Burde give 0 stjerner... Jeg kÞbte en gave til min mor og i forbindelse med kÞbet kom der bytteseddel pÃ¥ gaven og kvitteringen blev jeg vejledt om ikke at fÃ¥ udleveret idet den var gemt under mit... ãã£ãšèŠã
Jeg har mÞdt den absolut sÞdeste og rareste ekspedient i Matas RÞdovre centrum, netop en meget engageret medarbejder der hedder Kaya, jeg har vÊret derinde et par gange og er blevet mÞdt med smil og... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et en gave, som viser sig at vÊre defekt. Jeg fremskaffer diverse kvitteringer fra gavegiver, men end ikke det er nok til at jeg kan fÃ¥ gaven byttet. Kundeservice forlanger kontoudskrift fra... ãã£ãšèŠã
Vi havde et specifikt Þnske til stÞrrelsen pÃ¥ en parfume i forhold til den skulle med pÃ¥ en rejse. Jeg spÞrger ind til det gentagne gange for at sikre mig vi er enige. Jeg kÞber (en dyr) parfume. Da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
SÞlle....
Jeg har mine faste ting jeg kÞber hos Matas så som bodylotion, ansigtscreme og håndcrem alt i samme mÊrke og i ny og nÊ parfume.
Igår lå jeg så en lidt stÞrre ordre, 5 parfumer, bodylotion, ansigtscreme, og håndgreme. Jeg kan få det sendt hjem eller hente i butik, jeg vÊlger at hente i butik.
Jeg vil få en prÞve/ overraskelse med i ordren, FEDT....
Jo tak det fik jeg en lille sÞlle ansigtscreme(hvilket jeg ikke kommer til at bruge da jeg har et fast mÊrke som fungerer) men helt Êrligt jeg har smidt 3800kr på en ordre og I vÊlger at give en sÞlle ansigt creme med, så kan man da lige så godt lade vÊre med at give noget..
Jeg plejer ikke at vÊre utaknemmelig, men det her er alligevel til grin.
Uheldig oplevelse med personale
Matas Kolding storcenter
SÞd medarbejder kunne ikke hjÊlpe. Hun lÞb frem og tilbage fra baglokalet flere gange for at svare på mine spÞrgsmål. Jeg bad om at tale med en chef. Da hun kom var hendes fÞrste kommentar at min attitude var dårlig. Det er en meget uheldig måde at hilse på en ukendt person på. EfterfÞlgende samtale var fjendtlig og sur.
Jeg fik ikke ret i min klage over et kÞb af en tilbudsvare som var brugt, batterierne helt flade og varen var beskidt selv om den var kÞbt i plomberet emballage. Der anses som forventeligt når varen er nedsat. Jeg var orienteret om at varen ikke kunne byttes da jeg kÞbte den og havde ikke kigget i kassen fordi plombering var intakt. De har nok selv sat plomberingsklistermÊrket på?
Savner venlighed og service
Hvor ville det vÊre dejligt, hvis butikspersonalet i Matas NÞrregade Vejle var smilende, servicemindede og venlige.
Troede fejlagtigt at Matas udstedte gavekort til City Vejle, men det gÞr de ikke. De fortÊller heller ikke, hvor man så kan kÞbe det.
Jeg kÞbte så et gavekort til Matas, og bad at få det i en flad pakke, som jeg så gerne ville have pakket ind sammen med et personligt kort, men det var skam ikke muligt. Matas gavekort skal i den specielle kasse - basta!!!! Og det kan ikke pakkes ind i butikken.
Savner venlighed og smidighed, så jeg glemte helt, det jeg mere ville have haft i Matas, men det har nu bestilt på webshoppen!!!
Snyder og bedrager
Jeg brugte mine point til at kÞbe en gave til konen som noget af betalingen.
Kone havde det produkt som jeg kÞbte i forvejen og ville derfor byte det til et andet - Her Clarins - Det kunne sagtens lade sig gÞre, men fordi jeg skulle bytte mistede jeg pludselig alle mine point og de ville have, at jeg skulle betale det fulde belÞb.
Så det bliver ikke lÊngere ofte, at jeg sÊtter min ben i Matas når de stjÊler fra en. (Hvis man har en tilgodeseddel (som er point her i Matas) i hvilke som helt anden butik og indlÞser den går belÞbet selvfÞlgelig fra varen og skal den senere bytte betaler man jo bare differencen - Hvor i mode StjÊler pengene fra en - Det er også en måde at lave penge på -Så pas på derude - BRUG KUN jeres point på jer selv som produktet ikke skal byttes
Gavekort
Vi kÞbte et gavekort i Matas pÃ¥ 200 kr i à bybro d.11/5-2024 og da vores datter Ã¥bner gavekortet er der ingen kort deri, men de vil ikke stÃ¥ ved at de ikke har lagt det deri, sÃ¥ sÊtter aldrig mine ben mere i den butik ð¡ vi har bon og vist pÃ¥ netbank at vi har betalt det men det er ikke nok. De vil ikke stÃ¥ ved de har lavet en fejl.
Hvordan kan det vÊre
Hvordan kan det vÊre, at Matas ignorerer de dÃ¥rlige anmeldelser de fÃ¥r? De er Ã¥benbart lige sÃ¥ elendige som deres ansatte personale ! Det er da godt at vi har fÃ¥et ânormal â til byen ! PrÞv dog at tage ansvar!!!
Elendig og meget uprofessionel attitude
Dårlig og meget uprofessionel service af Frederikke og en ung medarbejder, Jasmin under 18 år, i Matas i HelsingÞr bycenter.
Frederikke var så provokerende og havde en meget uheldig attitude.
Uoverensstemmelse omkring et gavebevis som jeg senere fik tilkendegivet at retten var på min side Iflg. Matas kundeservice.
Bondefangeri
Bondefangeri, bevidst snyd af kunder!
Fik en vare anbefalet med rabat, kÞbte 2 af slagsen, for at finde ud af at det er 50% billigere alle andre steder.
Matas Herning Centret
Jeg ledte efter âFLO nÊseskylâ ved Matas i Herning Centeret. Jeg havde overset, at det kun kan bestilles online.
Der var en vÊldig sÞd dame, der så at jeg gik og ledte efter noget. Da hun hÞrte hvad jeg ledte efter, sagde hun, at hun kunne bestille det for mig og det tog jeg imod og betalte for varen i butikken. Varen bliver sendt med GLS til Q8 i TjÞrring uden beregning.
Det kalder jeg god kundeservice. Jeg kommer meget gerne i den Matas butik igen.
Matas nÊrumvÊnge torv ᅩ
Matas NÊrum vÊngetorv ᅩ
Dårlig personale ugidelig ekspedient og dårlig service ᅩ
Matas SolrÞd :
Matas SolrÞd :
Nu snakker jeg ikke kun på mine egene vegne men flere borgere i SolrÞd , jeres afdeling er mangelful og det dårligste personale, det er sammensat !
Forleden kunne jeg ikke kÞbe en parfume da prÞven var stjålet og de ikke ville åbne en ny ! Samt en ansat spurgte om jeg var over 50 år da jeg skulle kÞbe vitaminpiller som 39 årig og ser bestemt ikke gammel og mange flere dårlige oplevelser er simpelhen under al kritik den Matas !!
Altid fantastisk og professionel behandling
Dette er en anmeldelse på Matas Greve Center, sÊrligt Marie.
Medarbejderne i Greve er altid utrolig sÞd, oprigtig interesseret og kommer med forskellige ideer og i dag var det Marie som bare gav en fantastisk oplevelse og var utrolig hjÊlpsom. Disse piger bÞr selskabet virkelig sÊtte pris på og de fortjener anerkendelsen
Dette er en anmeldelse af Matas TÃ¥rnbyâŠ
Dette er en anmeldelse af Matas TÃ¥rnby torv!
Det sker alt for ofte at butikken ikke har åbent til åbningstid og når man spÞrger , ja så var der ikke lige nogen til at åbne??
At de så dertil ofte slet ikke har de varer( eks grundrens) og rengÞrings hylden var nÊsten tom???
Det jo ikke fordi Matas er en billig butik at handle i ellers.
DETTE ER UDELUKKENDE EN MATAS ANMELDELSE AF FREDERIKSBERG CENTERETS MATASðš.
DETTE ER UDELUKKENDE EN MATAS ANMELDELSE AF FREDERIKSBERG CENTERETS MATASðš.
Nu har jeg snart boet 10 Ã¥r pÃ¥ Frederiksberg - og vi har desvÊrre ofte fejlagtigt brugt den stort Matas butik, som ligger fÞrst til hÞjre, nÃ¥r man kommer ind af hovedindgangen fra Falkoner Allé. LAD VÃRE! KÞb allerhÞjest en pose vatrondeller eller en lÊbepomade. For alt over det, fÞles som om de skrÊller en appelsin i lommen pÃ¥ én.
Service/kundebetjeningen er SÃ
dÃ¥rlig. De kan knapt lÞsrive sig fra interne samtaler eller deres private telefoner. Helt til grinð€Šðœââïž.
Jeg spurgte til grÊnse produkter, men uviljen eller ligegyldigheden til at finde og hjÊlpe/vejlede var helt til grin. Så jeg gik igen.
Nu er jeg altså helt fÊrdig med at handle der. Det er jo håblÞst.
TrÊn jeres personale til at bare virke som om, de har lyst til at vÊre der.
Ekstrem dårlig kundeservice
Fik en Ole Henriksen dagceme og Þjencreme i julegave, ekspedienten i Matas i NykÞbing F. glemmer byttemÊrke på Þjencremen. KÞbet betales kontant og der bliver heller ikke givet kvittering. Nu vil jeg germe bytte varerne mod kÞb af andre ting i Matas, hvor jeg ovenikÞbet vil lÊgge ekstra penge i butikken, men Þjencremen uden byttemÊrke vil butikken ikke tage retur - Flot Matas, I laver en fejl og kunden bliver straffet!! Jeg er godt nok ikke imponeret!!
Virkelig god kunde betjent af MetteâŠ
Virkelig god kunde betjent af Mette Line
Super sÞd medarbejde ðð
I de krisetider skulle personale sÊtte mere pris på kunder
Der var 3 ekspedienter i butikken.En pakkede gave ,den betjener kasse ,og den tredje stå ved disken.Jeg står i kÞ også skulle anden ekspedient putte byttepenge i kassen ,så den ekspedient der skulle betjene mig gå til betjener kunder i den anden rÊkke selvom jeg står i kÞ og bagved mig stå andre kunder.Da hun var fÊrdig for at putte byttepenge troede jeg hun vil betjene kunder, men hun var iskold og lagde ikke mÊrke til os.Så der ekspedient i anden rÊkke var fÊrdig med kunde så sagde jeg at det var mi tur om hun vil komme tilbage til.sin kasse.Hun vil betjene fÞrst den anden kunde som kom efter mig også vil det vÊre min tur .Gik ud af butikken uden at kÞbe noget.Kommer aldrig mere i den Matas.