Det er så dejligt med friske urter i de fine spirebakker, og så pynter de så fint på bordet. Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid super lÊkre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkÊlelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del Ã¥r nu og selv de fÞrste... ãã£ãšèŠã
For mig der er indendÞrs verdensmester i at slÃ¥ alt grÞnt liv ihjel, sÃ¥ er dette forbavsende let, og sÃ¥ velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lÊkreste microgrÞnt. Og stolt har fortalt vidt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et super hyggeligt sted at shoppe - meget velfungerende og flot webshop. Man kan vÊlge at fÃ¥ sine varer sendt eller selv afhente. Jeg bor tÊt pÃ¥ sÃ¥ afhentede dem efter fÃ¥ timer. LÊkre produkter og sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Webshop med mikrogrÞnt, Þkologiske frÞ og smarte spirebakker i dansk design
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.

Tiny Gardens ããã®åç
Hvis I Þnsker at drive forretning, skulle I nok sÞrge for at jeres medarbejdere ikke står på messer og taler dårligt om mulige kunder.

Tiny Gardens ããã®åç
Hurtig betjening fra en super god virksomhed med fine produkter..

Tiny Gardens ããã®åç
Altid hurtig og super service hvis jeg ringer til Helle og hurtig afsendelse af ordre. Jeg kan slet ikke undvÊre altid at ha' grÞnt til min mad isÊr frokost, så jeg har altid seks krydderurter i gang.
Bedste hilsener
Mai-Britt

Tiny Gardens ããã®åç
Kompetent og overskudsagtig service med det ekstra som gÞr at man ved det er hjerte med business â€ïž

Tiny Gardens ããã®åç
Hurtig levering lige fÞr jul og fin besked - samt ekstra måtter. Mange tak

Tiny Gardens ããã®åç
Super koncept! Hurtig og nem levering!
Det kunne vÊre fantastisk, hvis man kunne supplere med de frÞ, man får som favoritter, i stedet for et bundt, der er bestemt på forhånd.

Tiny Gardens ããã®åç
Super hurtig ekspedition og lÊkkert produkt.
Og sÃ¥ var der endda en hÃ¥ndskrevet, personlig julehilsen med. Virkelig sÞdt og betÊnksomt! ðð