Riktigt smidigt. Jag bestÀllde dÀcken och bokade in bytet pÃ¥ Statoil i Askim. 6 dagar efter bestÀllningen ringde mekanikern frÃ¥n Statoil och frÃ¥gade nÀr jag ville fÃ¥ dÀcken bytta. Riktigt nöjd bort... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Absolut sÀmsta kundservicen och upplever de mer som lurendrejeri. Jag gjorde gjorde en bestÀllning online, fick ordern bekrÀftad online samt pÃ¥ email men att betalningen inte gÃ¥tt igenom pga av nÃ¥got... ãã£ãšèŠã
Köpet frÃ¥n Tirendo fungerar lika smidigt som vanligt. All kommunikation under leveransen ger trygghet och stÀmmer bra med verkligheten. Det som inte fungerar lika smidigt Àr att komma i kontakt m... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 4 dÀck. Ordern delades upp pÃ¥ tvÃ¥ leveranser och tvÃ¥ fakturor. BÃ¥da fakturorna betalades i god tid. Trots detta kom det pÃ¥minnelse pÃ¥ en av fakturorna som jag bestred direkt. ÃndÃ¥ skickar fö... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀller dÀck & betalar
BestÀller dÀck & betalar! Lagerstatus sÀger att de finns! Ni skickar mail om att de Àr slut i lager efter flera dagar... Ni skriver att de tar flera veckor att fÃ¥ in pÃ¥ lager igen .. Konstigt att nÀr ja gÃ¥r in pÃ¥ eran hemsida Ã¥ kolla sÃ¥ finns dom i lager! Fast ni har höjt priset pÃ¥ dom Ã¥ pÃ¥stÃ¥r att ni inte har dÀcken i lager!!! De Àr ni som gjort fel! Fy f*n sÀger ja. Ãr de bra kundbemötande? Ni kommer med en lögn, bara för ni höjt priset mot vad ja bestÀllde för! Gör om Ã¥ gör rÀtt för er!!! Sen nÀr ja skickar mail till er om ordern sÃ¥ annulera ni bestÀllningen!! JA HAR BESTÃLLT OCH BETALAT MEN Fà R INGA DÃCK!!!
Enkelt
Enkelt, smidigt och skönt att få lista över montageverkstÀder samt möjlighet att skicka dÀcken direkt dit. Detta Àr femte gången jag köper dÀck hÀr och det har alltid fungerat perfekt.
/Björn
Firma wyÅudza dane osobowe
Firma wyÅudza dane osobowe, opony w sklepie internetowym sÄ na stanie a naprawdÄ ich niema, zamówiÅem 4szt opon które byÅy na stanie i jako polecane, i oczywiÅcie po 3dniach zamówienie bez ÅŒadnego powodu anulowane, zero wyjaÅnieÅ tak jak w wiÄkszoÅci przypadków. To wielkie oszustwo i tylko wyciÄ ganie od klienta danych osobowych!!!
Anulowane zamówienie po 4 dniach bezâŠ
Anulowane zamówienie po 4 dniach bez podania przyczyny.
Nie polecam sklepu
Nie polecam sklepu. Juz drugie moje zamowienie zostalo anulowane. Sprawdzalem i opony sa na stanie a zamowienie anulowane bez podania jakiejkolwiek przyczyny. W mailu link do nieustniejacej strony firmy. Zadnego podpisu.
Ganz Schlimm.
Ganz Schlimm.
Bestellung ohne BegrÃŒndung annulliert.
Snabb leverans och bra priser .
Snabb leverans och bra priser .
Tack
Mvh
La DÀck
Unbelievably bad
Unbelievably bad. "2-5 days" shipping they say. After 1 month I cancelled my order, since it still hadn't been shipped. I asked them several times where my order was and when it would be shipped. The e-mails got no response. When I called (and finally got ahold of them, the waiting time is absolutely terrible) I got something like "it isn't our fault" and no real answer as to when they would ship. Don't let the prices fool you. You won't get your order.
Oh, and please don't give me the copy pasted response to this review like you did to all other reviews. It's just another emberassing proof of laziness and terrible service.
Paketet kom som tur var fram
Paketet kom som tur var fram, inte så mycket mer. 2,5 veckor försenat...
BestÀllde två dÀck till min moppe
BestÀllde två dÀck till min moppe, fick vÀnta 2.5 veckor före de kunde leverera, detta efter att jag blivit utskÀlld för att jag ifrågasatte deras 2-5 dagars leveranstid.
Ingen kompensation utan endast lögner om att varan Àr på G, kommer levereras idag, finns för utkörning...bla bla bla
HANDLA INTE HÃR DÃ
SNÃ
LHETEN BEDRAR!

Skickade inte ens dÀcket
Skickade inte ens dÀcket. Ordern annulerades av Tirendo. Nu ska dem Àven ha betalt för dÀcket fast ordern Àr annulerad.

Tirendo ããã®åç
Skickade dÀck till firma som inteâŠ
Skickade dÀck till firma som inte monterar motorcykeldÀck! Irriterande och till slut mycket dyrare montering.

Förköp pga dåliga sökkriterier
Det framgick inte att det var allrounddÀck jag köpte. Jag sökte på sommardÀck. Orimligt lång leveranstid också.

Tirendo ããã®åç
Har efter 16 dagar fortfarande inte fått mina dÀck...
Lade min bestÀllning 10 april och idag Àr det den 26 april. Tio dagar senare hade paketombudet varit hemma hos oss kl 13 (utan någon förannonsering). Då hamnade försÀndelsen på Postnords pakettjÀnst 2,5 mil hemifrån, dit fick jag ta mig för att hÀmta min "hemleverans". VÀl dÀr, visade det sig att bara 3 av 4 dÀck hade kommit. Det sista dÀcket har sedan 18 april legat på en postcentral i Jönköping med status "försenad". Nu har det gått 16 dagar sedan jag lade leveransen på Tirendo och fortfarande har jag inte fått alla mina dÀck. Förstår att detta inte enbart Àr Tiredos fel men jag som kund kan inte annat Àn ge en 1:a i betyg. Tråkigt!

Tirendo ããã®åç
Jag Àr en mycket nöjd kund och jagâŠ
Jag Àr en mycket nöjd kund och jag rekommenderar Er till mina vÀnner.
Det GÃ¥r inte att ringa eller mejla âŠ
Det GÃ¥r inte att ringa eller mejla ??????
NÀÀÀÀ

Tirendo ããã®åç
Snabb leverans, bra pris och inget övrigt att klaga på heller.
Tirendo Àr ett bluff företag med licens !
Jag bestÀlde kompletjul till min bil och dÀcken var skadade! Efter 4 veckor dom hade godkÀnde att skicka varorna tillbaka som retur! Jag har betalt 6722kr för hela ordern men fick 2448kr återbetalt!
Och det Àr vÀldigt typisk att dom svarar inte på mejlet som man skickar! Och vÀldigt otrevliga kundtjÀnst dom har!
Rekommendera inte alls det! Det Àr ett bluff företag!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ