レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt snabb leverans. Ena sitsen var trasig vid leverans. Fantastiskt kundservice dÀr de skickade en ny sits direkt och jag kunde kassera den trasiga sitsen sjÀlv utan att behöva returnera. Högsta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toalettsetene som fÞrst ble levert passet ikke helt til vÃ¥rt porselen, sÃ¥ jeg kontaktet kundeservice. Kalle pÃ¥ kundeservice har vÊrt tett pÃ¥ saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service!!! Vi kÀnde att sitsen inte blev helt rÀtt och fick dÃ¥ kontakt med Kalle pÃ¥ kundtjÀnst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. PÃ¥ mindre Àn tvÃ¥ arbetsdagar hade... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prÞvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス
  2. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rÀtt toalettsits. Vi har valt ut de mest efterfrÃ¥gade modellerna och skapat en lÀttöverskÃ¥dlig köpguide, sÃ¥ att du som kund enkelt kan hitta rÀtt toalettsits för just din toalett. Vi har kategoriserat vÃ¥ra toalettsitsar enligt konceptet BRA-BÄTTRE-BÄST, för att underlÀtta för dig att hitta den sits som bÀst passar dina behov. Idag har vi verksamhet i fyra lÀnder: Sverige, Danmark, Norge och Finland, och vi har lager bÃ¥de i Sverige och Danmark. Hittar du inte din toalettmodell i köpguiden? Kontakta oss sÃ¥ hjÀlper vi dig att hitta en passande sits samma dag. Det viktigaste för oss pÃ¥ Toalettsitsar.com, förutom att erbjuda högkvalitativa toalettsitsar som passar din toalett, Àr vÃ¥r tillgÀnglighet. Vi hjÀlper vÃ¥ra kunder inom en timme, bÃ¥de före, under och efter köpet. Sverige: Toalettsitsar.com Norge: Toalettsetebutikken.com Danmark: ToiletsÊder.com Finland: WC-istuimenkannet.fi Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0) 10 641 00 77 KPO Trade AB JÀrva skjutbanevÀg 62 170 62, Solna

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

Jag Àr verkligen jÀttenöjd med

Jag Àr verkligen jÀttenöjd med leverans, bemötande och service.
Kunde inte vara bÀttre så jag kan varmt rekommendera toalettsitsar.com
Michael

2026幎2月5日

Toalettsitsar からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både vår service och din nya toalettsits. Stort tack för din rekommendation :)

BÀsta företaget!

Jag Àr så nöjd med bemötandet efter mitt strulande med felbestÀllning! Tusen Tack Kalle för tålamodet och hjÀlpsamheten, de som fick lasta ur och lasta i och ev andra som skötte det administrativa! Allt gott till er❣

2026幎1月28日

Toalettsitsar からの回答

Tack för den fantastiska recensionen! Det glÀder oss verkligen att vi kunde hjÀlpa dig nÀr det blev fel med bestÀllningen. Stort tack för ditt förtroende och allt gott till dig med :)

Nöjd med mitt köp

Toppbetyg! Tydlig och smidig hjÀlp med att hitta rÀtt toalettsits. Passformen blev helt perfekt efter montering. Kommer definitivt vÀnda mig hit igen nÀsta gång det Àr dags för ett byte.

2026幎1月25日

Toalettsitsar からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd! Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa dig att hitta rÀtt modell och att passformen blev perfekt :)

Önskar dig en fortsatt fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket anvÀndarvÀnlig hemsida. Jag fick bestÀllningen dagen efter den bestÀlldes och den var enkel att montera. Rekommenderar!

2026幎1月25日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det glÀder oss att höra att du uppskattade vår hemsida och att leveransen gick snabbt. Vad roligt att monteringen var smidig och att du Àr nöjd med ditt köp. Tack för rekommendationen!

5぀星のうち1の評䟡

Dyrt och lurad på mÀrket!

Det var två saker som inte var bra. De skrev att sitsen var för ett mÀrke, men inte att det var en billig kopia för det mÀrket. Det var gjort som att man skulle bli lurad och jag kÀnde mig definitivt lurad, för priset jag betalade var nÀstan dubbla för det billiga kopie-mÀrket hos andra återförsÀljare. Dessutom ville se inte ta min reklamation/ångerrÀtt. Det var många mejl innan de slutligen skickade en returblankett. Köp toalettsitsar med Àkta mÀrke hos andra återförsÀljare istÀllet. Det Àr billigare!

Edit efter deras svar:
De försöker få det att låta som att de bara var 10% dyrare.(Men Àndå dyrare, obs!) Àn andra och att det var fel modell, men det stÀmmer inte.

De hÀvdar också att det var en gammal modell som gjorde priset högre hos dem, det var det inte. Jag köpte en Àkta Gustavsberg för 300 kr billigare Àn deras kopie-mÀrke hos annan försÀljare. Och den passade. Den sitter på stolen nu :)

Som sagt; gå inte på deras lur och köp sitsarna någon annanstans istÀllet. Det Àr mycket billigare (och bÀttre) det Àr ju också jobbigt att ha och göra med sådana som inte vill vara tjÀnstvilliga, Àven nÀr de blivit motbevisade flera gånger om.

2026幎1月23日

Hej Maria,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte Àr helt nöjd och att vi inte nått upp till dina förvÀntningar.

GÀllande priset får vi förtydliga att marknadens lÀgsta pris för den produkt det var fråga om i ditt fall var cirka 10 % lÀgre, inklusive frakt. Vi erbjuder alltid prismatchning nÀr andra aktörer har kampanjer, vilket vi gjorde Àven till dig. Priset som i det fallet var dubbelt så högt avsåg en annan modell som tyvÀrr inte passar på de toaletter som den aktuella bestÀllningen gjordes för.

NÀr det gÀller varumÀrket anvÀnds ibland alternativa tillverkare för bl.a. Àldre modeller för att kunna erbjuda funktioner som soft-close och fÀrgval. Vi garanterar alltid att passformen Àr perfekt och att sitsen Àr noggrant testad för den specifika modellen.

Vi tar till oss dina synpunkter för att bli Ànnu tydligare i framtiden.

Ha en fin dag!

Proffesionell rådgivning

Snabb återkoppling och synnerligen proffesionell rådgivning. Dessutom mycket trevligt bemötande!!

2026幎1月21日

Hej Peter,

Tack för din recension och för de fina orden! Det glÀder oss att du uppskattade vår rådgivning och att du fick ett trevligt bemötande :)

Köpte 2 sitsar till mina Ido frÃ¥n 1980

Köpte 2 sitsar till mina Ido från 1980 talet. Sitter som en kung nu och dom stÀnger tyst! Fick problem med att det saknades gummibuffert från fabrik och Kalle på kundtjÀnst löste det utan att blinka! Efter ett halvår uppstod ett annat problem, samma serviceminded instÀllning! Jag vill betona att kvaliteten på sitsarna Àr top-notch. Hantering från kundtjÀnst vid strul har varit helt fantastisk. Speciell shoutout till Kalle. Det Àr ej vanligt idag med det engagemanget. HÀr kan du tryggt handla. Mvh Fredrik

2026幎1月15日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din fina recension! Kul att du uppskattade kvaliteten på sitsarna samt vår service :)

Vilken super service

Vilken super service! Proffsiga, snabba svar o vÀldigt trevliga:

2026幎1月13日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension och kul att höra att du uppskattade vår service :)

Äntligen!

Hade tre dåliga sitsar - en trasig och två som nÀstan passade (köpta i affÀr för att de "skulle passa") men gled omkring. Kollade spolknappen och fick förslag på passande sitsar varav jag bestÀllde tre stycken. Några dagar senare kom de och inom en halvtimme hade vi tre nya, perfekt passande sitsar. Nu sitter vi som kungligheter. Snabbt och enkelt och något vi borde gjort för lÀnge sedan.

2025幎12月31日

Toalettsitsar からの回答

Stort tack för din recension! Det glÀder oss att vi kunde hjÀlpa dig att hitta rÀtt toalettsitsar efter de tidigare utmaningarna med sitsar som inte passade.

Att ni nu sitter som kungligheter Àr det bÀsta betyget vi kan få :)

Tack för att du valde Toalettsitsar.com och varmt vÀlkommen åter i framtiden.

Snabbt och perfekt

VÀldigt snabb och trevlig kontakt! Fick rÀtt rekommendation och produkten passade perfekt!

2025幎12月30日

Toalettsitsar からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både vår service och att toalettsitsen passade perfekt!

5぀星のうち4の評䟡

DÃ¥ jag inte visste vilken toalettsits

Då jag inte visste vilken toalettsits jag skulle köpa så stÀllde jag en fråga. Efter en kort stund blev jag uppringd av företaget och de skickade över förslag på vilka sitsar som passade oss. Lyckades inte med fastsÀttningen, den gled sidledes. StÀllde en ny fråga och fick svar direkt på hur jag skulle Àndra på "gångjÀrnen" samt att jag skulle dra åt skruvarna mycket hårt och problemet blev löst.
Detta företag måtte vÀl ha Sveriges snabbaste support.

2025幎12月19日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det glÀder oss att höra att du uppskattade vår support och att vi kunde hjÀlpa dig hela vÀgen. Hoppas att du blir nöjd med din nya toalettsits!

Micket snabba återkopplingar

Micket snabba, vÀnliga och professionella återkopplingar till olika frågor! Rekommenderas varmt!

2025幎11月20日

Toalettsitsar からの回答

Tack för den fina recensionen! Vi blir glada av att höra att du uppskattade vår service och snabba återkoppling. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss vidare!

Service i sÊrklasse

Jeg har fået virkelig god både rådgivning og service, faktisk bedre end hvad man med rimelighed kan forvente. Så skÞnt. Rådgivningen i forhold til valg er kompetent, og de svarer meget hurtigt på spÞrgsmål. Så tak til Kalle.

2025幎12月3日

Toalettsitsar からの回答

Tak for din anmeldelse, og hvor er det dejligt at hÞre, at du oplevede servicen hos os som god :)

UtmÀrkt!

Snabba svar, proffsigt bemötande, kundservice nÀr den Àr som bÀst.

2025幎10月21日

Toalettsitsar からの回答

Tack för din recension! Det glÀder oss att du upplevde snabb hjÀlp och ett professionellt bemötande :)

5぀星のうち5の評䟡

Alltid tyckt att toalettsitsar varit

Alltid tyckt att toalettsitsar varit svårt att få rÀtt nÀr man står på bauhaus eller liknande.. Det hÀr var precis vad jag behövde! Snabbt, enkelt och bra kvalité, stark rekommendation.

2025幎10月20日

Toalettsitsar からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att toalettsitsen motsvarade dina förvÀntningar och att upplevelsen blev både enkel och smidig. Tack för rekommendationen!

5぀星のうち1の評䟡

Sitsen passade inte fast jag sökte på Ifö Pala

Jag hade köpt en ny toastol, Ifö Pala, men ville ha en bÀttre sits Àn den som medföljde. Gick in pÃ¥ deras hemsida och sökte pÃ¥ "Ifö Pala". Fick ett antal trÀffar och valde en som var mÀrkt med "BÀst". Fick hjÀlp att montera den, men DEN VAR FÖR LITEN bÃ¥de pÃ¥ bredden och lÀngden. Han satte tillbaka originalsitsen och jag skrev till toalettsitsar. De ville ha foto och jag skickade det. Men sen har det varit tyst. 1579 kr i sjön &€@%& 😩
Det Àr skitsamma, men jag vill att de tar bort sitsen vid sökning på Ifö Pala så inte fler går på detta!

2025幎9月15日

Hej Anne,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att höra av dig till oss. Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig vidare så att allt blir rÀtt.

Vi har en passformsgaranti som innebÀr att du alltid får full återbetalning eller en ny toalettsits kostnadsfritt om den bestÀllda sitsen mot förmodan inte passar. För att vi ska kunna tillÀmpa garantin behöver vi dock få in rÀtt underlag i form av bilder.

De bilder vi fått hittills visar bara den omonterade sitsen, men för att kunna avgöra modell och vad som blivit fel behöver vi Àven en bild dÀr sitsen sitter monterad samt en bild på hela toaletten. På det sÀttet kan vi snabbt se vad som behöver göras och ge dig den bÀsta lösningen.

Så snart vi får in dessa kompletterande bilder tar vi sjÀlvklart ditt Àrende vidare direkt.

Önskar dig en fin torsdag!

5぀星のうち5の評䟡

Seriöst företag med bra service

LÀtt att få kontakt med kundservice, bra och lÀttnavigerad hemsida, stort sortiment och bra priser.
Min sits passade dåligt men efter ett snack med Kalle så fick jag delarna jag behövde.
Rekommenderas!!

2025幎9月9日

Toalettsitsar からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att du uppskattar både vårt sortiment och vår kundservice. Extra kul att höra att vi kunde hjÀlpa dig att lösa problemet så att allt blev som det skulle.
Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde tvÃ¥ sitsar som inte fungerade

BestÀllde tvÃ¥ sitsar som inte fungerade som tÀnkt. Efter kontakt med kundcenter fick vi nya fÀsten, inte heller dessa fungerade. Troligen otur med tvÃ¥ ”mÃ¥ndagsexemplar”. Efter ny kontakt med Kalle pÃ¥ kundcenter fick vi tvÃ¥ nya sitsar av annan modell (uppgradering) med annorlunda fÀsten vilka fungerade utmÀrkt. Trots lite strul blir omdömet femstjÀrnigt tack vare den snabba och utmÀrkta hanteringen frÃ¥n Kalle pÃ¥ kundcenter!

2025幎8月19日

Toalettsitsar からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att de första sitsarna och fÀstena inte fungerade som de skulle, men vi Àr vÀldigt glada att vi kunde hjÀlpa dig snabbt och att de nya sitsarna fungerar utmÀrkt. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och dina fem stjÀrnor :)

5぀星のうち2の評䟡

Inte alls så bra som jag trodde

Trodde den skulle sitta perfekt men den Àr vÀldigt svårt att få dit rakt och snyggt och sen att den ska hålla sig på plats. Den flyttar sig lÀtt trots att man dragit åt hårt.
Jag har rÀtt sits.

2025幎7月1日

Hej Jimmy,

Tack för din recension. Vår kundtjÀnst har precis kontaktat dig så att vi kan utreda vad som har blivit tokigt. Alla toalettsitsar som vi sÀljer Àr specifikt anpassade för den valda modellen och ska ha perfekt passform och sitta stabilt. Antingen har något blivit fel vid installationen, vilket gör att den inte riktigt sitter som den ska, eller så har du oturligt nog fått en toalettsits med något fabrikationsfel. I så fall tÀcks det av produktens garanti och du får en ny kostnadsfritt :)

Önskar dig en fin dag

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och snabb service

Mycket bra och snabb service. Snabb leverans. En sits var efter ett år något skadad soft-close funktionen. Vi fick snabbt en ny sits på garanti. 10 års garanti. Verkligen effektiv och bra kundservice och bemötande! Tack!

2025幎8月7日

Toalettsitsar からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både vår service och hanteringen av garantiÀrendet. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt bemötande och att vi kunde lösa problemet snabbt och smidigt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。