Toejposen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

Med fokus på struktur, selvhjÊlp og gennemsigtighed. De fÞrste i Danmark med et system, som er tilpasset bÞrenes skiftetÞjskasse.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Varm anbefaling

Det var lidt overvÊldende, da vi fik en liste fra bÞrnehaven med diverse skiftetÞj, som vores datter skulle have med, og gerne sorteret i poser. Heldigvis kunne tÞjposen levere lige prÊcis det, jeg manglede — og sikke smarte og poser! Derudover er deres net med navn pÃ¥ af utrolig god kvalitet, nettet er kraftigt og printet med navn er nÊrmest velouragtig og ikke plastikagtigt. Varm anbefaling herfra 🀩

2026幎1月24日

Hej Ditte,
Tusind tak for de pÊne ord 🀍 Det glÊder os virkelig, at vores poser og Gigabag har gjort hverdagen lidt nemmere for jer – og tak for anbefalingen!

KÊrlig hilsen
Teamet bag, TÞjposen ApS

Super fine produkter og fantastisk

Super fine produkter og fantastisk kundeservice 🙌🏌🥳

2025幎12月1日

Hej Sabrina,
Tusind tak for din sÞde tilbagemelding 🀍 Det betyder meget for os, at bÃ¥de produkter og kundeservice lever op til forventningerne.

/Teamet bag TÞjposen ApS

Bedste oplevelse 🥰🫶🏌

Flotte produkter med stort udvalg af poser med forskellige ikoner og lÊkker taske med navn. SÃ¥ fin indpakning af pakkens indhold og sÞdt kort med hilsen samt MEGET hurtig levering trods info om ferie 🫶🏌👏🏻⭐
Vores sÞn skulle starte i dagpleje og det blev SÅ godkendt, sÃ¥ smart med nemt overblik af kassens indhold. Vil klart anbefale TÞjposen ⭐⭐⭐⭐⭐ TAK for jer🩷

2025幎8月11日

Hej Sophie,
Tusind tak for den skÞnne anmeldelse 🩷 Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at det hele faldt i god jord – og vi hÃ¥ber at opstarten i dagplejen gik godt. Tak for anbefalingen og de fine ord ⭐

Tak for kunder som dig!

/Teamet bag, TÞjposen ApS.

De lugter ikke fed kvalitet

De lugter.
En blanding af fugt og stof.
Billig kvalitet, som desvÊrre ikke levede op til mine forventninger.
Poserne er i forskellige nuancer. Det ligner de er gået fra ét produkt til et andet - desvÊrre var det mig der fik dem der var uens. :-)
- I nÊste er nok heldigere hvis alle jeres stÃ¥r ‘fairtrade’ pÃ¥.
Og til firmaet bag; jeres målgruppe er hÞjst sandsynligt folk der elsker systemer, ensartethed og gerne vil betale over 200kr for at få styr på barnets/bÞrnenes garderober i institutioner m.m.
I er de fÞrste på markedet - det var derfor jeg valgte jer. Så et (godt) råd: Ha' styr på detaljerne

2025幎7月20日

Hej Lunte,

DesvÊrre kan jeg ikke fremsÞge dig i vores system, og håber du vil fremsende os en mail omkring dine spÞrgsmål, så vi kan hjÊlpe dig.

Det er korrekt der ikke står fairtrade på alle, det gÞr der ganske korrekt kun på vores små poser. Alle poser er 100% genvendt bomuld, derfor de kan have forskellige nuancer . Dette er yderst lidt.

Hvis du sender os en mail, på info@tojposen.dk, så vil vi rigtig gerne hjÊlpe dig og besvare evt. spÞrgsmål.
Vi håber at hÞrer fra dig!

Skuffende oplevelse

Opdatering d. 20.7:
Svar på min anmeldelse hvor de skriver at de sender mails ud om at produktionen er gået i gang, men jeg fik mail om at forsendelsen var på vej.
De skriver heller ikke hvorfor de ikke har svaret på den mail jeg sendte efterfÞlgende.
De adressere heller ikke at farven ikke stemmer overens med farven på hjemmesiden.
Alt i alt rigtig dårlig service, derfor er min anmeldelse Êndret til 1 stjerne i stedet for 3.

Bestilte poser d. 1.7, får mail et kvarter efter om at forsendelsen er på vej.
Efter 3 dage kan jeg se at porto’en er oprettet, men ordren faktisk ikke er afsendt.
D. 4.7 sender jeg en mail, får autosvar om at de vil bestrÊbe sig på at svare inden for 24 timer.
Senere samme dag får jeg besked fra DAO om at de har modtaget min pakke til afsendelse, intet hÞrt fra tÞjposen.
Idag, d. 6.7, har jeg modtaget pakken, stadig intet hÞrt fra tÞjposen.
En ret skuffende oplevelse, fÞler at pakken kun er sendt afsted, fordi jeg skrev en mail til dem.
Desuden stemmer farven på hjemmesiden ikke helt overens med farven på poserne, de er mÞrkere i virkeligheden.
Lidt Þv, nÃ¥r de ikke gÞr opmÊrksom pÃ¥ det pÃ¥ hjemmesiden

2025幎6月30日

Hej Simone,

Det er korrekt at du får en besked, når vi går igang med at producere dit produkt. Vores leveringstid er 1-9 hverdage, hvilket også fremgår på hjemmesiden.

I dette tilfÊlde behandler vi din ordre hurtigt og indenfor tiden.

Vi Þnsker dig en god sommer!

TÞjposen er anbefalelsesvÊrdig

Virkelig fine tÞjposer der hjÊlper bÃ¥de voksne og bÞrn til at holde styr pÃ¥ tÞj i institutionerne. Voksne fÃ¥r nemt overblik og bÞrnene bliver mere selvstÊndige. Derudover har de andre flotte produkter med print/design du selv kan vÊre med til at vÊlge. At kundeservicen er fantastisk er prikken over i’et.

2024幎12月10日

Hej Sofie,

Organisering i top!

De fineste poser til organisering! BÃ¥de til den lille tur eller institutionen! Det er overskueligt bÃ¥de for forÊldre og pÊdagoger. Derudover er servicen i top og de er altid klar til hjÊlpe med at opfylde et Þnske eller en idé! ☀

2025幎4月16日

Hej Julie,

/TÞjposen

SÃ¥ sÞd og imÞdekommende for Þnsker og

SÃ¥ sÞd og imÞdekommende for Þnsker og behov. TilrettelÊgger deres produkt ud fra det. Virkelig god service, svarer hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Jeg har efterhÃ¥nden mange ting derfra (poser, julekugler, “chips poserne” og stor taske til overtÞj) og jeg har aldrig oplevet problemer med produkterne. TvÊrtimod er holdbarheden virkelig god til en rigtig fair pris. KÊmpe anbefaling!

2024幎12月1日

Hej Lykke,

KÊmpe anbefaling

Poserne fungere perfekt, min sÞn kan nemt og hurtigt finde det skiftetÞj han mangler i bÞrnehaven, og det er blevet så meget lettere for mig at få overblik over hvad der mangler af skiftetÞj.
Poserne er derudover mega flotte i deres design. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎12月13日

Hej Anne,

Mega fedt koncept

Mega fedt koncept, som gÞr skiftetÞjskassen både sjov og overskuelig for både voksne og bÞrnene selv. Min sÞn elsker poserne, som fås med et stort udvalg af ikoner og farver.
Har også to Giga bags og dem elsker jeg virkelig. Der er plads til vitterligt ALT.

2024幎11月25日

Hej Rikke,

Super godt

Gode holdbare produkter til fair priser, som både vi og pÊdagogerne i daginstitutionerne elsker

2025幎3月4日

Hej Rie,

Genialt koncept

Har poserne til begge mine bÞrn, og de er så geniale!
Og sÃ¥ udvikler tÞjposen sig hele tiden med spÊnende nye ting 🀩

2025幎4月15日

Hej Miriam,

God oplevelse

Mega fedt koncept, med gode kvalitetsprodukter, som er anvendelig i bl.a. daginstitution. Overskuelig bestilling, hurtig levering og god service. Kontaktede dem, over mail, i forbindelse med nogle fejl på poserne, hvor de tilbÞd refusion af belÞbet for de to poser eller at sende retur og få nogle nye. BelÞbet blev refunderet hurtigt og uden problemer.

Helt klar anbefaling herfra

2025幎1月27日