レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt snabb leverans. Ena sitsen var trasig vid leverans. Fantastiskt kundservice dÀr de skickade en ny sits direkt och jag kunde kassera den trasiga sitsen sjÀlv utan att behöva returnera. Högsta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toalettsetene som fÞrst ble levert passet ikke helt til vÃ¥rt porselen, sÃ¥ jeg kontaktet kundeservice. Kalle pÃ¥ kundeservice har vÊrt tett pÃ¥ saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service!!! Vi kÀnde att sitsen inte blev helt rÀtt och fick dÃ¥ kontakt med Kalle pÃ¥ kundtjÀnst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. PÃ¥ mindre Àn tvÃ¥ arbetsdagar hade... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prÞvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス
  2. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rÀtt toalettsits. Vi har valt ut de mest efterfrÃ¥gade modellerna och skapat en lÀttöverskÃ¥dlig köpguide, sÃ¥ att du som kund enkelt kan hitta rÀtt toalettsits för just din toalett. Vi har kategoriserat vÃ¥ra toalettsitsar enligt konceptet BRA-BÄTTRE-BÄST, för att underlÀtta för dig att hitta den sits som bÀst passar dina behov. Idag har vi verksamhet i fyra lÀnder: Sverige, Danmark, Norge och Finland, och vi har lager bÃ¥de i Sverige och Danmark. Hittar du inte din toalettmodell i köpguiden? Kontakta oss sÃ¥ hjÀlper vi dig att hitta en passande sits samma dag. Det viktigaste för oss pÃ¥ Toalettsitsar.com, förutom att erbjuda högkvalitativa toalettsitsar som passar din toalett, Àr vÃ¥r tillgÀnglighet. Vi hjÀlper vÃ¥ra kunder inom en timme, bÃ¥de före, under och efter köpet. Sverige: Toalettsitsar.com Norge: Toalettsetebutikken.com Danmark: ToiletsÊder.com Finland: WC-istuimenkannet.fi Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0) 10 641 00 77 KPO Trade AB JÀrva skjutbanevÀg 62 170 62, Solna

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service

Sende mail i forkant for å bekrefte rett toalettsete. Fikk svar ila noen få minutter og bestilte fortlÞpende. Varen kom etter 40 timer og alt passet perfekt.
Topp service!

2026幎3月26日

Toalettsitsar からの回答

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å hÞre at vi kunne hjelpe deg med å finne rett toalettsete så raskt, og at både leveringstiden og passformen sto til forventningene.

Snabba svar från er

Snabba svar från er
Trevligt bemötande
Generösa

2026幎3月22日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det Àr roligt att höra att du uppskattar vår snabba service, det trevliga bemötandet och den snabba leveransen av din toalettsits.

Fantastisk service

Supersmidigt att hitta rÀtt modell, snabb hemleverans direkt och ny toalettsits på plats monterad dagen efter!

Fem plus! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月21日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din fina recension! Vad roligt att det var så enkelt att hitta rÀtt toalettsits och att den snabba hemleveransen gjorde att du kunde få den på plats direkt.

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och trevligt bemötande hos

Snabbt och trevligt bemötande hos kundservice. Vi hade lite svårt med att förstå monteringsanvisningarna på plastpåsen, fick snabbt en film som hjÀlpte oss.

2026幎3月13日

Toalettsitsar からの回答

Tack för den fina recensionen! Det Àr kul att höra att ni fick ett snabbt och trevligt bemötande. Vi Àr glada att instruktionsfilmen var till hjÀlp för att få monteringen av toalettsitsen på plats.

5぀星のうち5の評䟡

Hittade enkelt en produkt som passade

Hittade enkelt en produkt som passade vårt behov. Enkel hemsida att följa. Vi hade oturen att få problem med produkten efter bara 5 månader. Det löste sig enkelt med ett meddelande till supporten som hjÀlpte oss snabbt. Vi hade inom en vecka en ny produkt hemma på garantin. Det tackar vi för!

2026幎2月16日

Toalettsitsar からの回答

Tack för den fina recensionen! Det Àr roligt att höra att hemsidan var lÀttanvÀnd och att vi kunde hjÀlpa er så snabbt nÀr problemet uppstod. Skönt att Àven garantiÀrendet hanterades smidigt och att ni Àr nöjda med hjÀlpen :)

Kundeservice

Rask og god hjelp til å finne riktig produkt. Kort leveringstid! Kundeservicen er meget bra 👏👏👏

2026幎3月10日

Toalettsitsar からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å hÞre at du fikk god hjelp til å finne riktig produkt og at leveringen var rask. Vi setter stor pris på anbefalingen din :)

5぀星のうち4の評䟡

Tagning 3

Efter ny kontakt så erbjöds vi en annan typ av sits. Denna var i kategorin "bÀst" och således lite dyrare Àn övriga men gjord i ett annat material som verkar bra mer robust. Har hållit ihop en vecka och kÀnns mycket rejÀlare.

Ska ni köpa något så rekomenderar jag att betala lite extra och ta det "bÀsta" alternativet.

2026幎3月10日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din uppdaterade recension! Det ska inte spela någon roll vilken prisklass man vÀljer, toalettsitsen ska hålla oavsett, Àven om kvaliteten följer priset. I det hÀr fallet rörde det sig sannolikt om en transportskada eller ett fabrikationsfel.

Skönt att vi kunde hjÀlpa dig med en bra lösning :)

Fick hjÀlp inom 45 min

Saknade en liten del till toasitsen. Mailade kundtjÀnst en lördag. Inom 45 minuter hade jag en ny på vÀg i brevlådan. Sjukt imponerande service.

2026幎3月5日

Toalettsitsar からの回答

Stort tack för de fina orden! Det glÀder oss att vi kunde lösa det så snabbt åt dig :)

Ha en fortsatt fin dag!

Rask og god service

Rask og god service etter jeg reklamerte på et toalettsete. Hyggelig og informativ telefonsamtale.

2026幎3月4日

Toalettsitsar からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med servicen og hjelpen du fikk i forbindelse med reklamasjonen.

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en toalettsits i juli 2025 till

Köpte en toalettsits i juli 2025 till min Ido. TyvÀrr sprack locket idag februari 2026. Trist.
Skickade om reklamation o fick svar o ny sits skickad redan idag.
Minus för att den gick sönder.
Plus för snabb service.

2026幎2月23日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det Àr roligt att höra att du uppskattade vår snabba service :)

TyvÀrr kan det hÀnda att ett lock spricker om det utsÀtts för en stöt eller har en osynlig skada från fabriken som visar sig vid belastning. Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa dig smidigt med en ny toalettsits på garantin.

Hoppas att du blir nöjd med din nya toasits!

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta kundservice jag varit med om

BÀsta kundservice jag varit med om!
Min nya sits gick i sönder vid montering. Jag skicka bara bild sen skicka dom en ny, inget klabb!

2026幎2月23日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med hjÀlpen du fick och att det gick snabbt :)

JÀttenöjd med min bestÀllning

JÀttenöjd med min bestÀllning, supersnabb respons på mailet och riktigt bra bemötande. Nya sitsen sitter som en smÀck, tålig och rejÀl. Rekommenderar varmt detta företag!

2026幎2月13日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din fina recension! Vi blir glada av att höra att du Àr nöjd med både vårt bemötande och din nya toalettsits.

5぀星のうち5の評䟡

Fin sits och snabb leverans

Skickade in bilder på min toalett och fick olika toalettsitsar rekommenderade. Bra kvalité på toalettsitsen och snabb leverans, rekommenderas!

2026幎2月13日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension. Kul att höra att du Àr nöjd med din nya toalettsits.

5぀星のうち5の評䟡

I första kontakt bra snabb service

I första kontakt bra snabb service snabb leverans, har haft otur med sitsarna då 2 st gått sönder men fått ersÀttningssitsar och ett otroligt bra bemötande. Otroligt nöjd och rekommenderar dem varmt.

2026幎2月12日

Toalettsitsar からの回答

Stort tack för de fina orden! Det Àr förstås tråkigt att du haft otur med sitsarna, men vi Àr vÀldigt glada att vi kunde lösa det snabbt och att du Àr nöjd med vårt bemötande. Tack för rekommendationen!

Hienosti hoidettu reklamaatio

Laadukaaseen tuotteeseenkin saattaa toisinaan tulla vikaa, mutta mallikkaasti hoitui reklamaatio! Kiitos!

2026幎2月11日

Toalettsitsar からの回答

Kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, ettÀ olit tyytyvÀinen palveluumme :)

Oerhört bra kundservice.

Oerhört bra kundservice och specifikt ngn vid namn Kalle. Snabbt svar och utskick av ny sits vid fel ! En eloge..

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Vi Àr mycket glada över att du Àr nöjd med vår service och snabba hantering. Det Àr precis så vi vill att det ska fungera :)

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och proffsig hjÀlp!

Snabb och proffsig hjÀlp att hitta en toalettsits som passar vÃ¥r toalett. Vi har sjÀlva varit runt pÃ¥ olika stÀllen Àven kontaktat Svedbergs, men ingen har kunnat hjÀlpa oss. Förutom dÃ¥ toalettsitsar.com. Tusen tack 🌞🌞🌞

2026幎2月8日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension. Kul att höra att vi kunde hjÀlpa dig hitta rÀtt toalettsits. 😊

Mycket bra service

Mycket bra service, lÀtt att hitta rÀtt modell i webbshoppen. Snabba leveranser.
Återkommande kund både till företaget och privat. Högsta betyg!

2026幎2月8日

Toalettsitsar からの回答

Stort tack för den fina recension. Vi Àr mycket glada över att du uppskattar vår webbshop och köpguide samt att leveranserna fungerat bra.

God kundeservice!

Jeg måtte reklamere på et sete og dette fikk jeg god og rask hjelp til. Veldig god og hyggelig kundeservice. Jeg får tilsendt nytt tilsvarende sete og kunne også valgt et annet sete uten problem. Veldig god opplevelse!

Toalettsitsar からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig fint å hÞre at du er fornÞyd med hjelpen du fikk i forbindelse med reklamasjonen, og at vi fant en god lÞsning sammen.

5぀星のうち5の評䟡

Kalle pÃ¥ supporten hjÀlpte till med att

Kalle pÃ¥ supporten hjÀlpte till med att vÀlja nya stolsitsar till 2 olika stolar. Snabbt och korrekt besked om val av sits och leveransen kom hem snabbt. Passformen 100% och enkel montering. // Åke

Toalettsitsar からの回答

Vad roligt att höra att vi kunde hjÀlpa dig att hitta rÀtt toasitsar och att allt passade perfekt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。