor lÊnge vi er om at producere vores produkter og om vi derfor også prissÊtter dem korrekt.
Og rapporter viser om alle husker at registrere deres timer.

2022幎7月8日

Hej Plan A Snedkeri 👋

Mange tak for at dele jeres oplevelse af TimeOps 🙏🏌 Vi er helt igennem glade for, at TimeOps kan hjÊlpe jer, med at fÃ¥ mest muligt ud af jeres tid 🚀

Forblindende ☀ sommer hilsner
Morten Ricki Rasmussen

Vi bruger TimeOps og har intergration

Vi bruger TimeOps og har intergration til Dinero. Det har faktisk gjort at vi kan arbejde uden om det problem at man ikke kan have flere brugere på Dinero. Så TimeOps er på alle måder det perfekte vÊrktÞj for os. Brugervenligheden er i top og det virker på alle platforme.

2022幎6月19日

Hej Pernille 👋

Tusinde tak for de rosende ord, smilene gÃ¥r nÊsten op til Þrene 😁 Det er sÃ¥ stÊrkt at TimeOps kan hjÊlpe jer, med at fÃ¥ mest muligt ud af jeres Dinero konto🙌

Fortryllende🪄 hilsner

Nem og billig tidsregistrering

Jeg arbejder som freelance designer og har brug for helt enkel tidsregistrering. Jeg arbejder for få kunder på lÊngerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der lÞser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mÞdt hos de store udbydere med mere komplekse lÞsninger.

Timeops start/stop funktion sikrer at jeg altid hurtigt og nemt får registreret al min arbejdstid.

2022幎6月5日

Ohla Casper 👋

Tusinde tak for din skÞnne anmeldelse 🌟 Vi kan ikke fÃ¥ hÊnderne ned 🙌

Fantastiske hilsner
Morten Ricki Rasmussen 🀓

Et fantastisk vÊrktÞj

Jeg er startet op, som selvstÊndig bogholder og havde brug for et system til tidsregistrering, som skulle vÊre nemt og overskueligt, og selvfÞlgelig have en app tilknyttet.

Har prÞvet forskellige, som ikke fungerede optimalt for mig, så sÞgte igen og "faldt" over TimeOps, og det helt optimale lÞsning.
Kan også sagtens se fungere rigtig godt, når jeg vÊlger at få hjÊlp i virksomhed.

2022幎5月30日

Hej Sussan 👋

Mange tak for din lÊkre anmeldelse, det varmer hele vejen ind pÃ¥ kontoret 🌟

FortrÊffelige hilsner
Morten 🀓

En app der gÞr timetÊlling nem..

En app der gÞr timetÊlling nem..
Jeg har prÞvet mange forskellige app til time tÊlling og det er den mest enkle og intuitive app jeg nogensinde har prÞvet. Ligeledes efterbehandling af data er nem at gå til.
Kan stÊrkt anbefale denne app

2022幎5月25日

Hej Rolf, 👋

Tusinde tak for de rosende ord!🙏🏌 Vi er mega stolte over at du synes, at vi har bygget en intuitiv og nem lÞsning til din tidsstyrring.

FÊnomenale hilsner
Morten 🀓

Meget nemt at komme i gang med

Meget nemt at komme i gang med. Let og overskuelig rapportering af forbrugt tid på de enkelte projekter.

2022幎5月18日

Hej Flemming 👋

Mange tak for din tid, og din fine anmeldelse. 🙏🏌

Fortrinlige hilsner

Super nemt brugerinterface

Super nemt brugerinterface, som gÞr tidsregistrering nemt i hverdagen.

2022幎5月12日

Hej Henrik 👋

Mange tak, for den fine anmeldelse. Vi bukker og takker mange gange 💪

Formidable hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。