det virker perfekt, nemt at bruge. Ã¥rsagen til at jeg kun giver 3 stjerner er(burde nok vÊre 4) Jeg har slet ikke bruge sÃ¥ meget som en funktion i premium, sÃ¥ jeg efterlyste om jeg kunne fÃ¥ flere b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nemt og brugbart system for dem, der sÊlger sin tid som fx konsulent. App og web version spiller super godt sammen. Jeg er imponeret over at basis funktionaliteten er gratis. Alligevel har jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smart program som virker og kan bruges i hverdagen. Kan virke en smule svÊrt at navigere i. Bedst af alt det er gratis.
äŒæ¥ãåçããŸãã
For 10 mÃ¥neder siden, fik jeg behov for at registrere nogle timer pÃ¥ forskellige projekter. Jeg sÞgte efter en app der kunne hjÊlpe mig. Mine krav var at den skulle vÊre gratis, enkel at betjene og go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TimeOps er et timeregistreringssystem. Vores mission er at du skal have mere ud af din tid! Vi kender til alt det bÞvl, med rapportering, dokumentation og fakturering. Det skal bare ikke vÊre så svÊrt uanset om du er ejer eller medarbejder. TimeOps vi går op i din tid!
SorÞvej 78, 1. TV, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
TimeOps opfylder prÊcis mine behov. Meget enkelt og intuitivt. Jeg bruger det ofte og hver dag og har aldrig problemer.

TimeOps ããã®åç
TimeOps er tidstyring på den nemme måde. Nemt at komme i gang med, og nemt at holde styr på tidsforbruget på flere kunder og flere projekter.

TimeOps ããã®åç
Vi benytter TimeOps som dokumentation for vores arbejde, samt overblik over tidsforbrug.
TimeOps er bygget simpelt! - Det er nemt at komme i gang i med! Der var ikke 800 underlige funktioner, og en lang "SÃ¥dan-kommer-du-i-gang" guide man skulle forholde sig til. - Det spiller max!
Sammen med muligheden for at trÊkke rapporter over udfÞrt arbejde, så er det et vÊrktÞj jeg nÞdigt ville undvÊre i min hverdag!
Kan varmt anbefales!

TimeOps ããã®åç
TimeOps har vÊret meget nemt at komme i gang med og hvis der har vÊret nogle ting, så har Morten altid vÊret hurtig til at hjÊlpe videre.
Hurtig svar på spÞrgsmål og et vÊrktÞj jeg ikke ville vÊre foruden.

TimeOps ããã®åç
Jeg bruger TimeOps fordi det er nemt at benytte, og den rapport jeg kan trÊkke ud, når jeg skal fakturere min kunde, indeholder det der skal bruges.
JÞrgen Christian

TimeOps ããã®åç
Super velfungerende og simpelt.
- Det er lige som det skal vÊre, i forhold til at man fÞler sig som superbruger, 5 minutter efter man har taget det i brug.
Det er sådan noget der gÞr, at man let får det indarbejdet i hverdagen, så man husker alle de fakturerbare timer.
DEJLIGT!