äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har handlet her fÞr og kommer altid tilbage. Malene svarer altid nÃ¥r jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ fÃ¥r jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tÊnkte, at det ville vÊre mere overskueligt at finde ud af om der manglede tÞj og vi kunne se hvad der skulle vÊre i den. Efter to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geniale priser, super hurtigt leveret og i en rigtig fin genbrugt papkasse (sÃ¥dan noget kan vi li'!) Min pakke var desvÊrre beskadiget, sÃ¥ jeg fik erstattet den Þdelagte med min nÊste ordre. Jeg v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Organiserings produkter og lÞsninger der passer til dine behov. Vi skrÊddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.
Ved skellet 7, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg kan desvÊrre ikke give mere end to stjerner til dette firma. Jeg har kÞbt nogle produkter som faktisk er rigtig fine, men i kassen var to glasflasker som var smadret under fragten. Jeg tog billeder af glasskårene og tÞmte så kassen for skår og den rÞg på genbrugspladsen, da vi var igang med at rydde op.
Jeg sender reklamationen og det viser sig, at firmaet ikke vil godtage min reklamation, uden dokumentation for fragtlabel og papkasse. De tilbyder mig at sende mig nye produkter, men jeg skal selv afholde fragten. Det synes jeg desvÊrre ikke er sÊrlig god kundeservice, da jeg har afholdt fragten én gang ved kÞb og jeg derfor virkelig ikke synes, det er mit ansvar at afholde fragten endnu engang, da produkterne var i stykker ved ankomst. Ãv ð Jeg har dog fÃ¥et besked om, at jeg "undtagelsesvist" fÃ¥r pengene retur for de Þdelagte produkter. Jeg ville dog Þnske, at man havde hÃ¥ndteret et reklamationsproblem pÃ¥ en sÃ¥dan mÃ¥de, at man fik de produkter man i fÞrste omgang havde bestilt, uden at fÃ¥ en merudgift til fragt. Egentlig er produkterne fine, men jeg kommer ikke til at handle her igen.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Det er mig en gåde, hvordan de kan have en webshop med en kundeservice, der ikke vil besvare mails med spÞrgsmål til produkter :-(
OPDATERING:
Jeg skrev fÞrste gang d. 5/6-26 vedr. et andet produkt, som I så fÞrst svarer på sammen med det andet, efter jeg har rykket for svar og EFTER, jeg lavede anmeldelsen på Truspilot......

Organiseringogoprydning ããã®åç
Efter to dage er mÊrkaterne begyndt at falde af, så går det smarte lidt af det.
De har kun vÊret i institutionen i to dage uden at blive åbnet

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale Organisering og Oprydning. Deres gennemtÊnkte koncept med enkle opbevaringslÞsninger, etiketter og systemer skaber ro, overblik og en mere overskuelig hverdag.
Netop derfor ser jeg deres produkter som et perfekt match til RodnÊr â den bed and breakfast vi er ved at skabe i Vejby. Her arbejder vi med minimalistiske livstil, digital minimalisme, nÊrvÊr og en tÊttere forbindelse til naturen. Organisering og Oprydnings tilgang til struktur og enkelhed understÞtter prÊcis den stemning og livsstil, vi Þnsker at inspirere vores gÊster til, vi sÊtter derfor stor pris pÃ¥ deres samarbejde:)

Organiseringogoprydning ããã®åç
Hurtig levering - men utroligt dyrt!! Gav 350kr for en opbevaringskasse til fotos. Og jeg har kÞbt prÊcis den samme kasse 1:1 på temu til 129kr.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Hurtig levering! Dejligt med pakkelÞsninger til condibÞtter så man har noget at starte med.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg har 2 gange bestilt varer og hentet på adressen, hvor pakken stod klar på trappen med mit navn på.
Når jeg har spurgt til et produkt, har jeg fået en god forklaring til hvilket produkt der passer til mit behov.
Jeg vil altid handle her nÃ¥r jeg mangler noget som shoppen sÊlger ð
Tak til dig Malene.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg har udelukkende gode erfaringer med Organisering og Oprydning!

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg har handlet her fÞr og kommer altid tilbage.
Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spÞrgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage.
Jeg er blevet guidet i hvordan de forskellige ting virker når jeg har spurgt og så elsker jeg hendes Instagram hvor hun viser hvordan man evt kan rydde en skuffe og lignende op.
Stor ros herfra
Ps: genbrugs kasser er genialt

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg bestilte en stÞrre ordre hos Organisering og Oprydning, men en af varerne manglede i pakken. I stedet for at tage ansvar og sende den manglende vare, fik jeg tilbudt enten en lille refundering eller at lÊgge en ny ordre for selv at fÃ¥ den med â fordi firmaet ikke ville betale fragten. Dette til trods for, at jeg havde kÞbt varer for nÊsten 500 kr. og betalt 49 kr. i levering.
Da jeg gjorde opmÊrksom på mine rettigheder som forbruger, blev jeg mÞdt med en ubehagelig og nedladende tone. At varen så ligepludselig senere var udsolgt Êndrer ikke på, at virksomheden har ansvaret for at levere hele ordren eller tilbyde en reel erstatning.
Jeg fik pengene for den manglende vare retur, men oplevelsen af dårlig kundeservice gÞr, at jeg ikke handler her igen.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Fik i dag en ordre fra Malene, super forsvarligt pakket ind og lige som varen var beskrevet :)

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg har lavet en aftale med mig selv om at lave een ting hver dag, og kortene hjÊlper mig med, hvad det skal vÊre. Og ikke mindst får jeg gjort det.

Organiseringogoprydning ããã®åç
TaskemÊrker total spild af penge - noget billigt skrammel, som jeg måte smide ud.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Jeg elsker at du pakker i genbrugs pap og pakkerne kan altid afhentes hurtigt. Elsker din inspiration pÃ¥ instagram til at gÞre hverdagen nemmere. Tak!! ððŒ

Organiseringogoprydning ããã®åç
Hurtig levering og virkelig nogle gode og funktionelle produkter.

Organiseringogoprydning ããã®åç
Varen ankom i en omo vaskepulver papkasse. Men varen var pakket forsvarligt og havde ingen skrammer.
Hurtigt og nemt at handle på denne side.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã