レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt snabb leverans. Ena sitsen var trasig vid leverans. Fantastiskt kundservice dÀr de skickade en ny sits direkt och jag kunde kassera den trasiga sitsen sjÀlv utan att behöva returnera. Högsta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toalettsetene som fÞrst ble levert passet ikke helt til vÃ¥rt porselen, sÃ¥ jeg kontaktet kundeservice. Kalle pÃ¥ kundeservice har vÊrt tett pÃ¥ saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service!!! Vi kÀnde att sitsen inte blev helt rÀtt och fick dÃ¥ kontakt med Kalle pÃ¥ kundtjÀnst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. PÃ¥ mindre Àn tvÃ¥ arbetsdagar hade... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prÞvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス
  2. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rÀtt toalettsits. Vi har valt ut de mest efterfrÃ¥gade modellerna och skapat en lÀttöverskÃ¥dlig köpguide, sÃ¥ att du som kund enkelt kan hitta rÀtt toalettsits för just din toalett. Vi har kategoriserat vÃ¥ra toalettsitsar enligt konceptet BRA-BÄTTRE-BÄST, för att underlÀtta för dig att hitta den sits som bÀst passar dina behov. Idag har vi verksamhet i fyra lÀnder: Sverige, Danmark, Norge och Finland, och vi har lager bÃ¥de i Sverige och Danmark. Hittar du inte din toalettmodell i köpguiden? Kontakta oss sÃ¥ hjÀlper vi dig att hitta en passande sits samma dag. Det viktigaste för oss pÃ¥ Toalettsitsar.com, förutom att erbjuda högkvalitativa toalettsitsar som passar din toalett, Àr vÃ¥r tillgÀnglighet. Vi hjÀlper vÃ¥ra kunder inom en timme, bÃ¥de före, under och efter köpet. Sverige: Toalettsitsar.com Norge: Toalettsetebutikken.com Danmark: ToiletsÊder.com Finland: WC-istuimenkannet.fi Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0) 10 641 00 77 KPO Trade AB JÀrva skjutbanevÀg 62 170 62, Solna

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

VÀldigt bra

VÀldigt smidigt! kunde lÀtt avgöra vilken sits jag skulle ha, snabb leverans och enkel installation.

2023幎7月30日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Vi Àr glada att du fann köpupplevelsen smidig och att du var nöjd med både leveransen och installationen av din sits. Vi uppskattar din feedback och hoppas att du fortsÀtter att njuta av produkten. Tveka inte att höra av dig om det Àr något annat vi kan hjÀlpa dig med.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med servicen!

Mycket nöjd med servicen! Smidigt och enkelt med bestÀllning av sitsen och den passade perfekt.

2023幎8月24日

Hej Adissa,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det glÀder oss att höra att du Àr mycket nöjd med vår service och att du upplevde bestÀllningsprocessen som smidig och enkel. Att din sits passade perfekt Àr fantastiskt att höra! Vi uppskattar din recension och ser fram emot att fortsÀtta att tillhandahålla dig med högkvalitativ service i framtiden. Tack för att du valde oss!

Snabbt, enkelt, hjÀlpsamt

BestÀllde en soft-close sits för min Ifö Cera. Från order till leverans var allt flÀckfritt, det gick snabbt och vÀldigt lÀtt - precis som det ska vara. Hade en sen Àndring på leveransadressen, men det gick att lösa utan problem, vÀldigt hjÀlpsam och bra service. Rekommenderar starkt!

2023幎9月14日

Toalettsitsar からの回答

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det glÀder oss att höra att din upplevelse med att bestÀlla en sits för din Ifö Cera var så smidig och problemfri, från order till leverans. Vi strÀvar alltid efter att göra det enkelt och snabbt för våra kunder, och det Àr glÀdjande att höra att vi lyckades med det.

Det Àr Àven fantastiskt att höra att vår kundservice kunde hantera din sena Àndring av leveransadressen utan problem. Att du rekommenderar oss betyder mycket för oss och vi Àr tacksamma för ditt förtroende.

Tack igen för din recension och för att du valde oss! Vi ser fram emot att fortsÀtta att leverera en högkvalitativ service till dig och våra andra kunder.

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att hitta rÀtt sits.

Hittade med en gång vilka toalettsitsar som passade till vår IDO. BestÀllde och fick hem sitsen inom en vecka.

2023幎10月1日

Toalettsitsar からの回答

Tack så mycket för din recension! Vi Àr glada att höra att du hittade rÀtt toalettsits till din IDO så smidigt. Det Àr vår ambition att göra det enkelt och bekvÀmt för våra kunder att hitta och få hem rÀtt produkter så snabbt som möjligt.

Vi uppskattar din feedback och tackar för att du valde oss för ditt köp. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjÀlp Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss. Tack igen och vi hoppas att du kommer att njuta av din nya toalettsits!

5぀星のうち5の評䟡

Rekommenderar det hÀr företaget starkt

Rekommenderar det hÀr företaget starkt. Allt gick supersmidigt från order till leverans. Installationen av toalettsitsen var vÀldigt enkel med tydliga instruktioner.

2023幎10月9日

Hej Elena,

Tack så mycket för din rekommendation och din positiva recension! Det glÀder oss att höra att din upplevelse med oss var så smidig, från bestÀllning till leverans. Vi lÀgger stor vikt vid att göra hela processen så enkel och bekvÀm som möjligt för våra kunder.

Att installationen av toalettsitsen var så enkel och att instruktionerna var tydliga Àr fantastiskt att höra! Vi uppskattar din feedback och tackar för att du valde oss. Om du behöver ytterligare hjÀlp eller har frågor Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig till oss.

Tack igen och vi hoppas att du kommer att fortsÀtta att vara nöjd med våra produkter och service!

5぀星のうち1の評䟡

Ville bestÀlla en IFÖ originalsits men

Ville bestÀlla en IFÖ originalsits men tyvÀrr sÃ¥ skickade de en PRESSALIT S800 istÀllet. Dessutom tar de 895 kr styck för dessa(ca 300 kr över ordinarie pris hos andra butiker), utan att precisera vilken sits det rör sig om.
Vid kontakt med deras kundtjÀnst vÀgrar de erkÀnna att de skickat fel och menar att de skickar stolar som passar för IFÖ.

2023幎10月6日

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme och tråkigt att du kÀnner så gÀllande ditt köp hos oss.

I en djungel av vilken toalettsits som passar en toalett har vi skapat en hemsida som hjÀlper kunden med det problemet. Vi fokuserar just på att guida kunden och garanterar att man får en sits som passar.

För det flesta toaletter som vi erbjuder sitsar till kommer sitsen från olika typer av tillverkare beroende på vilka egenskaper som kunden vill ha på sin toalettsits. Ibland Àr det från samma varumÀrke som tillverkat toaletten och ibland inte då tillverkaren inte alltid tillhandahåller en bredd i sortimentet vad gÀller toalettsitsar.

Vi Àr nu i kontakt via vår kundtjÀnst.

Önskar dig en bra dag

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス